Кучета в приюти тема за разяснение
Публикувано: 29 May 2010 - 12:44 PM
Просто хората не са тъпи, както много от Вас биха искали.
Ето тук един цитат.
"Lutchezar
София Публикувано: 31 January 2010 - 05:28 PM
Благодаря на д-р Бобадова че публикува личните ми съобщения в СКРИТИТЕ ТЕМИ.
Надявам се че не проявява лицемерие или двуличие и в професионално отношоние, защото тогава тежко на всички ветеринари в София..... "
Защото си много почтена и не плюеш хората в скрития форум.
Концентрирай се върху това да търсиш баламурници от форума, които за кастрация и 2-3 дневен престой на бездомно животно в ДХ да плащат по 120-150 лв.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 May 2010 - 12:49 PM
А понеже съм почтена още тогава ти казах и на теб и на него - всичко, което някога съм писала съм му казала в очите, той не е отричал. Мдадаа, да ровя ли?
Заигравки администратори - разни докторчета. Боже, наистина си жалка. Много тъжно, че щото беше отхвърлена се превърна в кълбо от злоба.
Концентрирай се върху това да търсиш баламурници от форума, които за кастрация и 2-3 дневен престой на бездомно животно в ДХ да плащат по 120-150 лв. - ХАХАХАХАХААХ, ама наистина следващото е че съм дебела. Имам си ценоразпис за бездомни и го следвам. Нещо? Друго?
ахахахахах
ай, верно, чао

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 29 May 2010 - 01:06 PM

Нещо като да отидеш на семинар в деня на протеста за инкриминиране на жестокостта към животните.
Айде па дано да си се изучила

Щото и аз и Старото куче и Лъчезар бяхме там.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 May 2010 - 01:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 May 2010 - 01:10 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 29 May 2010 - 01:14 PM
Buddy28, в 29 May 2010 - 01:15 PM, написа:
Моля, Модераторът да разчисти всички излишни коментари от темата, както и такива, свързани с лични нападки, или да изтрие темата! Наложително е!
За да бъде обвинен мода после в цензура, тайни замисли и сектантство? М не.
Грозно е. Но всеки има глава на раменете си и това което е писал е самият той. Тук се вижда кой кой е.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 May 2010 - 01:14 PM
asar, в 29 May 2010 - 01:11 PM, написа:

Нещо като да отидеш на семинар в деня на протеста за инкриминиране на жестокостта към животните. Айде па дано да си се изучила

Да, бях там (на семинара). Да, имам си сертификат за това. Да, реши се да не ходя на протеста, при това не само от мен, а и от хора във ФБ, ужаваема. Нещо още?
Знам, че си била там. И за Старото куче знам. И за Лъчо. И за 10 мои приятели, отишли, за да ме заместят

Публикувано: 29 May 2010 - 01:18 PM
Цитат
От което мен лично би ме било срам на твое място...
Някъде в твой пост бях чела , че работата на модераторът е да следи за добрия тон във форума...Добър пример си ти bushka:
Цитат

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 29 May 2010 - 01:24 PM

Публикувано: 29 May 2010 - 01:25 PM
Ама, никой не иска - важното е да се плюе. Тя докторицата спечели състезание по надплюване

А работата на модератора е наистина да следи за добрия тон, ама и това не може да стане, защото си позволява публични обиди.
http://arsofia.com/b...gichen-incident
Ето за туй иде реч. Zonker го написа преди няколко страници.
Asar публично не е обидила никого.

Публикувано: 29 May 2010 - 01:30 PM
Има и конкретни лъжи, за чието публично оборване хората са взели мерки и се надявам, че ще ни уведомят.
Освен това покриването на подобни теми не мисля, че е здравословно за форума. Нека има поне едно място, където хората да се извикат, изплюят, обвинят и т.н.
Има една граница, която не трябва да се преминава. Според мен (като мод) нещата са на кантар за момента.
И да, има много нападки лично към мен, заради това също темата трябва да седи. В противен случай отново ще обслужи интригантските интереси, които ще се възползват от изтриването й за поредни обвинения в конспирация.

Публикувано: 29 May 2010 - 01:47 PM
Публикувано: 29 May 2010 - 02:35 PM

Публикувано: 29 May 2010 - 02:48 PM
Регистрирах се във форума по стечение на обстоятелствата...
Не защото сега съм открил "любовта си към животните".Не.
Постепенно с четенето на всякакви неща, се заинтригувах и видях светлинката в тунела, която винаги съм търсел.Тази светлина стана ярка, когато се даде гласност с историята на Мими.Бях възхитен от доста хора.Начина по който разсъждават, действат, дори начина по който се изразяват писмено.С някои от тях имах и удоволствието да се запозная на живо.
Имам си обаче една слабост.
Когато повярвам в нещо, съм готов да направя всичко, на всяка цена!
С гореизложените "вафлички и храсти" успяхте да ме накарате да се чувствам като дете, на което са обещали колело "ама друг път"...
Изпитвам безкрайно разочарование и дребна утеха, че някой все пак е заобиколил акото...
Публикувано: 29 May 2010 - 02:51 PM
Съжалявам,ако съм изцепила тъпотия,но нещо загубих нишката кой какво е казал.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 29 May 2010 - 03:00 PM
Има скрит форум - разбира се. Има и модераторски доколкото знам, а и има и разни клубни подфоруми с органичени потребители.
Имаме си и конферентни чатове в Скайп. И по телефон се чуваме, и лични съобщения и мейли си разменяме?!
Как не ни е срам!
Нали не си мислите, че цялата кореспонденция помежду ни може и искаме да се води пред целия свят?
Аз лично не виждам нищо нередно в това.
А дали и покрай организационните въпроси не споделяме лични проблеми и мнения?! Ами да, и още как!
Точно защото малко или много си имаме доверие и имаме връзка помежду си.
Хайде помислете защо.
PS
Как можах да забравя - и се виждаме от време на време, говорим си всякави неща, включително и теми и мнения за хора от форума.
Всеки може да има лично мнение за нещо или за някого. И може да го изрази пред когото прецени.
Отново - Е И?!