ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 17 January 2007 - 12:26 AM
Ех, Duru!
Виж тази муцинка.

Какъв може да е характера на това животинче?
Сладката ми душичка.
Много е добра, жива, емоционална, целувкораздаваща.
Спира се само когато не спи.
Винаги готова за игри.
Чета, а и съм чувал, че някои кученца били отмъстителни.
Аз поведение такова в нашето кученце не съм забелязал.
Няколко пъти "намокри" един килим, но до момента еднозначно обяснение нямам.
Ще ти разказвам много за това неповторимо животинче.....
Виж тази муцинка.

Какъв може да е характера на това животинче?
Сладката ми душичка.
Много е добра, жива, емоционална, целувкораздаваща.
Спира се само когато не спи.
Винаги готова за игри.
Чета, а и съм чувал, че някои кученца били отмъстителни.
Аз поведение такова в нашето кученце не съм забелязал.
Няколко пъти "намокри" един килим, но до момента еднозначно обяснение нямам.
Ще ти разказвам много за това неповторимо животинче.....
Публикувано: 17 January 2007 - 11:02 AM
Цитат
BEER Страшно ми е интересно!Разказвайте..Поздрави:Dury(Дури е съкращение от ..хм,слаДУР+И ;ника ми е "патент "на мн.близък френд и държа да не ме прекръствате на Дуру-сапунчетата)хихи!И разказвайте ..!!!С такъв интерес ви чета.А колкото повече снимки качвате -все повече ми заприличва Кори в някои свои части на КЛАЙНЕ(мини)шпиц.. w)А името ми е Виктория.Ако ви е по-лесно и удобно за запомняне;)
Здравейте, Вики, Олинка, Слънчице и съответно: Волфи, Лъки и Порши cheers
Сега пиша аз - "майката" на Кора. Снощи направо си устроихме сгледа с мъжкарите ви b) - четохме и разглеждахме, защото досега все не бяхме попадали на форуми за породата. Много са ни хубави и добрички кутренцата, нали? angelpik Кора вчера беше окъпана! През лятото е имало случаи да я къпем и в два последователни дена - след като се е увъртолила я в умрял плъх oo , я в кучешко л......о! А относно обличането - естествено, че не я обличаме b) - просто в магазина много ни хареса дрешката - която е суичър с качулка! червен, а долната част е плисирана пола на шотландски карета и на талията има панделка с елмаз! bravoS - то е нещо като карнавална дреха - специално ще я облечем за снимка да ви я покажем каква е кипра super best . В къщи най-редовно поляга на голите плочки - спи на дивана, или на фотьойла, или ни килима - и като й стане топло - се мести на плочките. Яде всичко - най-обича малки деца хахаха. Люти чушки, лук, мандарини, лимони.....абе всичко! Само сега като беше разгонена малко ни притесни - изведнъж отказа обичайната си храна - консерва и гранулки на педигри - и започна да посяга на храната на котарака (който пък от своя страна не яде котешки консерви - но кучешките харесва s) а що се отнася до това - дали е мини, или мител.....аз с това започнах писането си тук: представиха ни я на 2-месечна възраст за мини....и ветеринарката каза: абе малко ми е едричка за мини.....та не знам. Но сега като разбрах, къде е холката (човек се учи докато е прост 1super - ще направя замерването! Поздрави на всички ви c)
Публикувано: 17 January 2007 - 02:53 PM
Цитат
Привет и на МАЙКАТА НА КОРА!Вижте..ако сте влезли с цел да си търсите мъжкар за вашето куче-много моля не ползвайте темата ми за това!Не съм я правила с цел търговийка на шпицоиди!Има обяви за целта.А относно какъв па тип е "шпицоида ви"(съжалявам ,но за мен е така)Колко пъти да ви напиша:АМИ ЗАВЕДЕТЕ ГО НА ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА НА НЯКОЯ ИЗЛОЖБА!За всичко останало си има :обяви и лични съобщения. С уважение към породата:НЕМСКИ МИТЕЛ ШПИЦ:Виктория Буреш,София wink
Виктория, съжалявам, че явно не съм разбрана правилно! Може би е от стила ми на изразяване....Наистина се зарадвах, когато попаднах на форума....защото се надявах, че ще говорим за кучетата си......не сме влезли тук да търсим мъжкар, защото не сме нито развъдник, нито търговци, а хора, които обичат кучето си! защото наистина рядко срещаме на улицата хора, с куче от тази порода - а би ни било приятно да си говорим с тях за любимците си! Съжалявам, ако съм прекалила с въпросите за размера на "шпицоида" ни! Но това си е от чисто мое любопитство - вече няколко пъти писах как сме се сдобили с любимото ни кученце: не сме уговоряли няколко месеца предварително някоя женска да ни го роди, нито сме давали заявка в развъдник: просто видяхме кученцето в един магазин - самотно в една клетка -и много ни натъжи. купихме я, без изобщо да сме имали намерение да имаме куче. Но това не ни пречи да я обичаме - без да знаем дали е мител, мини или просто някакъв мутант - както я наричаш. d) Благодаря за съвета за изложбата и експертната оценка - но вече писах и за това - че ни дадоха ФАЛШИВО родословие, според което тя би трябвало да е коли - та как да отида с този "шпицоиден мелез" на изложба па и чак да я оценяват...... angelpik явно сме нежелани тук и повече няма да досаждаме s)
Публикувано: 17 January 2007 - 03:52 PM
Извинявам се, че се намесвам в "ТЕМАТА НА DURY" b)
Можете да заведете шпица за експертна оценка на някоя
от сбирките на клуб "Северни кучета" - всеки четвъртък, от 19ч,
в кафенето на ул. Дунав, 7 /пресечка на Московска/
-edit-
Ако отговаря на стандарта на породата, ще му бъде издадено
т.нар. "бяло родословие", след което което може да го развъждате,
ако желаете това.
Можете да заведете шпица за експертна оценка на някоя
от сбирките на клуб "Северни кучета" - всеки четвъртък, от 19ч,
в кафенето на ул. Дунав, 7 /пресечка на Московска/
-edit-
Ако отговаря на стандарта на породата, ще му бъде издадено
т.нар. "бяло родословие", след което което може да го развъждате,
ако желаете това.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 17 January 2007 - 03:58 PM
super best Ето линк към КЛУБА ЗА СЕВЕРНИ КУЧЕТА http://www.ndbkc.dir.bg/ Всеки заинтересован от тези въпроси може да влезе и да разгледа проекта за развъждане в сайта на Клуба.Успех!
Поздрави cheers
Поздрави cheers

Вход

Горе
Цитиране +