Dog.bg Форуми : Изхвърлени в полето кученца

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (24 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...

#441 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2011 - 01:35 PM

Как изпуснах хубавата новина! Браво, Чери! Много се радвам за теб и Красавиците, които отгледа с толкова любов, че всички се заразихме от нея! Желая им много дълъг и щастлив живот( дай Боже заедно)!
П.П. И като си спомня, че те беше страх от големи кучета Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка!
User's Signature

Качена снимка

#442 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2011 - 02:20 PM

Благодаря ви че цяла година бяхте до мен и пухличките ,па макар и виртуално,момичета :wub: Това ми създаде усещането че не съм сама,че "работя" в екип.Тая история колективно я избутахме до хубавия край,БЛАГОДАРЯ ВИ :rc_036: :hb_027:
Стоплихте ми душата с милите си думи,радостта е двойна като има с кой да я споделиш :ha_081:
Дундичките много,много ми липсват (безкрайно се зарадвах на снимчиците и клипчето :vb_024: )и все още мъничко се тревожа как ще се развият нещата за тях,но това са бели кахъри,вярвам че им предстоят само хубави неща :ae_085:

Цитат

П.П. И като си спомня, че те беше страх от големи кучета !

хе,хе...и все още ме е страх от някои(Elizd,Nickey и petic видяха как позорно се страхувам от Дедун :xc_049: ,ама пухлите даже не ги възприемам като "големи"кучета ....: ми това са си пухлите,мойте "бебета":wf_039:
User's Signature

Качена снимка

#443 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2011 - 10:54 PM

ми освен да се включа и аз от другата страна да споделя за дундите. След далгото патуване пухлите пристигнаха при мен в понеделник и ги настанихме в нашия приют. те бяха толкова стойчески и спокоини, чак не им се чу гласчето. :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025:

днес ходих да ги погушкам малко, те са найстина страхотни. гледачката им ги хвали, Роня е по- голяма отворка. А Carry не се е отпуснала още съвсем.

днес забравих фотоапарата, но утре сас сигурност ще пусна снимчици :mg_062:

#444 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 03:43 PM

Получих от tinati малко снимчици на пухлите и веднага бързам да ги споделя с виртуалните им приятели.
Все още са малко стреснати,но то е нормално,всичко им е непознато,въздухът е друг,тревичката другояче изглежда,и говорът на хората е по-различен...ами ще трябва да учат и немски :))) Кери е по-резервирана,дано да се отпусне и тя скоро.От снимките виждам ,че са ги оборудвали с нагръдници,може и това да ги е стреснало.
Благодаря,tinati :rc_036: , че въпреко огромната си заетост намираш време да ни зарадваш с новинки и снимчици.Надявам се да пишеш как са нещата като понатрупаш впечатление.Стискам палци бързо да се отпуснат съвсем момичетата ми и да има за тях хубави новини.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#445 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2011 - 07:34 AM

Кери и Роня поздравяват всички свои приятели,без които нямаше да успеят сега да са на това уютно,хубаво и спокойно място,а скоро,надяваме се и в собствен дом.
Пухлите вече са по-спокойни,особено Роня.Все така са неразделни,постоянно се търсят с поглед,явно имат силна връзка помежду си,дано стане чудо и ги осиновят заедно.
Всичко при тях е наред,хвалят ги че са спокойни и добрички,Кери все още е малко по-резервирана,тя по-бавно си дава сърцето,може би защото като бебе беше по-отворена и общителна и това и донесе няколко горчиви урока.
Ето малко снимчици на пухлички :wub: Вталили са се малко,"мамините" ми бухтички :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#446 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2011 - 12:06 PM

Все още не можем да се похвалим със собствен дом.При пухличките нещата по принцип стават бавно.Така че продължавайте да ни стискате палци.
Но пък се надявам да зарадвам всички наши приятели със снимчици на едни доволни и щастливи кучанки,вече спокойни и със дигнати опашки.
Много много благодаря на tinati :rc_036: за тези снимки,както и за това че ходи "на свиждане " на милите дундички и им помага да се чувстват обичани.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#447 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 June 2011 - 10:23 AM

Към пухличките вече има проявен интерес,за съжаление не като "комплект" а поотделно.То вероятността да ги вземе някой и двете е нищожна,но все пак се надявах с една малка частица от сърцето си че може да се случи....
Но нищо,важното е да си имат дом и човек който да ги обича,на повече не сме се и надявали и мечтали.
За сега само имат посещения от кандидатите си,а ако успеят да ги очароват,скоро ще имат и свои семейства.Жадувам за снимки от собствен дом,дано случат на добри и "общителни" спопани и да ни радват със снимчици понякога.
На Кери са и ремонтирали шева от кастрацията,който тук така неуспешно се опитвахме да оправим.По този повод е малко изолирана от Роня,тъкмо и да свикват с раздялата :dh_188:
Време е да намерят ,повярват и заобичат "своя" човек,този път завинаги.
Стискайте палци още малко...
User's Signature

Качена снимка

#448 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2011 - 03:31 PM

привет на всички. Значи да споделим, че Роня вече не е в приюта, а замина в четвъртак към новия си дом. Очаквайте скоро снимки от дивана! :mg_062:

Кери, има и към нея проявен интерес, но на момичето все му се "отпорва" шева на корема. тази седмица уж и махнахме конците, раната пак се отвори. Трябва първо това да го овладeeм, преди това няма как.почвам да се чудя, да не е пък някаква алергиа към конците!??! :dry:

Стискайте палци, новия шев този път да издържи и скоро да е на диванче. :ab_041:

#449 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2011 - 09:15 PM

Ех,миличките ми пухлички,дочакаха и те диванче :af_089: :af_089: :af_089: :af_089:
Все си мислех че първо Кери ще харесат,пък то Роня я изпревари :db_046:
Много се притесних за шева на Кери. :dh_188: Все пак от кастрацията и са минали 8 месеца :ud_009: На мен тук така ми обясниха докторите (водила съм я при трима)- че има алергия към конците и проблема е докато организма и изхвърли вътрешните конци- те един по един правеха фистули и ги махахме,поне 6-7 конеца изхвърли по този начин.Но шева никога не е бил отворен,последно остана нещо като втори пъп,очаквах и от него да се покаже конеца накрая и да приключи...Дано не са се влошили нещата...
Просто Кери си е по-чувствителна ,такова нещо се случвало веднъж на 1000 ми казаха докторите.Те и двете с Роня са кастрирани при един и същ доктор, с еднакви материали, в един ден, а ето че Кери още не може да се оправи,а при Роня даже и белег нямаше месец след операцията.
А Кери ,не стига че остана белег,ами и тия многократни ходения по доктори и бърничкания в раната много я наплашиха и направиха по-недоверчива и страхлива.Просто милата си остана с впечатлението,че ако някой ще и обърне внимание,то ще е за да и ровичка в раната :dh_188: Ох,дано вече да се оправят нещата :dh_188: Горката ми пухличка :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#450 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2011 - 10:27 PM

Показване на мнениеточери1, в 02 July 2011 - 08:15 PM, написа:

Но шева никога не е бил отворен,последно остана нещо като втори пъп,очаквах и от него да се покаже конеца накрая и да приключи...Дано не са се влошили нещата...

Чери не се притеснявай де, ще я оправим и нея. Не е болка за умиране. :mg_062: :mg_062:

Ако трябва ще се обадя в понеделник на лекарката да попитам точно за нейното мнение, защото аз не съм присъствала лично на процедурата. Но и те са предположили, че е алергия към конците, затова сега са пробвали с клип. :wb_052:

#451 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 July 2011 - 03:55 PM

И Кери я огря най-сетне слънцето. От вчера е вече в новия си дом на диванче. :beer:

С новите си приятелчета - котета и зайчета - се разбирала прекрасно, толкова спокойна и мила била душицата. :wb_052:
чакаме сега само още снимки.

#452 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2011 - 07:42 PM

привет, аз съм вашата Роня, помните ли ме още? :zz_222:

вече 3-та седмица се протягам на диванче, а новите ми приятелчета са две чинчили. още не бях виждала такива животинки - толкова са малки и толкова смешни :wub: :wub: :wub:

Единствено Кери ми липсва малко, обаче подочух, че Кери живee наблизо и моята кака ми обеща да ме заведе на гости скоро. :ab_041:

Ето и малко снимки от новия ми дом.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#453 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2011 - 08:10 PM

:wub: :wub: :wub:

#454 Потребителят е офлайн   tuty Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2011 - 08:27 PM

Ех, от такива новини на човек "мед му капе на сърцето"!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#455 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2011 - 10:22 PM

Ех ,че кееееф :af_089: :af_089: :af_089: Направо съм се размазала от кеф.А като си помисля ,че най- оптимистичните ми мечти бяха за спретнато дворче без верига :dry: ...а вижте я сега дундичката ми къде е .
Благодаря ти,tinati ,че намери дом за това добро и мило същество :rc_036: Благодаря ви,приятели,че помогнахте на косматите момичета да стигнат до дома си :rc_036:
Хайде дано скоро снимки и от Кери да изпратят :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#456 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2011 - 04:11 PM

Хайде малко да ви зарадваме и със снимки на Кери. отскоро си има и ново приятелче - Фалко, хем двамина за да е по-весело. :mg_062:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#457 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2011 - 10:13 PM

:be_107: Приказно!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#458 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2011 - 05:10 PM

Браво, Чери!!! Браво и на всички, които помогнаха! Като се сетя откъде тръгнаха пухлите...от самото начало следя темата. Сега със сълзи на очи гледам бухтите в новите им домове и не мога да повярвам, че това се случва наистина. :rc_036: :rc_036: :rc_036: :rc_036:

#459 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2011 - 05:18 PM

Ехааа, колко приказно! Браво на пухлите, много щастливи мигове с новите стопани!
Ама, Чери, я как си ги възпитала, а и те едни чаровници - доста бързо си намериха истински стопани! :af_089: След цялото чакане и перипетии!

#460 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2011 - 08:00 PM

Благодаря,tinati :rc_036: ,за тези приказно-щастливи мигове,за тази топлина изпълваща сърцето :ha_081:
Щастлива съм,че споделяте радостта ми,приятели,без вас определено нямаше да можем да се справим. :beer:
Хубаво е ,нали... :ie_146:
Заслужаваше си.... :ad_018:
Искам всички теми така да завършват... :gm_168:
Обичам ви :hc_184:
User's Signature

Качена снимка

• (24 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24