ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 February 2007 - 10:53 PM
b) хайде към нещо по-интересно-ето едно малко момиченце,което видях това лято на Слънчев бряг и което беше една от причините да се спра на тази порода l)
Прикачени файлове
-
P1010291.jpg (35.9K)
Брой сваляния: 53

Виолета
Публикувано: 09 February 2007 - 10:55 PM
голяма фурия беше на плажа l)
Прикачени файлове
-
New_nvn.jpg (31.59K)
Брой сваляния: 52

Виолета
Публикувано: 09 February 2007 - 10:57 PM
И ако трябва да съм искрена, след участието ми на Световното, разбрах че за съдиите разликата между двете разновидности на шпица е само във височината при холката. Както вече казах масово за малък шпиц се явяваха по-едри померани и то от канадски и американски линии, а в Америка както знаем няма kleinspitz n) . В нашият клас първо място взе померан от френския развъдник Le Bois de Moque-Souris. Така, че какво аз мисля няма значение, важно е какво мислят съдиите, и имено заради тяхното виждане в момента се променя облика на малкия шпиц в померански тип. За никого не е тайна, че в цяла Европа и Русия заплождат малкък с померански шпиц и вече се чудя защо при нас това е забранено! a)
Публикувано: 09 February 2007 - 10:59 PM
да браво Дури точно така е bravoS А ето и една мишчица пак от това лято от плажа l)и моят син просто беше влюбен w) а интересното е че собственичката беше със същия цвят коса каквато е козинката на нейната любимка l)
Прикачени файлове
-
P1010399.jpg (62.4K)
Брой сваляния: 55

Виолета
Публикувано: 09 February 2007 - 11:01 PM
Цитат
Светле,я кажи после дали се къпите по два часа с този пясък в козинката,мн се цапат, нали?
Пясък попада само в очите и всъщност това е неприятното, а иначе по козинката не полепва, а и да има като се стръскат и той пада. Така че след плаж както обичайно след разходка си мием само крачетата. r)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:06 PM
Леле,леле много лесно се предадохте още на старта,каква игра или анкета е това!??Напрегнете малко клетките,хайде.Най лесно е да се предаде човек.Тук в темата знам поне двама учасници ,които трябва да знаят отговори те.
Сеска ,ти се измъкваш по терлици,впрочем и Дури,това за малък и померански не е вярно ,я погледни стандартите на ФЦИ и на немците и ми кажи къде пише померански,това име е дадено ,като нарицателно ,защото са от областа Померания??!!Я преведи думите "клайне" и "цверк"!!А Дури да не се измъква с тия любими стандартни,всички са стандартни!! fow super best angelpik
Сеска ,ти се измъкваш по терлици,впрочем и Дури,това за малък и померански не е вярно ,я погледни стандартите на ФЦИ и на немците и ми кажи къде пише померански,това име е дадено ,като нарицателно ,защото са от областа Померания??!!Я преведи думите "клайне" и "цверк"!!А Дури да не се измъква с тия любими стандартни,всички са стандартни!! fow super best angelpik
Публикувано: 09 February 2007 - 11:08 PM
Цитат
А много интересно Светле 1super и да не си ни разказала до сега че си била на Световно oleeee а това означава ли че двете разновидности ще се съберат след време в едно?
Разказах подробно и снимки в количества пуснах, просто си изтървала b) . Линда се класира четвърта в класа си, което за нас беше разочарование, тъй като като видях конкуренцията бях сигурна, че ще сме втори, но тя беше само на 10 месеца, така че за на пред може да се представим и по-добре, все пак на Линда баща и е европейски шампион и аз очаквам тя поне малко да е наследила неговите качества, а ако не е то поне да е добра производителка на малки шампиони. r) l)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:14 PM
Мале докато пиша ,колко неверни неща изписахте,ще ме уморите от смях.Сеска, не говори такива смехории и аз ги знам за руския развъдник,но това си е техен проблем,а другото за съдиите също е техен проблем ,всеки отговаря за себе си .Скоро няма да стане този номер със сливането.Това на снимката не е мини шпицТвърдя всичко това ,защото съм съдия и мисля доста разбиращ.ИМА СТАНДАРТИ,а не мода,ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
Публикувано: 09 February 2007 - 11:14 PM
Цитат
Не се измъквам и твърдя, че и двете названия са верни. Дори във заявката за европейското в Загреб са писали "цверк" и до него в скоби померан.

Вход

Горе
Цитиране +