Говорилня 2
Публикувано: 14 July 2010 - 10:40 PM
Леле незнам дали това е мястото, но трябва да се похваля!!!
Виждате долу малкия колко е голям и както аз си седя на едно столче, той идва при мен и ми носи топката му! Пусна я на земята и ме чака! До преди това имахме голям проблем с пускането и носенето, но все едно друго куче беше, а не моето! Даде ми я, аз му хвърлям, той си ми я носи и още малко в ръката щеше да ми я пусне и чака пак да му хвърля! Много съм радостна! Днес започнахме да се приучаваме на повод и като за първи път беше супер!!! Само един въпрос: ние му бяхме взели нагръдник, но като четох сметнах, ченашийника е по-подходяш за обучение, но все пак да чуя и мнението на някой по-умен :)
Виждате долу малкия колко е голям и както аз си седя на едно столче, той идва при мен и ми носи топката му! Пусна я на земята и ме чака! До преди това имахме голям проблем с пускането и носенето, но все едно друго куче беше, а не моето! Даде ми я, аз му хвърлям, той си ми я носи и още малко в ръката щеше да ми я пусне и чака пак да му хвърля! Много съм радостна! Днес започнахме да се приучаваме на повод и като за първи път беше супер!!! Само един въпрос: ние му бяхме взели нагръдник, но като четох сметнах, ченашийника е по-подходяш за обучение, но все пак да чуя и мнението на някой по-умен :)

Публикувано: 14 July 2010 - 10:49 PM
Хахах бившия ми кокер беше със строг нашийник и ме събаряше по стълбите :)
А аз се дразня, защото нагръдника е супер, а нашийника беше за котката, ама нещо голям излезна, но е розов, като някакъв гей е с него :) Еми то сега нали е модерно, може кучките повече да го харесват!
А аз се дразня, защото нагръдника е супер, а нашийника беше за котката, ама нещо голям излезна, но е розов, като някакъв гей е с него :) Еми то сега нали е модерно, може кучките повече да го харесват!

Публикувано: 14 July 2010 - 11:03 PM
ааа моля ти се сега
как може такова нещо
Милия Гари
за него трябва син нашийник не розов
Харата само ще му викат "Олелеее виж каква е сладка
" и накрая като ти омръзне да им казваш,че е момче ще му сложиш табела
Бързо до зоомагазина,че още малко и ще стане време да излизате навън

Милия Гари

Харата само ще му викат "Олелеее виж каква е сладка

Бързо до зоомагазина,че още малко и ще стане време да излизате навън

Публикувано: 16 July 2010 - 01:04 PM
Днес за пръв път вдигнхме краче! Според повечето хора, това става към 5 месец и затова така ме очуди! За мое съжаление сега вместо да мия пода , ще мия стените :)! Е той вдигна краче, но пишка на земята, може и да не го направи пак, но моя малък мъж пораства!

Публикувано: 16 July 2010 - 05:22 PM
Браво на момчето дето вдига крачето! За нагръдник - Карамела никога не е имала, даже от малка я научих без повод да тича около мен в парка или където няма коли. Би било пълен ужас да се дърпаш и да тичаш с малките разбойници. Започват те да те извеждат на разходка, а не ти тях

Публикувано: 19 July 2010 - 12:41 PM
Между другото да кажа
В началото имахме червен нашийник с повод, хората се спукаха да казват на Рая - "Ооо.. колко си сладък!", "Шаро, Джеки, Джони... сладур, красавец"
Купих и розов! И отново се среща някой друг, който да и се радва в "мъжки род"

В началото имахме червен нашийник с повод, хората се спукаха да казват на Рая - "Ооо.. колко си сладък!", "Шаро, Джеки, Джони... сладур, красавец"

Купих и розов! И отново се среща някой друг, който да и се радва в "мъжки род"

Публикувано: 22 July 2010 - 03:00 PM
От доста време си говорим с майка ми за кучетата и транспорта. Днес ставам и мама ми каза, че гледала за някакъв човек, който бил сляп и се качил в автобуса с кучето си водач, но го свалили заради кучето
Вярно, лабрадорите не са малки кученца, ама това е обучено куче все пак и помага на човека. Четох няколко форума и забелязах, че в някои градове е позволено возенето с куче в автобуса , ако е в клетка или с наморник, а в един друг сайт прочетох, че даже някои подминават човека с кучето и нито нещо казват, нито го таксуват. Не мога да разбера, защо в някои градове е позволено, а в други не
То зависи и от кондуктора, защото една наша позната с йоркширски териер си пътува без проблем. Днес майка ми ще се обажда на една позната пак да пита, защото много искам да си направим кокерска среща, но съм сигурна, че има и други, които като мен няма да могат да дойдат заради транспорта. Извинявам се за дългия пост, но ми стана много гадно за човека с лабрадора и много искам да се направи нещо по въпроса