ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 February 2007 - 11:20 PM
Цитат
Мале докато пиша ,колко неверни неща изписахте,ще ме уморите от смях.Сеска, не говори такива смехории и аз ги знам за руския развъдник,но това си е техен проблем,а другото за съдиите също е техен проблем ,всеки отговаря за себе си .Скоро няма да стане този номер със сливането.Това на снимката не е мини шпицТвърдя всичко това ,защото съм съдия и мисля доста разбиращ.ИМА СТАНДАРТИ,а не мода,ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
Аз разбирам и също не съм за кръстосването на двете разновидности на шпица, но истината е, че по големи изложби няма да съм конкурентноспособна, тъй като не се водя по "модата". А хората ще си показват големите померани за малки шпицове и съдиите ще им се възхищават на късите муцунки и огромната козина. Обяснете ми вие като съдия от къде излезе тази мода и защо съдиите, уж са най-добрите по европейските и световните изложби, вземат такива решения и пишат високите оценки на малки шпицове в померански тип, а не в стария немски? bl)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:24 PM
Забравих да допълня, че дори вече постригват малкия шпиц като померан и на никого това не му прави впечатление или не му пука wink !
Публикувано: 09 February 2007 - 11:24 PM
Сеска,казах ,че истинските названия са малък и мини ,а не, че не викат и померан на мини шпица!!Става въпрос за снимката за която е написано че това е цверк шпицна 4 м.Дури не ми говори за това ,че човек се учи ,това всеки го знае,тези отговори ги знаете иначе не може да участвате на изложба.Няма да знаете за каква порода се явявате.И не ми пускайте мухата,че аз се измъквам,нали искахте въпрос,иначе какво става ,аз питам и аз отговарям. l)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:26 PM
Взех да се чуствам като първокласничка, която не си е написала домашното и се черви пред дъската l) l) l) .
Публикувано: 09 February 2007 - 11:36 PM
Сеска,още един съвет от мен,ако искаш го приеми.Кой те излъга ,че на световното или европейско са най добрите съдии,пълни глупости,че и сега в Полша умрях ме от смях,такива съдии че да се откаже човек от породата си.Нали ги гледах с колеги,едва една трета от тях бяха наистина добри.При такива форуми всичко е политика,че нали 30%от съдиите са от домакините.Всичко останало се кани по приятелски или за други цели.- oleeee
Публикувано: 09 February 2007 - 11:45 PM
Цитат
Сеска,още един съвет от мен,ако искаш го приеми.Кой те излъга ,че на световното или европейско са най добрите съдии,пълни глупости,че и сега в Полша умрях ме от смях,такива съдии че да се откаже човек от породата си.Нали ги гледах с колеги,едва една трета от тях бяха наистина добри.При такива форуми всичко е политика,че нали 30%от съдиите са от домакините.Всичко останало се кани по приятелски или за други цели.- oleeee
Е, сигурно е така, но аз нямах опит. Сега разбира се, преди да се замъкна на другия край на Европа и да похарча камара пари, добре ще се замисля заслужава ли си. Просто човек се надява на най-доброто, а не винаги големите изложби са това.
Публикувано: 09 February 2007 - 11:46 PM
Дури,първо знам,че си жена ,второ никой не ти слага разни под пръстите.Върни се и прочети ,какво си написала "мини" ,което значи цверг,да продължавам ли.Стига едно и също си ми повтаряла ,че не искам да отговоря,казах ви ,че абсолютно съм сигурен ,че знаете отговорите ,но не искате да се замислите.Размърдайте си главите или ще кажете всички ,както по назад някой написа ,това не е интересно ,хайде нещо по интересно от това да мислиме.
Публикувано: 09 February 2007 - 11:53 PM
Цитат
bgflag СССУПЕР!Аз съм била на Св.Влас..Готинко е drink Какво ли е с шпиц на море.. r)
Dury, с шпиц на море е невероятно! С Кора бяхме в хотел в Слънчев бряг - всички гости на хотела я познаваха b) в магазините наоколо - също, а на плажа......ааа на плажа е невероятно - не можехме да се отървем от деца, които искаха да си играят с нея victoryVVV даже хората, по чиито хавлии притичваше, не й се сърдеха r) а какви плувци са....хайде скоро да идва лятото, за да се убедиш какъв кеф е С ШПИЦ НА МОРЕ cheers
Публикувано: 09 February 2007 - 11:54 PM
Открийте трите разлики! b)
и
и 

Вход

Горе
Цитиране +