Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#2201 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 March 2007 - 11:17 AM

Цитат

MilkoKa,това ли е лосиона ,който си взел на Кора?Ето приложението ,а отдолу снимката:"ЛОСИОН  ГРИЖА ЗА ОЧИТЕ
-  За външно приложение
-  За почистване и грижа за очите
-  Предотвратява дразнения от замърсяване, прах и чужди тела
състав:
деминерализирана вода, дивергентен натриев хидрогенфосфат - чист
препоръки за приложение:
Разтворът се използва за външно приложение на очите. За всяко око се използва
отделен чист памучен тампон.
видове разфасовки за търговската мрежа:
100 мл

п.с.доволен ли си?намалява ли сълзенето..?

Здравей, Dury - същия е лосиона - ползваме го от миналата седмица - много упорито и старателно и се надявам с времето да се прояви и ефекта му:) Кора не пътува до вилата - защото се оказа, че дотам има и маршрутка - която беше претъпкана.....а тя напоследък много лае непознатите хора....и реших, че ще е стресиращо и за нея, и за мен, и за другите хора в маршрутката.... s) Но докато чаках въпросната маршрутка.....се запознах с една очарователна дама - мител шпиц......на годинка и един месец - която освен че имаше изключително чистички очички r) - (собственика й ми каза, че не правят нищо специално), не ме и облая като, а беше много дрюжелюбна....но сега се сещам, че и Кора не е от бебе с тъмните петънца около очичките....А се сещам нещо да те питам Dury b) Твоите сладурковци разпознават ли ти гласа от ТV? Преди години мой приятел временно гледаше един дог арлекин, който винаги, когато му чуеше гласа - сядаше пред телевизора и нищо не беше в състояние да го отмести оттам, докато "гласа" не млъкнеше b) cheers

#2202 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 12:31 PM

а какво стана с повторението на За животните с любов? Вчера в 9 сутринта бях много изненадана, като от всичките 9278878643 канала на ТV не открих точно ТV България NNN. От БулсатКом са разместили всички канали и точно на мястото на сателитния са сложили ММ, а на мястото на ММ не бяха върнали сателитния....много се ядосах NNN n) Някой гледа ли? s)

#2203 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 02:36 PM

BEER Привет мили приятели на мител шпицовете!От днес вече сме регистрирани в общината и в данъчното(до 10 дни ще мога да ида да си платя там на касата таксата за Волфи)!Сега остана само да ида да си взема идентификационните им медальони(и да платя след 10 дни 24 лв.годишен данък за некастрираното ми кученце).Мога да кажа само,че и в общината и в данъчното бяха учтиви,търпеливи и любезни с мен! bgflag

#2204 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 02:39 PM

МилкокА,здрасти!Как е Кора?Направили и нови снимки?Как изкарахте на вилата?За предаването-нямаше такова.Даваха друго за животните ,но не и повторение на съботното"За животните с любов".Така,че не съм го гледала. oo

#2205 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 02:43 PM

Здравей отново, Dury - на предната страничка писах за непътуването на Кора bl) ....и за един мител шпиц super best

#2206 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 02:44 PM

....и Dury - честита регистрация b) cheers bgflag

#2207 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 02:53 PM

wink Милкока не се" ядосвай"!Адски съм уморена(болят ме очите)и прочетох отгоре-отгоре постинга ти!Прости ми b) wink Ето сега прочетох бавно и внимателно за маршрутката ,облайването на хора,очарователен мител без петна от сълзи ,за който не полагат особени грижи около това.АЙДЕ наздраве! cheers wink пс.според мен "тайната"е в храната -оттам сълзят повече и цапат козинката под очичките на шпицовете..

#2208 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 02:58 PM

а не съм се ядосала - защо помисли b) обаче един въпрос имаше също така - там на онази страничка.... bravoS ако го приемаш за нелюбезен - не ми отговаряй - просто ми е любопитна реакцията на Алекс и Волфи angelpik

#2209 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 03:10 PM

:-*

#2210 Потребителят е офлайн   KpucTuHKaTa Икона

Публикувано: 12 March 2007 - 03:23 PM

ot kude moga da si kypq nemski shplic? w) d)

#2211 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 03:25 PM

BEER Привет!Кой от 5 -те вида немски шпиц ви интересува? r)

#2212 Потребителят е офлайн   KpucTuHKaTa Икона

Публикувано: 12 March 2007 - 03:26 PM

ми не ми казаха точно какво си търсят, но една моя приятелка много иска такожа куче а скопо има рожден ден и искам да я зарадвам :)

#2213 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 03:37 PM

Немските шпицове са 5 вида.Какво ТОЧНО куче иска приятелката ви? r)

#2214 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:38 PM

Гергана е нашата лична лекарка b) b) b) victoryVVV а рекламата беше с патки - на М-Тел b) Но не знаех, че кучето е нейно bl) - тя миналата година, милата, изгуби Гонзо - удави се сиромашкия oo А историята с дога е: собственика му подпийнал, тръгва да се прибира, кучето се затичва след нещо си, човека /подпийналия/ се спъва, пада, удря се лошо и умира на място. Приятелка на дъщерята на покойния взема кучето, защото много ясно - то е причинило смъртта на този човек - и в този дом не го искат вече. А братът /баси сложнотооооо станаа - като латиносериал n) / на това момиче, което взема кучето - е "гласът" от телевизора - и кучето беше само 3 седмици живяло у тях - и за тия две седмици полудяваше като му чуеше гласа. Бяха голяма атракция двамата като тръгнеха по кафенета - момчето си поръчва "едно кафе за мен и кофа вода за кучето". b) Dury, да не би и вие да сте пациенти на ИтаВет? cheers

#2215 Потребителят е офлайн   KpucTuHKaTa Икона

Публикувано: 12 March 2007 - 03:41 PM

ми аз не съм много навътре с тези неща ако може да ми кажете какви са видовете или някъде от където мога да ги видя r)

#2216 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 03:45 PM

l) МилкоКа,не не сме и пациенти за сега(не сме ходили в клиниката и) и дано дълги години не сме на никоя ветеринарна клиника.Ползвам услугите на доктор Рошев(голям пич!)в квартала дето живея.Твърде близко ми е за да се дигам до Лозенец или другаде за да ги водя при нея.С нея сме познати от клуб"Сириус",където бяхме членове с моя Алекс.Но той не става за спортна дресура и за сега сме се оттеглили от членство и дейността на клуба.Имам само искрени симпатии към Гергана.Страхотен човек и готина мадама-за мен е радост да я познавам.Понякога и досаждам по гсм-а с въпроси относно кучетата ми,но това е рядко.Та така. wink Дай някоя нова снимка на Кора?Не се стискай.. l)

#2217 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 03:52 PM

KpucTuHKaTa,отивате на ПЪРВА СТРАНИЦА на тази тема тук.Виждате видовете.След ,което влизате в интернет търсачка и търсите:кеесхонд;голям шпиц.За средният,малкият и миниатюрният шпицове:тук във форума на дог.бг( в породи) има отделни теми.Както е ясно едната е тази ,в която сега пишете.За средния (мител)шпиц.Гледате,четете най-вече и преценявате какво и що.wink

#2218 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:56 PM

За това, че е голям пич Гергана - така си е bravoS - ние покрай котарака я открихме....тя работеше в една клиника, после се наложи пак да заведем котарака - а тя беше напуснала.....издирихме я....и оттогава сме си с нея. Ако и хуманните лекари бяха всеотдайни като нея, ееееех.....Откакто кастрирахме котаранчо миналата година - чак сега ходихме - да я видим де - нямаме проблеми здравословни b) c) d) И на нас хич не ни е близо - от Княжево до Хемус.....ама си заслужава разстоянието w) Обещавам днес като се прибера да снема Корайма Торес! Наистина нямаме нови снимки - имам едни с жисиема правени - ама не са на фокус много.....затова - с истинския апарат ще я щракна s) рапорт даден! Ако имаш време по магазини да ходиш - в Capaska имат един много хубаво сниман каталог на дрешките за лятото.....и на снимките с манекенките има........познай какво имааааааааааааааааааааа b) b) b)

#2219 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 04:00 PM

МилкоКа не мога да позная...? r) Дай жокер?Да не си манекенка на дрешки? oleeee O, LORD!Има я Кора снимана!Хахах, ейй ..сетих се!Какво пичелия? Дай снимки на шпиц-звездата от каталога?Не се стискай worthy Печеля ли нейни снимки?ААА?

#2220 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2007 - 08:01 PM

CRUFTS 2007g.Резултати при мител шпицовете: http://crufts.fossed...UTI&BreedID=175

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни