ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 February 2007 - 05:33 PM
Куче се опитва да доминира над котка?
Това типично "движение" се наблюдава винаги, когато кучетата показват кой е "алфата"-няма значение дали майката на дъщерята,или на крака ви,или бащата на сина-това е "позицията"демонстрираща"аз съм главатаря"тук. wink
Това типично "движение" се наблюдава винаги, когато кучетата показват кой е "алфата"-няма значение дали майката на дъщерята,или на крака ви,или бащата на сина-това е "позицията"демонстрираща"аз съм главатаря"тук. wink
Публикувано: 09 February 2007 - 06:19 PM
Не сме правили дълги преходи за сега l) Има време!Живи-здрави да сме само това се моля .Има време за всичко wink Между другото когато реших ,че ще е добре Алекс да си има дружинка-първо мислех да взема коте.Имаше тук обява и снимка на едно очарователно ,черно като ноща котаче.Писах ,но не ми отговориха.После.Имаше тук обява за един черен кокер на около 2 години.Взеха го други хора.. wink
Публикувано: 09 February 2007 - 06:25 PM
много беше смешна първата среща на Кора с котарака - той първите 1-2 седмици "живееше" само на високи места - там където малкото кученце не можеше да го достигне c) от самото начало тя му взе страха d) апропо - много е хубав "фона" на една от снимките - хубавите "овчи" чаршафки b) bravoS Приятна вечер - време е за митинга bgflag
Публикувано: 09 February 2007 - 08:50 PM
r)
Прикачени файлове
-
P1030349.jpg (81.62K)
Брой сваляния: 61

Виолета
Публикувано: 09 February 2007 - 09:08 PM
Ето този гребен купих днес какво ще кажете дали е подходящ за среден шпиц?
Поздрав!Дури
Поздрав!Дури
Прикачени файлове
-
Picture_10942.jpg (34.96K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 09 February 2007 - 10:02 PM
О, на морето е чудесно!!! Днес цял ден бяхме в морската градина, преди обед с първа смяна-шпицовете, а следобед с втора смяна-помчетата. Всички алеи бяха пълни с хора и кучета, времето е чудесно тук и дори има къпещи се в морето, дръвчетата са цъфнали, а от къпаните на плажа се носят миризми на цаца и пържени картофки. Няма да крия, че вече на два пъти "разхождам" кученцата седнала на плажа на по бира с приятелки кучкарки l) l) l) cheers .
Прикачени файлове
-
DSC07261.jpg (82.05K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 09 February 2007 - 10:14 PM
Лъки ще е много щастлив на морето, кучетата обожават да тичат върху пясъка dribble .
Публикувано: 09 February 2007 - 10:20 PM
Светле имам чувството,че който не е ходил да се разхожда по морската градина,само той не те е видял със сладките кученца,но това е хубаво разбира се.Представям си колко си им интересна с толкова много сладури наоколо!
Вили, честито, нека всяко лято да прекарвате там мн прекрасни мигове!
Олинка, Порши е мн хубав
Вили, честито, нека всяко лято да прекарвате там мн прекрасни мигове!
Олинка, Порши е мн хубав

Вход

Горе
Цитиране +