Хъскито Джиджо си търси стопани
Публикувано: 16 May 2010 - 11:21 PM
Мето, какви добронамерени хора са нападани. Това, че момчето/момичето е прибрало кучето е похвално, но на кой, как, защо го е дал, така и не стана ясно и сега от това "добро" ще почнат да се въдят ..., какво ли ти обяснявам, излес разходи се по улиците и ако не разбереш за какво ти говоря, то няма смисъл да си губя времето с обяснения.
П.П. Най-искрено се надявам да греша, хората да са наистина свестни и да не са взели животното с користни цели.
П.П. Най-искрено се надявам да греша, хората да са наистина свестни и да не са взели животното с користни цели.
Публикувано: 16 May 2010 - 11:56 PM
North face, в 16 May 2010 - 11:41 AM, написа:
Абе Мето да не си ми само ти на главата бе ...писна ми да се занимавам с подобни изяви погледни си няколко поста понагоре и стига се прави на интересен.То човек влиза тук за да му е комфортно да си говори за кучета, проблеми и радости около тях а не само да гледа как е наранено самочувствието на някой на тема родословия. Писва тази гледка в един момент,от 2004г. съм в този форум нагледала съм се на тази тип писане.
п.с. темата е предадена на модератор и админ нека те да се оправят.
п.с. темата е предадена на модератор и админ нека те да се оправят.
Говорейки ми на "бе" показваш "класа"!

На теб не знам от какво ти е писнало, но знам на мен от какво ми е писнало. Всеки с мнението си по въпроса. Все още не разбирам коя моя те удари толкова ниско, че прописа, а аз въобще не се целях в теб

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 17 May 2010 - 11:12 PM
Честно казано ако аз имам две женски хъскита, които не са кастрирани за мен ще е безумие да си взема мъжко, ако нямам намерение да ги развъждам. От така представената история, е логично да са го взели точно с тази цел.
На кой му пука в същност?!? Вижда се, че народа купува синеоки същества, хъскоподобни и после си ги множи, без да се замисля изобщо до къде в същност я докарахме тази порода у нас...
На кой му пука в същност?!? Вижда се, че народа купува синеоки същества, хъскоподобни и после си ги множи, без да се замисля изобщо до къде в същност я докарахме тази порода у нас...

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 18 May 2010 - 07:30 AM
И като гледам всяка друга порода на там отива.Важното е далаверка да има

Публикувано: 19 May 2010 - 01:35 PM
Мето няма да разбере, докато не види на улицата (евентуално прибере) някой като Дария - спасено кученце от Без дом. И го казвам, защото аз я прибрах и й търсих дом. Той не е видял на улицата хъскиподобно, изхвърлено, защото не е "чисто" хъски, макар и взето от кварталния зоомагазин или от съседа... Дария е прекрасна, но малоумните ни сънародници търсят "истинско" куче за без пари. А за да има ИСТИНСКИ кучета, истински породи - за това се грижат клубовете и за това са родословията. Мето може и да разбере някой ден, ако види като мен окаяната Дария на улицата, колко беше уплашена и занемарена, па макар и с 2 биколорни очи - дори тази особеност не е спряла "стопаните" й да я изхвърлят. А тия, които са я възпроизвели - срещу такива се борим тук. За да се запазят породите, за да няма бездомни по улиците!
Публикувано: 19 May 2010 - 09:29 PM
blueocean, в 19 May 2010 - 01:40 PM, написа:
Мето няма да разбере, докато не види на улицата (евентуално прибере) някой като Дария - спасено кученце от Без дом. И го казвам, защото аз я прибрах и й търсих дом. Той не е видял на улицата хъскиподобно, изхвърлено, защото не е "чисто" хъски, макар и взето от кварталния зоомагазин или от съседа... Дария е прекрасна, но малоумните ни сънародници търсят "истинско" куче за без пари. А за да има ИСТИНСКИ кучета, истински породи - за това се грижат клубовете и за това са родословията. Мето може и да разбере някой ден, ако види като мен окаяната Дария на улицата, колко беше уплашена и занемарена, па макар и с 2 биколорни очи - дори тази особеност не е спряла "стопаните" й да я изхвърлят. А тия, които са я възпроизвели - срещу такива се борим тук. За да се запазят породите, за да няма бездомни по улиците!
Критикуването на непознат се счита за лош навик, който вирее като вирус в този форум!

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 19 November 2010 - 08:25 PM