Шампоани за хора - подходящи ли са
Публикувано: 28 April 2006 - 01:22 PM
Публикувано: 09 May 2006 - 07:09 PM

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 11 May 2006 - 11:20 AM
Публикувано: 12 May 2006 - 09:45 AM
Публикувано: 12 May 2006 - 08:50 PM
П.П. Съжалявам за лошото качество.
Прикачени файлове
-
goldi33.JPG (32.93K)
Брой сваляния: 464

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 13 August 2007 - 05:08 PM
Прикачени файлове
-
mixedshampoo.jpg (22.34K)
Брой сваляния: 440
Публикувано: 13 August 2007 - 05:57 PM
Публикувано: 13 August 2007 - 06:36 PM
Публикувано: 13 August 2007 - 09:15 PM
Дава добри резултати, козината е бяла и чиста, мекичка е на пипане.
Веднъж й бях сложила от моя балсам - Пантен full&thick (на майтап), да видя какво щи стане.
Козината й беше толкова мека, че все едно копринена.
Публикувано: 13 August 2007 - 10:10 PM
Цитат
Веднъж й бях сложила от моя балсам - Пантен full&thick (на майтап), да видя какво щи стане.
Норче, не си прави експерименти с Ерика, тя не е опитно зайче. Тоя шампоан не е подходящ който ползваш. Ако искаш твое куче да има копринена козина, си вземи друга порда куче, далматина няма копринена козина.
Публикувано: 13 August 2007 - 10:59 PM
Цитат
Цитат
Веднъж й бях сложила от моя балсам - Пантен full&thick (на майтап), да видя какво ще стане.
Норче, не си прави експерименти с Ерика, тя не е опитно зайче. Тоя шампоан не е подходящ който ползваш. Ако искаш твое куче да има копринена козина, си вземи друга порода куче, далматина няма копринена козина.
Не си правя експерименти, онзи път като й сложих балсама, го направих преди изложба.Исках козината й да е мека.А иначе защо смяташ, че Тео Бебе е неподходящ за нея.Досега не съм имала проблеми с него, а я къпя от доста време с него.Пък и щом е създаден за бебета, не би трябвало да навреди на куче.
А на пазара има толкова видове шампоани за кучета, че не знаеш кой вид е най-подходящ и да го избереш.Пък и аз не обичам новите и неизвестни неща, първо проучвам какви са плюсовете и минусите и тогава мисля дали да рискувам или не.
Публикувано: 13 August 2007 - 11:47 PM
Значи аз имам чау-чау,бяло или по скоро кремаво!От преди доста често бях попадала на ветеринари и разни писания в нета,че такива кучета не къпят с кучешки шампоани bl) bl) Аз обаче си я къпех с хубави кучешки шампоани и козината и беше ужасна,седеше сплесната и нямаше блясък.Хвърляла съм пълни опаковки a) ....та така реших да пробвам и аз с човешки и както каза dog.bg останах изумена-козината и беше лъскава,бухнала без пърхот и ослепително бяла bl) r) Почнах да и взимам само бебешки шампоани и съм най-доволна от Джонсън Бейби с пшеница май беше,просто много добре и се отразява а и в темата за чау-чау видях че доста хора къпят чаувците със същата марка....Знам че по принцип е вредно,но на нея и се отразява страхотно а и козината и мирише супер със седмици,вие какво мислите да продължавам ли в същия дух или да сменя с кучешки!?Препоръчайте ми някой добър шампоан за тази порода или по скоро за бели кучета!

Публикувано: 14 August 2007 - 10:00 AM
Хъскито си къпя със силно разреден бебешки шамоан, не помня обаче фирмата. Ще пробвам с дав задължително.

В приятелството няма породи!