ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 January 2007 - 08:40 PM
Е добре,прекрасно,значи сме си съвсем в нормите,що се отнася до храната яде всичко което ям и аз l) не съм имала толкова всеядно куче до сега,като почнеш от бананче,краставичка,и всичко просто не мога да се сетя всичко което е опитвал,единственото огроничение е сладкото r) и кокалчета не му давам просто ме е страх,патила съм си и затова не искам да рискувам с него.Взимам му кокалчета за кариес за зъбките и бисквитки да хрупка че обожава l) Храня го два пъти а любимо ядене му е пилешко и предимно това яде.

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 08:52 PM
Да има си той залъгалки какви ли не но най-му допада едно лимонче в хола и всеки ден като се прибера на лимончето му са изчезнали 2-3 листенца l) ей голяма беля е а аз си мислех че ще почва да се кротва вече oleeee А вчера на разходката падна такава борба с едно йорки направо подивяха двамата l) боричкаха се жалко че нямах апарат в мен но от къде да знам r) Е пусни снимчица на Волфата красавеца да го видим w) Ето една наща снимчица от похода ни в балкана l)
Прикачени файлове
-
P1020955.jpg (63.53K)
Брой сваляния: 67

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 08:58 PM
w)
Прикачени файлове
-
P1020947.jpg (59.61K)
Брой сваляния: 65

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 09:04 PM
l) А ето какви "кокошки" си гледаха в съседната къща l)
Прикачени файлове
-
P1020964.jpg (57.14K)
Брой сваляния: 63

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 09:12 PM
Ами гледат си ги като домашни кокошки голям смях l) милите как са се климатезирали не знам bl) на синът ми му беше много интересно l) ето го моето семейство r)
Прикачени файлове
-
P1020981.jpg (62.53K)
Брой сваляния: 57

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 09:16 PM
r)
Прикачени файлове
-
P1020944.jpg (32.54K)
Брой сваляния: 53

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 09:26 PM
Ами той сега си го изгражда l) и става доста смел въпреки малкия си ръст,проявява ревност в последно време ако се приближи куче към мен и започва да го гони и уж на игра но си му ръмжи и го гони а това е проблем защото мен животните ме обичат,винаги ми се радват l) може би защото и аз много ги обичам l) Днес преди да се прибера един Самоед изкочи пуснат от някъде и право при мен а ми се видя огромен е в сравнение с Лъки l) и право върху мен с лапите и да ме прегръща w) сладур голям!Иначе за Лъки мога да кажа още че не обича много да го мачкат избира си хората които може да го пипат,усети ли малко да им затрепери ръката и на следващо посягане могат да бъдат перфорирани l) Много бързо схваща за 2-3 дни се научи да сяда и да дава лапа но трябва да имам време и ще го науча и на други команди.О има и още да ти разказвам но другия път b)

Виолета
Публикувано: 09 January 2007 - 11:19 PM
Здравейте :) тези дни ме нямаше :) ами Поршито е на окло 7 месеца,още не ги е навършил,но е някъде към 5 кг,може малко повече,малко ми е дебеличък.:) искам да ви питам ,мога ли да му давал шоколад?четох някъде ,че бил вреден,после пък ми казаха,че не бил вреден и аз не знам,а някой път като ям и му дам ,той мноо го харесва.
Публикувано: 09 January 2007 - 11:44 PM
По някой път започва да лае и да скимти и не знам защо :( все едно нещо иска,обаче нито е гладен мнито е жаден и ми е мноого жал за него .Най -вече рано сутрин го прави,взимам го при мен,обаче не спира,защо може да е?Кога вече ще мога да му намеря женска?защото искам да си имам още едно кученце :)

Вход

Горе
Цитиране +