Цитат
- За външно приложение
- За почистване и грижа за очите
- Предотвратява дразнения от замърсяване, прах и чужди тела
състав:
деминерализирана вода, дивергентен натриев хидрогенфосфат - чист
препоръки за приложение:
Разтворът се използва за външно приложение на очите. За всяко око се използва
отделен чист памучен тампон.
видове разфасовки за търговската мрежа:
100 мл
п.с.доволен ли си?намалява ли сълзенето..?
Здравей, Dury - същия е лосиона - ползваме го от миналата седмица - много упорито и старателно и се надявам с времето да се прояви и ефекта му:) Кора не пътува до вилата - защото се оказа, че дотам има и маршрутка - която беше претъпкана.....а тя напоследък много лае непознатите хора....и реших, че ще е стресиращо и за нея, и за мен, и за другите хора в маршрутката.... s) Но докато чаках въпросната маршрутка.....се запознах с една очарователна дама - мител шпиц......на годинка и един месец - която освен че имаше изключително чистички очички r) - (собственика й ми каза, че не правят нищо специално), не ме и облая като, а беше много дрюжелюбна....но сега се сещам, че и Кора не е от бебе с тъмните петънца около очичките....А се сещам нещо да те питам Dury b) Твоите сладурковци разпознават ли ти гласа от ТV? Преди години мой приятел временно гледаше един дог арлекин, който винаги, когато му чуеше гласа - сядаше пред телевизора и нищо не беше в състояние да го отмести оттам, докато "гласа" не млъкнеше b) cheers