поздрави
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 July 2009 - 11:45 PM
То и аз, като се сетя, почвам да се чеша... само не мога с крака като Линда!
Вече сме на финала, слава богу - събираме труповете на враговете!
Ками, супер снимки, много са готини сладурите и "басейн-парти"-то!
pepa73, позната история разказваш, и на познато ми замириса...
Поздрави на всички!
Публикувано: 28 July 2009 - 07:54 AM
някой сблъсквал ли се е със следния проблем: Сълзи едното оченце, но по средата. В началото на пролетта започнаха и двете, оказа се че са възпалени, изписаха ни тетрациклин-не помогна, след това капки ГАРОЗОН-имаше ефект едното спря или поне рядко но другото продължава да си сълзи, особено навън или при натоварване/гризане на кокал, ядене не гранули/. Водихме го на лекар, но той явно не вижда причина и накрая каза, че единствения вариянт е операция

Публикувано: 28 July 2009 - 09:36 AM
момичета,вчера бая ни полюля това земетресение и аз каквата съм паника цял ден бях на тръни,дано да не се повтаря
лек и спокоен ден от нас с ронката
Публикувано: 28 July 2009 - 09:52 AM
Марея, дано не ви люлее повече. Наистина е гадно усещането за безпомощност. Как се държа кучо?
Публикувано: 28 July 2009 - 10:31 AM
за моя изненада кучо си спа през цялото време под фотьойла ,нали уж казват ,че животните усещали
Публикувано: 28 July 2009 - 01:09 PM

Публикувано: 28 July 2009 - 02:08 PM
Публикувано: 28 July 2009 - 09:08 PM
На нас с нея ни стана доста горещо тук в София и решихме да прескочим пак за малко до Родопите - този път на яз."Голям Беглик" (бившия "Васил Коларов").
Таман ще избягаме и от бълхите, защото днес се убедих къде е проблемът - дворът ни явно е бъкан с тях!
Та като се върнем - ще пръскаме двора с препарат, казва се "Бандит"
Това май е отмъщението на кварталните котки, задето Линда ги гони от двора - така се оказа!
Е, утре тръгваме, взимам фотоапарата и ще се постарая да ви покажа всичко интересно, което ни се случи.
Пожелайте ни хубаво време без дъждове и порои и рибарски успехи. Не се съмнявате, предполагам - и една рибка да хванем - ще е за Линда!
Поздрави и целувки!
Публикувано: 28 July 2009 - 09:47 PM
Момичета,шА ривЪЪЪЪ
Публикувано: 28 July 2009 - 10:16 PM
Явно в рекламите им, дето твърдят, че имали репелентно действие, са забравили да уточнят, че е за кърлежи, а за бълхи е обратното - привличат ги!
Май се оказа - пощене му е майката! То добре Линда оплешевя при смяната на козина, че иначе абсурд да видя нещо...
Лека вечер! И не се чешете - те по хора не ходят!
Само скок - гриз - и ... беж!
Публикувано: 29 July 2009 - 09:14 AM
А за темите за шпица, от кой да искам разрешение дали можем да си направим? От дог.бг ли?
Публикувано: 29 July 2009 - 10:52 AM
ками,вземи си пудра тапилан тя е с репилентно действие,напудриго и кучо няма да има неприятни посетители
аз лятото рони така го третирам -пипета +пудра и досега слава богу не сме имали гадини
на римелка приятно изкарване и ще чакам многоооооооооо забавни снимки от линдичка,а и рибичка да донесете,този път някой голям шаран
Публикувано: 29 July 2009 - 01:33 PM
Римелка пожелавам скорошно оттърваване от напастта , която ви нападна. И страхотно изкарване в Родопите. Знам ще ни зарадваш пак със снимчици.
Пепи дръж ни в течение какво става с вас и оченцето. Ако имаш новини споделя, че се тревожиме.
Меги, ще изистите Тисата, явно понякога се случва и на най-добрите да бълхясат. Аз имам кошмарни спомени от периода на детската градина на щерката. Засега това ни подминава.
На всички много целувки и весели мигове. Все пак е лято.
Публикувано: 29 July 2009 - 02:01 PM
Но сега сме вече свободни!
Здравейте Шпицове и шпицлета!
Ние прекарахме едно страхотно лято пълно с безгрижие и емоции,ноооооо........... го нямаме документирано.....защо ли...хм това е една от случките ни когато Тоби го завлече в морето...няма как без фотоапарат и без снимки и така сме общо взето. Ходихме на Сл.бряг в един страхотен комплекс луксозен, че и пускаха с дом.любимци инъче нямаше да отидем.С басейн ресторант на втора линия на плажа...абе страхотно.
Сега сме си в къщи Тоби не си харесва вече нито една от играчките и ви пускам няколко снимки от новата му любима играчка цял ден с нея се забавляваме.
До скоро и вече ще се опитвам по често да се включвам.
Публикувано: 29 July 2009 - 07:17 PM
еи супер честити зъбки ....
румелке пожелавам ти весело искарване и чакаме снимки
Публикувано: 29 July 2009 - 09:30 PM
Ок мерси за бързия отговор,още си имам пудри когато взимах за бездомните муцунки.Утре ще го напудря калпазанина.
Роро е станал много ревнив ,проблема е че не е само към мен
Понякога се опитва да се налага момчето,ама днеска изяде едно шамарче и разбра че е прекалил, та си седна на д-то( за малко).
Аз рядко го шамаросвам и го правя с вестник ,ама той е на периоди и като ме изнерви
Някой ден може да е най-доброто куче-мечта, друг ден е диването-нервак
Поздрави! Лека вечер на всички!
Публикувано: 30 July 2009 - 12:27 AM
Роро е станал много ревнив ,проблема е че не е само към мен
[/quote]
ками нормално е да е ревнив не се шашкаи просто свикна да я галя котката и затова днес наистина беше малко по ревнив и изнервен но е заади тва че не ги пуснахме да тичат а се видяхме за малко . сигурна съм че днес беше по инцидентно и че няма да се повтори .
целувки
Публикувано: 31 July 2009 - 08:51 AM
отдавна не съм писала.Бари няма две предни зъбчета и е много смешен.Искам да ви се оплача от един мой съсед,незнам какво толкова му пречи че имам куче ама май доста спорове ще имаме.Снощи Бари,като всяка вечер преди да си легне лаеше на терасата(той лае по 5-10 мин.не повече)и по едно време се звъни на вратата и моя съсед.Започна с думите "това куче си го гледай някаъде другаде"много лаело,пречило му,трябвало да се съобразявам и още какви ли не глупости,щял да се събере подпис от всички съседи и съм щяла да си махна кучето.ХАХАХАХА как ли пак ще го махна.Но много ме ядоса.Искам да ви кажа че има страшно злобни и лоши хора,които си търсят занимание за да им е забавно.

Вход

Горе
Цитиране +