Кучета в приюти тема за разяснение
Публикувано: 29 May 2010 - 09:45 AM
Това обаче, че ти с цялата си наглост, въпреки че ти беше гласувано доверие, при все, че се знае че сте близки (щото повярвай ми, не сме идиоти и знаехме, че работиш с него и присъствието ти там не беше случайно)сега си позволяваш да изнасяш информация.... Извинявай, ама... Как се нарича това? Нелоялност? Подлост? Наглост? Подлизурковщина? Питам си, щото може и да знаеш точната дума. И колко пъти, уважаема, те защитих, казвайки че не може ти да изнасяш информация от там? Отказвах да приема, че си ти, при все всички съмнения. И изобщо помисли ли защо, кой и как? Изобщо помисли ли преди да влезеш в ролята на нацупената ледена принцеса?
Айде чао от мен.
Хубавото на този форум е, че човек успява да селектира с кой и как да работи.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 May 2010 - 09:59 AM
На щом на теб и другите това Ви харесва и Ви прави по-пълноценни

Правенето на календари и другите полезни акции могат да бъдат и в открития форум.
Нека поне простосмъртните потребители на dog.bg да знаят, че броиките за чужбина са една много голяма тайна, и делението е на "Наши кучета" и "Ваши кучета".
Оставам с надеждата, че във форума четат хора със здрав разум, без комплекси и болни амбиции.
И моля писателите - ако нямате какво да кажете за кучетата от интерната - пишете на ЛС или пишете си Там в скрития форум.
д-р Бо не знам дали ти е направило впечатление неучастието ми и нежеланието ми да се включвам в коментарите и темите от Скрития форум? По вътрешно убеждение. Квалификациите запазете ги за там

И аз имам същото питане като lucy60 - къде първо в Сеславци или Богров трябва да се отиде и до колко часа?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 May 2010 - 10:31 AM
Всеки може да пише където иска.
Когато хората общуват, техните добри отношения обикновено се градят на ДОВЕРИЕ. Когато откровено се смесват лъжи и истини, в един момент доверието изчезва и отношенията се променят.
Често реакцията на загубилите доверие е да покажат колко са "лоши другите".
В резултат това не помага на никого. Това пречи и разочарова. Това вреди.

Публикувано: 29 May 2010 - 10:59 AM
asar, в 29 May 2010 - 10:04 AM, написа:
д-р Бо не знам дали ти е направило впечатление неучастието ми и нежеланието ми да се включвам в коментарите и темите от Скрития форум? По вътрешно убеждение. Квалификациите запазете ги за там

Тогава защо беше в него? Тогава защо излъга, когато беше питана дали ти вадиш инфо? Имаше хора, които отказаха да влизат там, вероятно по същите убеждения. Ти що не има доблестта да кажеш - сори, не ме кефите, чао?

Публикувано: 29 May 2010 - 11:26 AM
Да не би да съм подала писмена молба да ме включите в скрития форум?
Не ме кефи, че криете места за задомяване от човек, който отчаяно търси дом на своите животни.
Нормално е местата за задомяване на животни да не са тайна.
Поне такова ще е мисленето на хората със здрав морал и психика.
За какво доверие говориш nat8? Трябва ли всички да мислим еднакво? Не съм сагласна с някои от нещата, които се правят и имам право да го кажа.
Помолих ви да не пишете тук неща извън кучетата от интерната.
Направете си в скрития форум тема каква гаднярка е asar и пишете там. Ако искате пуснете я и в открития форум. Моля мод да направи тема колко съм лоша и да премести там коментарите, които не касаят кучетата.
И без това тук изцепките станаха много.
И - моля Ви много добре си работя с много хора от форума и много успешно. Хората помагат без да пишат.
Пак ми прави впечатление, че поставихме 1 съвсем практичен въпрос, никой не отговаря на него, обаче коментарите не спират.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 May 2010 - 11:30 AM

Публикувано: 29 May 2010 - 11:48 AM
Не четеш ли темите, в които пишеш?
2-3 поста по-нагоре пишеш, че не си вярвала да съм аз и си ме била защитила.
Знаеш ли за кое не си вярвала и за какво си ме защитила или просто пишеш?
То вярно, че да има човек 4-5 000 коменатара общо и във всяка една тема не е лесно.

Публикувано: 29 May 2010 - 11:53 AM
Хората си помагат колкото могат и когато могат. А иначе всеки, който е приютил животинка "отчаяно търси дом", дори да не говори за това. И никой нищо не крие, това е нелепо просто.

Публикувано: 29 May 2010 - 11:53 AM
Да, защитих те тогава. Докато течеше дискусията кой вади информацията:) Бъркала съм, осъзнавам го.
Да, принципно е хубаво да спазваш етични норми... или някакви...
Да, не си подавала молба, но си била попитана. Приела си и тайничко си се бунтувала? хаха, яко
Не, не разбирам кое място за задомяване е скрито.
Да, наистина си нахална:)

Публикувано: 29 May 2010 - 12:03 PM

д-р Бо хич не искам да те гоня по обща бройка на изписани мнения.

Публикувано: 29 May 2010 - 12:05 PM
Смешно е, наистина, но евала за познаването на народопсихологията:)))
А иначе там нещата ти се каза за какво са -ГОХ и АСР - организационни проблеми. А, да, има и една тема за рецепти. И една за козметика. БУУУУУУ, спууууууууууууууки!
Не ме гони по брой постове, щото тва пък хич не ме касае. Ако искам ще имам и 398749347019899889 поста. Теб това смущава ли те? Сега кажи и че съм дебела, щото нещо не успяваш да се захванеш за сериозните неща и започваш в безсилието си да вадиш тъпизми. Михихи. У, йе
ай, чао

Публикувано: 29 May 2010 - 12:13 PM
В които няма нищо конструктивно.
И не аз съм написала в публичното пространство, че този или онзи са такива или онакива, нали!
То се видя, че на поставения въпрос - къде първо в Сеславци или Богров няма да бъде отговорено.

Публикувано: 29 May 2010 - 12:15 PM
и изобщо - евреите контролират света!
Ще ти бъде отговорено КОГАТО някой с конкретно и точно инфо е тук. Маааалко търпение:)) Или просто им звънни да ги питаш.

Публикувано: 29 May 2010 - 12:23 PM
Публикувано: 29 May 2010 - 12:28 PM
Ето това става, когато изсипеш помийка. Хората започват със съмненията и т.н.
Дани, не се връзвай на глупости, моля.

Публикувано: 29 May 2010 - 12:36 PM
Не мога да разбера защо комуникацията е проблем. Не всички разговори между хората са винаги конструктивни, естествено. И не могат да бъдат. Защото сме хора, а не роботи.
Темата "Черен списък на осиновители" не е ли за обсъждане, например?