Dog.bg Форуми : Кучета в приюти

Към съдържанието

"Величието на една нация, нейният морален прогрес може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните.”
Махатма Ганди

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучета в приюти тема за разяснение

#101 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 May 2010 - 09:45 AM

"истерията" не се поддържа заради Желязка, а заради всичко около него. И заради нежеланието да се поема отговорност. Заради думите "тия от форума още ли не са платили", "бях длъжен да пробвам". Заради всичко! И ако исках да "истерясвам" щях да пиша навсякъде, а не в скрития форум. Защото все някой може да помогне. А и той много добре знае отношението ми, защото съм му го казвала лично. Това, че върти нещата както му е угодно не е изненада, надявам се и за теб.
Това обаче, че ти с цялата си наглост, въпреки че ти беше гласувано доверие, при все, че се знае че сте близки (щото повярвай ми, не сме идиоти и знаехме, че работиш с него и присъствието ти там не беше случайно)сега си позволяваш да изнасяш информация.... Извинявай, ама... Как се нарича това? Нелоялност? Подлост? Наглост? Подлизурковщина? Питам си, щото може и да знаеш точната дума. И колко пъти, уважаема, те защитих, казвайки че не може ти да изнасяш информация от там? Отказвах да приема, че си ти, при все всички съмнения. И изобщо помисли ли защо, кой и как? Изобщо помисли ли преди да влезеш в ролята на нацупената ледена принцеса?
Айде чао от мен.
Хубавото на този форум е, че човек успява да селектира с кой и как да работи.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 May 2010 - 09:59 AM

wind няма нищо почтенно в това да се поддържа скрит форум, в който група избрани потребители да коментират тайно и скрито всички останали, тайно да ги осмиват и да правят абсолютно просташки коментари.
На щом на теб и другите това Ви харесва и Ви прави по-пълноценни :ba_025:
Правенето на календари и другите полезни акции могат да бъдат и в открития форум.
Нека поне простосмъртните потребители на dog.bg да знаят, че броиките за чужбина са една много голяма тайна, и делението е на "Наши кучета" и "Ваши кучета".
Оставам с надеждата, че във форума четат хора със здрав разум, без комплекси и болни амбиции.
И моля писателите - ако нямате какво да кажете за кучетата от интерната - пишете на ЛС или пишете си Там в скрития форум.

д-р Бо не знам дали ти е направило впечатление неучастието ми и нежеланието ми да се включвам в коментарите и темите от Скрития форум? По вътрешно убеждение. Квалификациите запазете ги за там :re_037:

И аз имам същото питане като lucy60 - къде първо в Сеславци или Богров трябва да се отиде и до колко часа?
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#103 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 10:31 AM

Напълно съм съгласна с wind.

Всеки може да пише където иска.

Когато хората общуват, техните добри отношения обикновено се градят на ДОВЕРИЕ. Когато откровено се смесват лъжи и истини, в един момент доверието изчезва и отношенията се променят.

Често реакцията на загубилите доверие е да покажат колко са "лоши другите".

В резултат това не помага на никого. Това пречи и разочарова. Това вреди.
User's Signature

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 10:59 AM

Показване на мнениетоasar, в 29 May 2010 - 10:04 AM, написа:

д-р Бо не знам дали ти е направило впечатление неучастието ми и нежеланието ми да се включвам в коментарите и темите от Скрития форум? По вътрешно убеждение. Квалификациите запазете ги за там :re_037:

Тогава защо беше в него? Тогава защо излъга, когато беше питана дали ти вадиш инфо? Имаше хора, които отказаха да влизат там, вероятно по същите убеждения. Ти що не има доблестта да кажеш - сори, не ме кефите, чао?
User's Signature

Качена снимка

#105 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 11:26 AM

Да - не ме кефите. Особено начина Ви на мислене.
Да не би да съм подала писмена молба да ме включите в скрития форум?
Не ме кефи, че криете места за задомяване от човек, който отчаяно търси дом на своите животни.
Нормално е местата за задомяване на животни да не са тайна.
Поне такова ще е мисленето на хората със здрав морал и психика.
За какво доверие говориш nat8? Трябва ли всички да мислим еднакво? Не съм сагласна с някои от нещата, които се правят и имам право да го кажа.
Помолих ви да не пишете тук неща извън кучетата от интерната.
Направете си в скрития форум тема каква гаднярка е asar и пишете там. Ако искате пуснете я и в открития форум. Моля мод да направи тема колко съм лоша и да премести там коментарите, които не касаят кучетата.
И без това тук изцепките станаха много.
И - моля Ви много добре си работя с много хора от форума и много успешно. Хората помагат без да пишат.

Пак ми прави впечатление, че поставихме 1 съвсем практичен въпрос, никой не отговаря на него, обаче коментарите не спират.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#106 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 11:27 AM

blah blah blah
me me me

късно е либе за китка. прави се преди, а не след. прави се преди да се наакаш, щото после изглежда нелепо.
User's Signature

Качена снимка

#107 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 11:30 AM

Др- Бо можеш ли да отговориш къде трябва да се отиде първо - в Сеславци или в Богров?
User's Signature

#108 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 11:35 AM

отговарям на предните твърдения за "истерясването". имам правото:))

нещо не вденах - кое място за задомяване е крито?
User's Signature

Качена снимка

#109 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 11:48 AM

Тези, заради които стана цялата истерия, че Лъчезар е разбрал.

Не четеш ли темите, в които пишеш?
2-3 поста по-нагоре пишеш, че не си вярвала да съм аз и си ме била защитила.
Знаеш ли за кое не си вярвала и за какво си ме защитила или просто пишеш?
То вярно, че да има човек 4-5 000 коменатара общо и във всяка една тема не е лесно.
User's Signature

#110 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 11:53 AM

Не, хората не мислят еднакво. И не действат еднакво. И точно затова в отношенията им доверието играе огромна роля. Защото тогава могат да разчитат един на друг.

Хората си помагат колкото могат и когато могат. А иначе всеки, който е приютил животинка "отчаяно търси дом", дори да не говори за това. И никой нищо не крие, това е нелепо просто.
User's Signature

Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 11:53 AM

съвсем се омота и ти.
Да, защитих те тогава. Докато течеше дискусията кой вади информацията:) Бъркала съм, осъзнавам го.
Да, принципно е хубаво да спазваш етични норми... или някакви...
Да, не си подавала молба, но си била попитана. Приела си и тайничко си се бунтувала? хаха, яко
Не, не разбирам кое място за задомяване е скрито.
Да, наистина си нахална:)
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 12:03 PM

:ab_041: Като нищо не криете, значи не Ви трябва и скрит форум! Обаче го има.

д-р Бо хич не искам да те гоня по обща бройка на изписани мнения.
User's Signature

#113 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 12:05 PM

Е, да де, точно на това разчиташ, да кажеш, че там е съветът на старейшините, там се решава кой ще живее, кой ще е с крак, кой ще сее ориз и кой ще танцува гол.
Смешно е, наистина, но евала за познаването на народопсихологията:)))
А иначе там нещата ти се каза за какво са -ГОХ и АСР - организационни проблеми. А, да, има и една тема за рецепти. И една за козметика. БУУУУУУ, спууууууууууууууки!

Не ме гони по брой постове, щото тва пък хич не ме касае. Ако искам ще имам и 398749347019899889 поста. Теб това смущава ли те? Сега кажи и че съм дебела, щото нещо не успяваш да се захванеш за сериозните неща и започваш в безсилието си да вадиш тъпизми. Михихи. У, йе
ай, чао
User's Signature

Качена снимка

#114 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 12:07 PM

По тази логика трябва да се премахнат и личните съобщения.
User's Signature

Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 12:12 PM

Гадничко нещо станало тука.
И краят му се не види.
Перпетуум мобиле.

#116 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 12:13 PM

А също така и доста теми, за обсъждане на други потребители и техните постове.
В които няма нищо конструктивно.
И не аз съм написала в публичното пространство, че този или онзи са такива или онакива, нали!

То се видя, че на поставения въпрос - къде първо в Сеславци или Богров няма да бъде отговорено.
User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 12:15 PM

ама разбира се:))
и изобщо - евреите контролират света!

Ще ти бъде отговорено КОГАТО някой с конкретно и точно инфо е тук. Маааалко търпение:)) Или просто им звънни да ги питаш.
User's Signature

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   старото куче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2010 - 12:23 PM

Ръцете ме сърбяха да го напиша.После си викам не трябва,но мисля,че трябва-просто защото хората да знаят и да не се лъжат като мене,защото в един момент може да се окажат с доста животни на гърба си.Все пак не направих тази грешка отново!Темата-"Невероятните Джипси пъпис"-на 9-стр.Тя темата не е моя,защото отдавна съм сметнала за безсмислено да пиша теми тук,но аз там съм главният герой.Та-реших си моля ви се-колко съм била наивна,че ще мога да ги изпратя в ХОЛАНДИЯ-боже как звучи само!Чак се задъхвам от вълнение.Говорих с нужният човек и ми се видя достижимо-смятах,пресмятах ,видях нещата,че с голями лишения от моя страна и на подопечените ми много,много кучета и котки,деца и роднини за два месеца ще успея да събера парите за ХОЛАНДИЯ-демек път,ваксини,чипове и т.н.Само ми беше проблемът къде ще седят кученцата,когато ги ваксинирам!Апартаментът ми до нас,който го бях дала под наем се освободи и аз бях готова да действампрез глава в разрез с половинката ми и тайно от роднините!Речено сторено.След двуседмично обезпаразитяване и треперене там ли са кученцата тръгнах да ги взема-бяха Великденските празници и аз по-малко работех.Едното кученце беше болно.Заведох ги на лекар веднага-тест за гана отрицателен-лекарства щуротий,ренгени-прибрах ги в апартамента и започна кошмарът.Повръщане разстройство-белини,препарати,щото в другият апартамент бяха моите-неваксинирани-щото събирам пари за ХОЛАНДИЯ-нали!Кученцата плачат,лаят-отдолу комшии-не съм спала по цели нощи,ходех на работа като сомнамбул,притеснявах се дали лаят в къщи сами.Не приличах на човек,но ме успокояваше мисълта,че ще заминат в РАЯТ!Когато бялото кученце оздравя се разболя черното.Забравих да кажа,че имаше и трето,което дадох преди всичко това на познати,двуумейки се много,че в Холандия ще е къде къде по-добре.Добре,че го дадох!Май-то удари Бингото.Та-пак наново черното повръщаше страшно много и страшно много дрискаше.Не отидох на работа.Оставих го в вет.клиника.ОЦЕЛЯ-с паровироза беше!След три дни си го взех-бях на ръба на силите си,без една стотинка в джоба.Всичките пари,които бях събрала за пътя и ваксините ги бях дала за лечението на кученцата.Вече не знаех какво да правя-не знаех ще мога ли да събера други и след това боледуване кога ще мога да ги ваксинирам,къде ще ги държа през цялото това време.През последната нощ те лаеха страшно много,почти не съм спала.На другият ден ги върнах обратно откъдето ги взех.Изплаших се дали през тия две седмици не са си загубили инстинкта за самосъхранение,но те свикнаха още повече,че и майката се върна при тях.Бяха толкова щастливи,тичаха лаеха,а аз ги държех като затворници и само шътках.Хубавото в цялата история е,че благодарение на събраните пари за Холандия,аз им спасих живота.Иначе пак бих го спасила,но щях да затъна в дългове.Лошото е,че през цялото това време,човекът с когото бях говорила за осиновяване в чужбина си беше изключил телефона,писах му и на лични,а то какво било-тука имало някаква "клика"-заговори някакви си,а аз не че не подозирах че има нещо такова,ама нали знаете "надеждата умира последна".Тука има добри хора и лоши!Добрите са в този скритият форум,а лошите в другия-не че всички не искат да помагат!Лошите са тези,които не искат да подминат умиращо куче,макар да знаят,че няма да могат да се справят!И пак няма да го подминат-а вие ги карате да направят точно това!Какво става с моите кученца?Ходя,храня ги сутрин,вечер-там има и други големи кучета сипвам и на тях шепа суха храна,катеря се на една барака-там пък има изоставена котка,която не слиза,защото отдолу са глутница кучета,пред блока ми се засели друго малко,което чакам всеки момент да го ликвидират добронамерените хора.Абе мъка-не смея да се обадя в никакви приюти,защото отказите много ме разстройват,още повече,че не съм дала и лев да помогна,защото не мога!Сега чакам от друго място да заминат за чужбина,а междувременно те днес не искаха да ядат,което ме навежда на мисълта,че сега може би са пипнали гана,но аз съм дотук-ще ги оставя този път с чиста съвест да си умрат там под фургона,а аз ще отида да ваксинирам собствените си кучета.Само едно искам да попитам,ако не се бяха разболяли и аз ги бях ваксинирала и ги гледах,какво щях да правя и с тези двете на главата си?Всеки да си прави изводите-не се заяждам с никой,никой не ми е виновен,но много ме заболя,че и тук както в цялата ни ш- - - - а държава се получава същото.Айде можете да ме оплюете групово наяве,а не скрито!Много ми е любопитно!И съжалявам,ако съм ви отекчила с дългите си писаници,ама кво да направя-държа да ме разберете малко повече.

#119 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 May 2010 - 12:28 PM

Отлично, асар, справяш се прекрасно. :)
Ето това става, когато изсипеш помийка. Хората започват със съмненията и т.н.
Дани, не се връзвай на глупости, моля.
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 12:36 PM

Трябва ли да се премахнат ЛС? Просто защото не знаем хората какво си пишат?
Не мога да разбера защо комуникацията е проблем. Не всички разговори между хората са винаги конструктивни, естествено. И не могат да бъдат. Защото сме хора, а не роботи.
Темата "Черен списък на осиновители" не е ли за обсъждане, например?
User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема