ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 February 2007 - 08:47 PM
bravoS cheers За Волфинио има играчка-таралежче l)
Прикачени файлове
-
P1030319.jpg (61.4K)
Брой сваляния: 56

Виолета
Публикувано: 08 February 2007 - 09:00 PM
Цитат
Вълчият шпиц-keeshond-Volf spitz е както знаем най-едрият представител на 5 те разновидности на немските шпицове.НОВА ЗАГАДКА:Има една "подробност" при 1- вият вид на немския шпиц-която основно го различава от 4- те му по-малки събратя.Въпроса е:коя е тази "подробност"?Жокер(не е ръста).НАГРАДКАТА:кучешка играчка!НАЧАЛОО!
Разликата с по малките му събратя е,че цвета е само един-сив,от светло до тъмно.Отклонение от сивото е недопустимо.
Публикувано: 08 February 2007 - 09:33 PM
Цитат
Така, малкият сладур от снимките е собственост на един познат.Човека ме заговори в интернет с въпроса дали мога да "намеря"женичка за любимият им 7 годишен Ричи-порода "померанска лисица".Не ме питайте какво се изля върху ми като му споделих каквото знам за породите,за 5 те вида немски шпиц,смисъла на родословието и безсмислието на междусъседските скачки..Е,имахме такъв"случай" и тук..Досещате се ,че споменавам стопаните на шпиц Кора,които бяха влезли тук организирайки си "сгледа"на шпицовете ни с цел намиране на мъжкар ,които да заплоди любимото им целувкораздаващо кученце-на пролет.Та човека с Ричи също като стопанина на Кора -ме обяви за расистка,за фашистка ..Абе Хитлер!С тази разлика ,че стопанина на Ричи не си позволи като другият на Кора да се бърка в личния ми живот давайки ми непотърсени съвети "да се занимавам с по-смислено лично, мое развъждане".Поканила съм човека да влезе в някоя от темите за немските шпицове.Ще се радвам да го стори и да сподели с нас ,подробности,за чаровният "лисик"Ричи.Доколкото знам Ричи си е "намерил"вече "съпруга". l)
Уважаема г-жо Буреш, нека не забравяме, че Вие бяхте тази, която първа започна (като на дебил) да ми обяснява "смисъла на развъждането" bl) Не е необходимо да ме давате за пример - но благодаря, че не сте ни забравили b) Не смятам за необходимо да Ви убеждавам в каквото и да било... а чувствата, с който Вие пишете за Вашето куче, с нищо не се различават от тези на останалите собственици на домашни любимци w) Аз например харесвам Вашия красавец (и то не със задни мисли). И за това намирам иронията ви см за неуместна. С уважение към Вас b)
Надявам се да не Ви дразня И с това, че ми е интересно все пак да чета тук? ouu

Вход

Горе
Цитиране +