Dog.bg Форуми : Кой е най-големия хапльо?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кой е най-големия хапльо?

#61 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 March 2006 - 11:22 AM

О, варианти да искате!
Вземаш най-любимата играчка на кученцето, лягаш по възможност по корем на пода, може и да седнеш в краен случай. След това играете на дърпаница, дразниш го до припадък, докато кученцето съвсем се разбеснее и не вижда нищо друго, освен желаната играчка. Тогава му я издърпваш рязко от устата и я прибираш към лицето си, възможно най-близо до носа!

Нагледно ръководство: трябва да се убедиш, че кученцето е избелило очи по този начин:
Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 March 2006 - 11:55 AM

l) l)
Мислех, че съм най-големия идиот, но вие проявявате и изобретателност! Пред вас, аз съм просто скучна случка.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#63 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 March 2006 - 12:10 PM

Не съм хапана на сериозно от куче. Ама .. съм любимата дъфка и средство за чесане на зъби на абсолютно всеки пес. А сиамчето ми преди години като ми се ядосаше че изпростявам ме захапваше с зъбки за края на носа - двата долни зъба дирекнто в носа, горните отгре - захапала месестата част. И държи. В зависимост от това колко съм и дърпала опашката или колко съм прекалила с брррр на коремчето и. Ама какво да правя като бесе сладка и имасе еднотакова меко шкембе. А да ви кажа не е много приятно да ви държат така. Ама тя нали беше решила че съм и едно от котетата и с мен като с тях. l) w)

#64 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 12:13 PM

b) Ау, ама mil_, да не повярваш, че и твоето куче е било бебенце някога. Страхотна снимка. 1super
А мен ме е нападал уличен - много си го лигавех и той все идваше да ми се вре и да се гуши. До един ден когато нещо му прищрака. Както котките, мъркат, галят се и изведнъж на 180 - скочи и зъбите му чатнаха пред лицето ми - едва отскочих. После ме подгони и вече където ме видеше - едва си плюех на петите. Така и не разбрах, къде сбърках. Така правеше и с още няколко от квартала. На едно момче му беше раздрал лицето отстрани. Кофти - голямо, красиво куче беше. От тия дето са уж дворни, но постепено целият квартал става техен и се обабаитват и един ден идва камиончето и за тях. Тъжно ми беше. Беше отдавна.
А ме е хапало, ама сериозно пробиване беше, чак ми се догади от болка - един фъстък дребен. Нещо между пинчер и йорки - като дългокосместо чихуа или дребен шпиц. Редя се за баничка с кокерчето си - непукистично бурсуче, на което нослето е все в земята и си изследва свои си важни миризмички, без да се интересува от света около себе си. Зад мен се нарежда деденце с това дребно и вредно. То започва да се пеняви и джавка задавено срещу моето куче. За да не се дразни псенцето, казах на моя Чарли да отиде най отпред на опашката и да седне там - по-далечко, че това до мен да се успокои. Той си завлачи копринените ушенца по поръсените прегорели корички от баница наоколо и отиде да седне пред опашката да ме чака и може би да чака някоя баничка да му падне на главата. Даааа, ама дзверолинчето зад мен се запени още повече, защото не можеше да стигне Чарли и зачатка като пираня из въздуха като в миг светкавична си заби зъбенцата в крака ми от злоба. Нямах въздух дори да ахна. Хванах се за стената и приклекнах от болка. Нямах ни най-малка представа, как боли и то от такъв фъстък. Дядото май и не разбра. Гледаше в нищото, мутолевеше си пред носа и си подръпваше четирикракото бижу за каишката. Нямаше никакъв смисъл да казвам каквото и да е - нямаше да стигне до него. Едва се отместих и тръгнах нататък. Кракът ми се поду и посиня, а имах дупки седмици наред. Не посмях да кажа на майка ми, защото това значеше поликлиниката и много инжекции в корема, до колкото бях чувала, а аз предпочитам операция на живо да ми правят, от колкото една игла да ме бодне. Имах късмет за моята пуберска глупост - никакво сериозно възпаление. С дните подутото спадаше и синината стана мораво, лилаво, жълта. Като свърши разнообразието в спектъра реши да изчезне съвсем, като ми остави сувенирче от четири рабномерно разпределени в квадратче дупчици. l) l) l)
Сега моята лабрадорка Кора, която в безумен възторг се хвърля към всякаква четирикрака (и не само) твар, за да се запознава и сприятелява, като се разминава с дребосък стъпва едва ли не на пръсти и подскача, като пред чудно насекомо без да доближава. Явно и тя усеща, че в дребничките се крие нещо проклетичко и опасно super best l) l)

#65 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 12:29 PM

Ротвайлер, АСТ, Джинка от пред блока и Боксер, а и Пойнтер и Дратхар.

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни