Мишо(котето) ще страда,нали си мисли че му е майка.

Зара живее в мир и хармония с коте Мишо,с три други котета и 4 гълъба.
С Нана са първи приятелки и много обичат да си играят.
Дядко Мурад взе да сдава фронта,хич не го държат краката напоследък

Това е Джак.

Клошарско куче,нежелано вече,живееше в запустяла тоалетна на гарата,вързан.(минавам покрай него на път за Грейси ( и Мурад и Изаура....) После разрушиха тоалетната и Джак го вързаха със сезал за едно дърво.Обаче там дърветата са иглолистни,няма сянка,рехава е и недостатъчно.Та не издържах,опитах се да направя живота на Джак малко по-хубав.Опънах тел между две дървета,купих му каишка,синджир,карабинки,халки...Обаче няма оправия- крадат му ги постоянно

Днес му сложих поредната каишка закопчана с катинарче.Да видим дали ще се задържи по-дълго...Иска ми се да имам стара,неугледна ,но здрава каишка.Дори съм склонна да заменя нова за стара,та дано не се изкушават да му я вземат.
Обаче не знам със синджира какво да правя .Засега е завързан временно с въже,което обаче няма да издържи дълго,Джак е гризач.Решила съм да пробвам да скрия синджир в някакъв стар колан,та да не се вижда.
Също така ще трябва и някаква къщурка,хем да е топла и здрава,хем да не я задигнат...
Ех,Джаки

Сивчо е "екскурзиант".

Изпратен в квартала на екскурзия с еднопосочен билет...Социален,късокрак и мил шебек,ходи на повод,вози се в кола,общителен,кастриран.Но нежелан в квартала,постоянно подават сигнали хората ,кучетата им пречат,нищо че са кротки и добри.