Три кучешки момиченца спасили се като по чудо
Публикувано: 01 July 2010 - 09:35 AM
Мой съвет е ако има желаещи от други градове да се достави кучето чрез куриерска фирма пробвала съм го това и не излиза много скъпо под 10 лева е доставката и няма стрес за кученцето така и то ще си намери стопани и те ще са доволни.
Публикувано: 03 July 2010 - 07:51 PM
Голяма чаровница. И какви муцки прави, страхотна е!
Публикувано: 20 July 2010 - 10:59 PM
Първо ми стана много, ама много смешно. Но като се вгледа човек точно това я прави уникална. Какво й е на новите уши? Ма не нарочвайте така хубавото куче. Пак си е прекрасна. Как миличко гледа само. Душанка. Нямя място за ядосване. Като порасте всичко ще си дойде на мястото.

Публикувано: 07 August 2010 - 06:44 PM
Малка Тери днес пое към новия си дом в Холандия, където ще се радва на новите си мама и татко, къща с голям двор и дори няколко котки за компания
Всичко това го дължи единствено и само на д-р Бо, която намери за нея най-чудесните осиновители
Огромни благодарности на целия екип на Добро хрумване за грижите и за това, че я търпяха повече от 2 месеца да ги "охранява"
и разбира се, на ARS за транспорта на буболечката

everything will be okay in the end.
if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 19 August 2010 - 03:38 PM
Живот си живее малката ми бубица в Холандско, а пък за нас най-хубавото е, че семейството й е доста щедро откъм снимков материал
Не мога да се сдържа да не споделя една снимчица на послушна Тери с татко си

Покрай всички ангажименти с Тери и Гошо все не оставаше време да напомня и за сестричката на Тери, която още търси постоянен дом. Джеси вече прекара три месеца в приемно семейство, но за съжаление колкото и да я харесват, няма как да я задържат завинаги. Голяма сладурана е и мислех, че бързо ще се намерят хората за нея, а няма почти никакъв интерес към обявите й
Няма проблеми и с характера - много е обичлива, разбира се с други кучета, с деца; вкъщи е послушна. Днес приемната й мама ми се оплака, че е направила първата си "голяма" беля
- нагризала някакъв кабел - а тя е на почти шест месеца. Изобщо - страхотно момиче е и приемните й стопани много си я обичат. Но са в безизходица - синът им настоява да махнат кучето, за да се посветят изцяло на внучето
Ето и снимчици на госпожицата

Покрай всички ангажименти с Тери и Гошо все не оставаше време да напомня и за сестричката на Тери, която още търси постоянен дом. Джеси вече прекара три месеца в приемно семейство, но за съжаление колкото и да я харесват, няма как да я задържат завинаги. Голяма сладурана е и мислех, че бързо ще се намерят хората за нея, а няма почти никакъв интерес към обявите й

Публикувано: 12 September 2010 - 06:20 PM
Да напомня за Джеси - тя още чака
Явно аз не преценявам кучетата добре - бях убедена, че такова весело и сладурско кутре няма как да остане незабелязано, но ето че двете й сестрички са задомени, а за нея дори няма сериозни запитвания. Идеално за Джеси би било семейство с деца, за да има с кого да тича и играе.

Публикувано: 03 March 2011 - 02:44 AM
Тази история отдавна трябваше да я пишем в чудния край, но дълго време не се решавах от суеверие - сякаш след всяка добра новина в тази тема идваше и лоша. При обаждане от кандидатка още миналата година приемните стопани на Джеси осъзнаха колко трудна би била раздялата им с нея и решиха, че биха могли да я дадат само и единствено на познати хора. След толкова време мисля, че вече не биха я дали на когото и да е 
И двете българчета - Шери и Джеси бяха кастрирани своевременно и сега са едни прекрасни млади дами, много обичани в семействата си, а за холандчето Тери съм убедена, че няма от какво да се оплаче
Искам да благодаря на всички, които ни подкрепяха и помагаха по всякакви начини - за нас, с нашия скромен опит това беше едно голямо изпитание и историята никога нямаше да завърши така без вас

И двете българчета - Шери и Джеси бяха кастрирани своевременно и сега са едни прекрасни млади дами, много обичани в семействата си, а за холандчето Тери съм убедена, че няма от какво да се оплаче

Искам да благодаря на всички, които ни подкрепяха и помагаха по всякакви начини - за нас, с нашия скромен опит това беше едно голямо изпитание и историята никога нямаше да завърши така без вас