Говорилня 2
Публикувано: 13 March 2011 - 08:40 PM
Здравейте стопани! Как сте? Предстой ми пътуване с Каси , но тя се държи ужасно в кола. Скача ни по главите , лае .... през целия път (3-4 часа) да не говорим че цялата кола става в косми ..и ние също. Този път дори няма да сме с нашата кола и мисля да и взема хапче за сън. Някой давал ли е приспивателни на кучето си, има ли странични ефекти ?
Публикувано: 15 March 2011 - 01:09 PM
Хапчетата за сън за изключително излишни във вашият случай. Има какви ли не начини за справяне с вашият проблем. От нагръдник специален за кола, през возене в багажника, до споменатият транспортен бокс. В него кучето може да си легне, да стои право, но не може да скача. Помислете за някой такъв начин, а не даване на хапчета, които увреждат излишно черния дроб, кучето ще е лениво не само докато пътувате, а и след това...

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 March 2011 - 01:45 PM
В повечето градове с куче в градския е забранено вече.
Във влак условията са - половин билет, всички документи на кучето изрядни и вече има различни условия за това къде да се вози кучето в зависимост от големината му. Има тема в "Къщата на кучето" за возенето във влак.
Във влак условията са - половин билет, всички документи на кучето изрядни и вече има различни условия за това къде да се вози кучето в зависимост от големината му. Има тема в "Къщата на кучето" за возенето във влак.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 March 2011 - 11:03 PM
Ние често пътуваме във влак. Трябва да кучето да има 1/2 билет,да носиш паспорт,бележка от платен данък(понякога може да минете и без нея,но обикновено пишат номера и в билета) и да носите намордник,без да го слагате,само да го има. За градски транспорт незнам,ние се восим само в такси.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 25 March 2011 - 07:59 PM
Вени, миличка, хайде и тук да ти честитя! Жива и здрава, все така успешна във всичките си начинания, хобита и да си развиваш таланта си! Рафинка да е винаги с теб и най-добрите ти приятели и близки хора!

Публикувано: 14 July 2011 - 09:21 AM
Здравейте, незнам тук ли е точното място да пиша, но търся дом на две безпородни девойки:
Две красиви момиченца си търсят любящи стопани. Едната е изключително кротка и нежна душа, а другата е много палава и игрива. Търсят си дом или дворче, но не се дават да стоят на верига. Обезпаразитени са. Ще им бия и ваксините като стане време. Като поотраснат задължителна кастрация. Малките са на около 40дни, макар да не е много сигурно. Бяха захвърлени сами в гората. Девойките са в Стара Загора.
Моля ви разпитайте приятели и познати дали някой не си търси животинче.Качвам техни снимки.
За контакти: 0885512403 и magi_todorov@hotmail.com
Направила съм им и собствена тема в бездом, но незнам колко от вас четат там.
Две красиви момиченца си търсят любящи стопани. Едната е изключително кротка и нежна душа, а другата е много палава и игрива. Търсят си дом или дворче, но не се дават да стоят на верига. Обезпаразитени са. Ще им бия и ваксините като стане време. Като поотраснат задължителна кастрация. Малките са на около 40дни, макар да не е много сигурно. Бяха захвърлени сами в гората. Девойките са в Стара Загора.
Моля ви разпитайте приятели и познати дали някой не си търси животинче.Качвам техни снимки.
За контакти: 0885512403 и magi_todorov@hotmail.com
Направила съм им и собствена тема в бездом, но незнам колко от вас четат там.
Публикувано: 15 July 2011 - 09:21 AM
Ох миличките бебета
Дано си намерят дом и грижовни стопани.
Искам да попитам къде във форума мога да открия тема за отглеждането на бебе в съжителство с домашен любимец /в частност куче /.Преглеждах заглавията на темите , но не успях да намеря
Благодаря предварително.

Искам да попитам къде във форума мога да открия тема за отглеждането на бебе в съжителство с домашен любимец /в частност куче /.Преглеждах заглавията на темите , но не успях да намеря

Благодаря предварително.
Публикувано: 15 July 2011 - 09:46 AM
Темата за бебетата и кучетата:
http://forum.dog.bg/...B6%D0%BD%D0%B0/
И аз много се надявам да им намеря свестни стопани големи сладурки са, гонят се непрестанно.И като надушат храна започват да пищят.
http://forum.dog.bg/...B6%D0%BD%D0%B0/
И аз много се надявам да им намеря свестни стопани големи сладурки са, гонят се непрестанно.И като надушат храна започват да пищят.