Три кучешки момиченца спасили се като по чудо
Публикувано: 01 June 2010 - 10:28 AM
Би трябвало вече да са в Добро хрумване.

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 03 June 2010 - 07:37 PM

Джеската още е зле обаче. Много се надявам и при нея скоро да има подобрение, все пак тя се раболя с няколко дни по-късно. Дано болестта и при нея да протече сравнително леко, както при сестра й и да се оправи момичето.

Публикувано: 06 June 2010 - 10:28 PM

А Тери си хапва вече и "има твърдо ако"

Публикувано: 08 June 2010 - 08:45 PM

Остана само малка жална Тери в стационара. На нея й е много мъчно, че още си няма дом и семейство и ми заръча да ви разкажа колко много работи умее и каква прекрасна млада дама е

примерна съм като ученичка

имам голеееми уши, защото много слушкам

мога да ви се подсмихвам

или пък да гледам надменно

ъммм, още неща имах да покажа, но ги забравих

ох, дано, дано скоро да си имам дом...

Публикувано: 08 June 2010 - 09:16 PM

Публикувано: 08 June 2010 - 09:50 PM
Публикувано: 14 June 2010 - 09:10 PM
Вчера видях нахапаната Шери за пръв път откакто й сложиха шината. Естествено, като ми е най-близо (няколко етажа по-нагоре живее) нея най-рядко я виждам

С Джеската пак има проблеми - не е добре с костите. Доколкото разбрах, дължи се на недохранване... ми то за какво да храниш куче, дето ще го изхвърлиш

За Тери имаше няколко запитвания, но засега без резултат. От едните кандидати имам много добри впечатления, но за съжаление са твърде отдалеч - Хасково и идването им до тук е проблем. Така че още сме в търсене на дом. На Тери никак не й се стои в стационара, а и едва ли й се отразява добре на психиката да е затворена сама в клетка по цял ден, но нямам друг вариант. Ако на някой му се отвори местенце за буболечето - тя не иска много, само мъничко внимание й трябва и ще е най-щастливата.

Публикувано: 24 June 2010 - 08:24 PM

Днес Шери се прости с шината и получи ваксинка. Толкова е пораснала, че шината й беше омаляла и й стърчеше крачкото

На Джеската терапията й се отразява добре.
А малка жална Тери си има сериозна кандидатка, за което трябва да е мнооого благодарна на д-р Бо

Публикувано: 24 June 2010 - 09:12 PM
Публикувано: 24 June 2010 - 09:27 PM

Публикувано: 24 June 2010 - 09:58 PM

In_none, как няма повече хора като вас!!! Велики сте

Махатма Ганди
Публикувано: 25 June 2010 - 09:59 PM

Джеси не може да остане при стопаните си, нужен й е друг дом. Днес се видях с хората, страшно им е мъчно и през сълзи ми го казаха, но това е положението. Проблемът е синът им, а причината стандартна - "внучето или кучето"...
А Джеската е страхотно кученце. Игрива и любвеобилна, нито е страхлива, нито е нервна - личи си, че е гледана с грижа и внимание. Пораснала е доста.
Засега е при стопаните си, но не знам колко ще издържат на скандалите на сина им. А като знам колко и какви запитвания имах за нея от предишните й обяви - направо ми се плаче