Отдавна не съм писала тук,а може би някой все пак се интересува,знам ли....Новините от "кучешкия фронт" са разнообразни,има и хубави ,и лоши.
Ще започна с хубавите.Черничката малка кучанка извади късмет.

Streunerhilfe Bulgarien e.V я пое под"крилото си"

Сега се казва Ливи,от близо два месеца е при Галядогс

и даже вече си има одобрени кандидат-осиновители с голяма къща с двор

И тя ще става германка.Замина заедно с Ружа и едно кученце Труди

(изхвърлено още слепичко,за което нямам пусната тема,но което вече е германче и то).
Майката на Ливи вече е при дъгата,премаза я влака
При дъгата е и Топчо ( рижавото късокрако кученце),него го заклаха,докато е тичал да лае по циганска каруца.Цяла седмица се е крил и мъчил със страшната рана,излезе за да умре и да не се чудим защо е изчезнал
Почивай в мир,Топчо.

Мая е добре,вече ми дава да я пипам и галя и тъкмо навреме,че много я бяха налазили кърлежите.Поне успях да я намажа.
Ужасно се страхувам за нея ,и тя обича да тича и лае по колите и каруците.
Имам нови попълнения,за съжаление.
Много са окаяни
Това е Шаро

.Краката му са ужасно изкривени,особено предните(макар че от снимката не личи много)Едвам ходи,има някакви удебеления точно над лапите,като топки,все едно "чорапките " му са се свлекли.Или са му били счупени и двата крака,или има зверски рахит....Кльощав е,а капризен,не иска да яде гранули

Само ги подуши и отмина да търси боклуци около кофите.Та му купувам салам сега,много е доволен:)Може би ще се разберем да хапва котешки гранули,май ги предпочита...
А това е Рижка

И тя е ново попълнение,появи се преди месец бременна и ужасно наплашена в района освободен от Лиска.
Сега вече сме приятелки,макар че все още се залепя за земята и поскача при всяко по-рязко движение.Все още не знам обаче къде са и кученцата,идва от далече да похапне.Тя също не яде гранули.Засега и угаждам .Рижка има потенциал да стане чудесен домашен любимец,бързо се социализира и е много мила.