П.П. И като си спомня, че те беше страх от големи кучета
Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 08 June 2011 - 01:35 PM
П.П. И като си спомня, че те беше страх от големи кучета
Публикувано: 08 June 2011 - 02:20 PM
Стоплихте ми душата с милите си думи,радостта е двойна като има с кой да я споделиш
Дундичките много,много ми липсват (безкрайно се зарадвах на снимчиците и клипчето
Цитат
хе,хе...и все още ме е страх от някои(Elizd,Nickey и petic видяха как позорно се страхувам от Дедун
Публикувано: 08 June 2011 - 10:54 PM
днес ходих да ги погушкам малко, те са найстина страхотни. гледачката им ги хвали, Роня е по- голяма отворка. А Carry не се е отпуснала още съвсем.
днес забравих фотоапарата, но утре сас сигурност ще пусна снимчици
Публикувано: 10 June 2011 - 03:43 PM
Все още са малко стреснати,но то е нормално,всичко им е непознато,въздухът е друг,тревичката другояче изглежда,и говорът на хората е по-различен...ами ще трябва да учат и немски :))) Кери е по-резервирана,дано да се отпусне и тя скоро.От снимките виждам ,че са ги оборудвали с нагръдници,може и това да ги е стреснало.
Благодаря,tinati
Публикувано: 18 June 2011 - 07:34 AM
Пухлите вече са по-спокойни,особено Роня.Все така са неразделни,постоянно се търсят с поглед,явно имат силна връзка помежду си,дано стане чудо и ги осиновят заедно.
Всичко при тях е наред,хвалят ги че са спокойни и добрички,Кери все още е малко по-резервирана,тя по-бавно си дава сърцето,може би защото като бебе беше по-отворена и общителна и това и донесе няколко горчиви урока.
Ето малко снимчици на пухлички
Публикувано: 25 June 2011 - 12:06 PM
Но пък се надявам да зарадвам всички наши приятели със снимчици на едни доволни и щастливи кучанки,вече спокойни и със дигнати опашки.
Много много благодаря на tinati
Публикувано: 27 June 2011 - 10:23 AM
Но нищо,важното е да си имат дом и човек който да ги обича,на повече не сме се и надявали и мечтали.
За сега само имат посещения от кандидатите си,а ако успеят да ги очароват,скоро ще имат и свои семейства.Жадувам за снимки от собствен дом,дано случат на добри и "общителни" спопани и да ни радват със снимчици понякога.
На Кери са и ремонтирали шева от кастрацията,който тук така неуспешно се опитвахме да оправим.По този повод е малко изолирана от Роня,тъкмо и да свикват с раздялата
Време е да намерят ,повярват и заобичат "своя" човек,този път завинаги.
Стискайте палци още малко...
Публикувано: 02 July 2011 - 03:31 PM
Кери, има и към нея проявен интерес, но на момичето все му се "отпорва" шева на корема. тази седмица уж и махнахме конците, раната пак се отвори. Трябва първо това да го овладeeм, преди това няма как.почвам да се чудя, да не е пък някаква алергиа към конците!??!
Стискайте палци, новия шев този път да издържи и скоро да е на диванче.
Публикувано: 02 July 2011 - 09:15 PM
Все си мислех че първо Кери ще харесат,пък то Роня я изпревари
Много се притесних за шева на Кери.
Просто Кери си е по-чувствителна ,такова нещо се случвало веднъж на 1000 ми казаха докторите.Те и двете с Роня са кастрирани при един и същ доктор, с еднакви материали, в един ден, а ето че Кери още не може да се оправи,а при Роня даже и белег нямаше месец след операцията.
А Кери ,не стига че остана белег,ами и тия многократни ходения по доктори и бърничкания в раната много я наплашиха и направиха по-недоверчива и страхлива.Просто милата си остана с впечатлението,че ако някой ще и обърне внимание,то ще е за да и ровичка в раната
Публикувано: 02 July 2011 - 10:27 PM
чери1, в 02 July 2011 - 08:15 PM, написа:
Чери не се притеснявай де, ще я оправим и нея. Не е болка за умиране.
Ако трябва ще се обадя в понеделник на лекарката да попитам точно за нейното мнение, защото аз не съм присъствала лично на процедурата. Но и те са предположили, че е алергия към конците, затова сега са пробвали с клип.
Публикувано: 24 July 2011 - 07:42 PM
вече 3-та седмица се протягам на диванче, а новите ми приятелчета са две чинчили. още не бях виждала такива животинки - толкова са малки и толкова смешни
Единствено Кери ми липсва малко, обаче подочух, че Кери живee наблизо и моята кака ми обеща да ме заведе на гости скоро.
Ето и малко снимки от новия ми дом.
Публикувано: 24 July 2011 - 08:27 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 July 2011 - 10:22 PM
Благодаря ти,tinati ,че намери дом за това добро и мило същество
Хайде дано скоро снимки и от Кери да изпратят
Публикувано: 05 September 2011 - 05:18 PM
Ама, Чери, я как си ги възпитала, а и те едни чаровници - доста бързо си намериха истински стопани!
Публикувано: 06 September 2011 - 08:00 PM
Щастлива съм,че споделяте радостта ми,приятели,без вас определено нямаше да можем да се справим.
Хубаво е ,нали...
Заслужаваше си....
Искам всички теми така да завършват...
Обичам ви

Вход

Горе
Цитиране +