ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 11:30 PM
Цитат
Софи,радвам се,че си искрена с нас ще гледаме да вземем "мерки" l) Мили приятели,на бъдещата ни срещица-2 ногите с противогазии!Софи пак казвам-обърни внимание на това с газоотделянето на кученцето ти!На теб ти мирише лошо,а нея най-вероятно я боли стомахчето!Сериозно. wink
майка ми само каза, горката, "много е сладка, ама добре че си тръгвате" това беше след 5,6 пърд.... за една ве4ер -сякаш за да се пкажем невъзпитани angelpik cl)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:32 PM
Цитат
Софи - видя ли клипчето-поздрав? b)прочетох аз кой е дал шкенбето b)
ИШ...откъде иде Dury? спи ми се - /Корайма Торес и Освалдо Риос спят окол мен и ми действат сънливо/ та се сещам само за миш-маш s)
ИШ...откъде иде Dury? спи ми се - /Корайма Торес и Освалдо Риос спят окол мен и ми действат сънливо/ та се сещам само за миш-маш s)
неееееееееее, исках ама нещо още не се отваря ще опитамм по късно a) ...нещо все с тея си иам пролем-рядко ми се отварят a) a)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:35 PM
ееееееееее защо само на мен ми се отваря този сайт... s) s) s) клипчето, Софи - е с ЯКИ ПРЪДНИИИИИИИИИ b) b) b) b) b) b) b) b) b) b) два динозавъра се надпърд.........т....и накрая едно прасенце тъничко пръдна, зелен газ обви динозаврите- те се гътнаха и умряха - ето така са изчезнали от лицето на земята - от свинска пръд....я! b)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:39 PM
Цитат
ИИХ Петя!Неее s) Софи ти няма ли да се включииш.. oo И ..Софи гледам ,че ти е до някъде забавно ,но това наистина е ПРОБЛЕМ за любимото ти кученце!Заведи го на ветеринарен лекар и обсъди този въпрос,обещаваш ли?Иначе..никакви срещици.. l)
ок,обещавам- въпреки че до сега не е показвала симптоми на някакква болка или колика, а и от какво?????? няма!!!! глезена до не май къде....
лека вечер на всички шпицчета и родители на такива-беше ми драго ;)
поздрави cheers
Публикувано: 26 March 2007 - 11:41 PM
Цитат
ееееееееее защо само на мен ми се отваря този сайт... s) s) s) клипчето, Софи - е с ЯКИ ПРЪДНИИИИИИИИИ b) b) b) b) b) b) b) b) b) b) два динозавъра се надпърд.........т....и накрая едно прасенце тъничко пръдна, зелен газ обви динозаврите- те се гътнаха и умряха - ето така са изчезнали от лицето на земята - от свинска пръд....я! b)
l) l) l) l) l) l) 1super 1super cheers
Публикувано: 26 March 2007 - 11:44 PM
Цитат
Прякореца Иш на моят северняк идва от..мишле.Миш..И накрая остана само ИШ.Защото ми напомня на мъничко,бяло мишленце с тези бели мустачки,бели мигли..Харесвам този му прякор.Хората навън понякога мислят ,че му говоря"на чужди езици",а това си е "наш си сленг",който аз си ползвам,а то откликва с ентусиазъм.Та така за прякора. ;)
а на мен нера когато се набира да тича, а каишката не е отпусната(тя е на 2 задни крака и се набира) ми прилича на зайче l) b)