Dog.bg Форуми : Кой е най-големия хапльо?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кой е най-големия хапльо?

#21 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2006 - 10:26 AM

Kато гледам дакелът почти навсякъде присъства oleeee Глеми хапльвци! r)

#22 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 10:46 AM

Единственото куче което ме е хапало (love) е Немска овчарка от клуб Сириус ouu
User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 March 2006 - 12:11 PM

ВСИЧКО ТОВА - ЗА КАКВО!СЕГА НЯКОЙ ПРИЗОВАВАТ ЗА ЗАБРАНА НА ПИТОВЕТЕ- ХАПАЛИ БИЛИ ДЕЦА!!!КОИ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ХАПЛЬОВЦИ!!!! n)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#24 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:16 PM

Цитат

ВСИЧКО ТОВА - ЗА КАКВО!СЕГА НЯКОЙ ПРИЗОВАВАТ ЗА ЗАБРАНА НА ПИТОВЕТЕ- ХАПАЛИ БИЛИ ДЕЦА!!!КОИ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ХАПЛЬОВЦИ!!!! n)

Тва са глупости!
Що не се забранят ТЪПИТЕ СТОПАНИ ??? Тва ше е по-разумно! ouu

#25 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:21 PM

Хората се опитват да изведът някаква статистика bl) Ама доколкото виждам няма охапани от питбул cl) Не виждам защо само се оплюва породата.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#26 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:30 PM

Цитат

Хората се опитват да изведът някаква статистика bl) Ама доколкото виждам няма охапани от питбул cl) Не виждам защо само се оплюва породата.

и аз не разбирам...! cl)
Но малко са хората, които мислят ,като мен и като вас!!!
Между другото най-малко съм очаквала в ТОЗИ форум да се оплюват породи и да се предлагат за забрана!!!
Пак ще кажа ,жалко е че страда породата заради тея ХОРА, които ПРАВЯТ глупави работи с тях и ги взимат само , САМО за ГЪЗАРИЯ... cl)

#27 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 12:40 PM

Цитат

Хората се опитват да изведът някаква статистика  bl) Ама доколкото виждам няма охапани от питбул cl) Не виждам защо само се оплюва породата.

Заради егото на някакви странни другопородо-фили и за да си правят PR неуспели в друго политици!!!
Утре ще набедят друга порода- тогава за кого бие камбаната- тази врата е отворена......
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 12:57 PM

В Америка, където питоподобните са 2 /3 от всички домашни- от всички инциденти с кучета срещу хора - 3 % са на тези кучета.Точно там всяка година умират 40 000 души от лекарски грешки ,200 000 от автомобилни катастрафи и 400 000 от тютюнопушене.А над 2 000 деца биват убивани всяка година от родителите си.
Забранете смъртта!!!Не породите!!!
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 12:58 PM

Цитат

Цитат

Хората се опитват да изведът някаква статистика  bl) Ама доколкото виждам няма охапани от питбул cl) Не виждам защо само се оплюва породата.

Заради егото на някакви странни другопородо-фили и за да си правят PR неуспели в друго политици!!!
Утре ще набедят друга порода- тогава за кого бие камбаната- тази врата е отворена......

Напълно възможно е да пострада друга порода,но едва ли.Всеки ден има поне по 1 човек охапан от куче .Но това се разгласява само ако това куче е от "лошите".В Стара Загора ,по-точно в моя квартал има поне 3 човека зверски охапани от една черна НОК или както всички и казват КАНАДСКИ ВЪЛК.Това куче не хапе само хора а и животни.Несам чула репортажи за този звяр.А ако някой пит охапе някой,макар и че се е защитавал всички викват срещу него a)
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#30 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 01:48 PM

Аз съм хапана от доберман,мойто си куче(само веднъж ме ухапа силно),на село една немска овчарка прескочи оградата и без нищо ме ухапа и едно улично
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 March 2006 - 02:35 PM

1000 ПЪТИ СЪМ СЕ ИЗУМЯВАЛА -КАК ТАКА ЩЕ ТЕ ХАПЕ СОБСТВЕНОТО ТИ КУЧЕ- И ТОЛКОВА ПЪТИ СА МЕ ПИТАЛИ- ВАС КУЧЕТО ВИ ХАПЕ ЛИ ВИ....МОЛЯ ВИ - КАК ТАКА ЩЕ МЕ ХАПЕ- МОЕТО ДОМАШНО КУЧЕ- ЩОТО ТЯХ ГИ ХАПЕЛО- НЕ МОЖЕЛИ ДАЖЕ ДА ГО ВАКСИНИРАТ....МОЕТО Е СТАФ- ТО НЕ ХАПЕ ХОРА !А ЗА СТОПАНИНЪТ СИ МОЖЕ ДА СИ ДАДЕ ЖИВОТА!
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 03:39 PM

кучето ми никога не ме хапало, осевн на игра разбира се..но то тедно друго.и ми бродира ухото като се прибирам...."говори" ми какво е станало докато ме няма..Кучето ми никога не е хапало хора.
По темата налита ли саи улучини най много от едно съм хапан, дого аржентино, немска овчарка и доберман, последния ме е хапал гадно.

#33 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 March 2006 - 05:24 PM

Качена снимка
EE не сте прави за пинчетата a) вижте кви са милички и кротички b) не си ли личи по усмивката b) b) b)

#34 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 06:45 PM

Цитат

1000 ПЪТИ СЪМ СЕ ИЗУМЯВАЛА -КАК ТАКА ЩЕ ТЕ ХАПЕ СОБСТВЕНОТО ТИ КУЧЕ- И ТОЛКОВА ПЪТИ СА МЕ ПИТАЛИ- ВАС КУЧЕТО ВИ ХАПЕ ЛИ ВИ....МОЛЯ ВИ - КАК ТАКА ЩЕ МЕ ХАПЕ- МОЕТО ДОМАШНО КУЧЕ

Мен не са ме питали , ама ''собственото'' ми куче ме е хапало ! И какво? За всяко нещо си има обяснение...!!!А пък за възпитанието е друга тема...!!!
Въпреки, че не е СТАФ, а ДАКЕЛ , ме е хапала...!!! И ?

#35 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 06:55 PM

Ами и на мен ми звучи абсурдно да те ухапе собственото ти куче. Аз лично без никакъв страх си завирам ръцете в устата на кучето си, да вадя погълната храна, някоя друга ценност и каквото още се сетиш и никога, ама никога не ми е хрумвало дори, че СОБСТВЕНОТО ми куче ще ме ухапе. Ако го направи, значи нещо в отношенията ни не е съвсем наред. Не може, само защото съм я ударила по муцуната, за наказание (под ударила не приемайте пребила) да ме ухапе, или пък, защото не й било на кеф и тем подобни оправдания. Разбира се не говоря за постоянното хапане на ръце от бебетата кучета - това си е друго. Но иначе, не мога да го приема за нормално - бих го разбрала, но ако ухапания човек в последствие види грешките във отношенията си с кучето и ги поправи. Но да се твърди, че е нормално....
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#36 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 07:15 PM

Aз не знам защо решихте, че някой е казал, че е нормално?! cl)
Моето като ме ухапа бях много малка.. и 100% (не помня точно) съм му направила нещо. Никъде не съм казала, че то е виновно.. даже си написах, че е било предизвикана агресия!
Това ми е единственото ухапване от куче въобще!

#37 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2006 - 07:20 PM

Ехе-хеей!
Най-нормалното нещо е да те ухапе собственото ти куче. Утре ще ви пусна разказ в картинки, няма даже да коментирам.
Особено, ако кучето е бебе, хиперактивно, а стопанинът е ламер.
Водила съм мъжа си в Пирогов заради непремерена игра, двумесечният крокодил му разцепи устната до брадичката.
И това не беше кретенизъм, беше игра на един неподготвен човек с едно неподготвено пале.

Друга работа е да те ухапе едногодишното ти куче. Доказал си се като посмъртен ламер.

Като цяло темата е ужасна. Не виждам смисъл ...

#38 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 07:55 PM

Цитат

Аз не съм хапана.. само от мое куче.. ма тфа беше предизвикана агресия, така че не го броим l)

И аз така. Не съм хапана от куче. Късметлийка b)
Но по принцип съм чувала най-много оплаквания от пинчери. Верно им се носи слава, като най-големи хапльовци и злобни мъници!
super best
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#39 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 08:04 PM

Ехеее , а някой да е казал, че е нормално! n) Аз просто , за сведение отбелязах, че ме е хапала...!!! И също ще си призная ,че е по моя вина-аз я предизвиках !!! cl)

Цитат

Ами и на мен ми звучи абсурдно да те ухапе собственото ти куче.

Е кво му е абсурдното !? bl) Как няма да те ухапе ,ако го подразниш, или нещо от сорта...!!! cl) То как да ти каже,че не му е приятно???

Цитат

Като цяло темата е ужасна. Не виждам смисъл ...

Защо ?!?! Темата е майтапска...! Аз поне така я възприемам, тъй че не виждам кво и е ужасното!!! Пък и не става дума за сериозни ухапвания..! ;) Вие пък...

#40 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 08:10 PM

Аз изрично подчертах, че не говоря за кучета-бебета, които тепърва се обучават, но извинявам се да те ухапе, примерно едногодишно, куче, защото си "го подразнил" - значи някъде много бъркаш - или в обучението на кучето или в моментното си поведение.
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни