ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 January 2007 - 05:52 PM
Здрасти и от нас за вас с Кора,аз съм от Пловдив и имам мини шпиц-Лъки b) Добре сте дошли в този прекрасен форум,позволяващ ни да се запознаваме от различни краища на страната ни bravoS
Прикачени файлове
-
P1030115.jpg (53.76K)
Брой сваляния: 69

Виолета
Публикувано: 16 January 2007 - 06:21 PM
Milko_Ka,казваш,че си разглеждал темата за мител шпица,а прочете ли тази статия ,която открих в интернет-страницата на един развъдник за мител шпицове? wink Страница 57 ;ето линка http://dog.bg/f/inde...9&t=3483&st=840
Публикувано: 16 January 2007 - 09:37 PM
Цитат
Milko_Ka,казваш,че си разглеждал темата за мител шпица,а прочете ли тази статия ,която открих в интернет-страницата на един развъдник за мител шпицове? wink Страница 57 ;ето линка http://dog.bg/f/inde...9&t=3483&st=840
ох. честно казано - замисляла съм се по някои от тези въпроси....но сега систематизирано описани накуп като ги прочетох.... bl) Котарака след няколко безплодни опита с женски (или поне така ни казваха собствениците на мацките) го катрирахме... worthy
Не ни плашат грижите........замислих се на-вече за това, че ако има бебета - известен период ще живеят с нас и е абсурдно да не се привърем кам малките топчици.........а после? защото няма как да ги задържим...КАК ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИМ С ТЯХ?
А иначе .....чакам малко да за застудее, та да снимаме Кора със зимната спртно-елегантна рокля, която и купихме bgflag
5.5 килограма тежи Кора. ама не знам каква е височината в холката, защото не знам къде е самата холка хахахаха -а размера и за кучешки дрехи е 4 - ето описанието и 1super
Публикувано: 16 January 2007 - 10:02 PM
Кори със зимни дрешки ли я обличате? bl) ..Немският шпиц има обилен подкосъм и гъста козина и не мога да си представя порастнал шпиц(т.е. с израстнала напълно ,постоянна козинка)да се налага да бъде обличан при разходките навън,зиме.На 2 годинки -5,5кг за мини шпиц е извън стандарта по килца,май май..Никога не се е налагало да купувам дрехи за кучетата си затова размер 4-абсолютно нищо не ми "говори".Холка е най-високата точка на гърба-между плешките на кучето.Мери се от там до земята.Поздрави,Дури
Публикувано: 16 January 2007 - 10:45 PM

Вход

Горе
Цитиране +