ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 March 2007 - 07:38 PM
-само,ще сподела,4е един от приятелите ми имаше нюфаундленд и го хранеше със суха храна ,кучето почина на 8г. -мисла,4е тук някаде или другаде ,четох ,4е спецялно тази прода кучета нетрябва да се хранят с нищо по-различно от месо .Може би за декоративните животни или за другите породи да не е така,но все пак които не са тревопасни са месоядни и май това е естествения им начин на прехрана и всичко което е по-различно (да не говорим за създадено от нас хората)според мен вреди.В Канада скандала с храната за животни избухна в следсвие сигнали от втеринарни клиники и стопани платили доста пари за диагностициране и изследвания .Помна ,4е когато ветеринара ни изпрати в клиниката ,такава болница за хора не съм виждал ,направиха на Омбре всичко каквото може да ви мине през акала ,да не говорим за разходите ,само ще спомена ,4е за добре дошъл платих 300$ ...избора е във вашите ръце ! c) d)
Публикувано: 27 March 2007 - 07:45 PM
Прикачени файлове
-
PICT7322.jpg (56.05K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 27 March 2007 - 07:52 PM
Прикачени файлове
-
PICT7369.jpg (41.26K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 27 March 2007 - 07:58 PM
аз също хранех Омбре с пилета и то в не малки коли4ества !
споделям само,4е в изкуствените храни ,явно има опасни вещества ,без значение до колко има и полезни !
Аз много съм се чудил на селските ку4ета ,които ядът помия от манджите и предимно хляб и вода ,но е факт,4е повечето от тях умират над 15 год.<--с това си приключвам темата за храненето и отново извинете ако по някакъв начин съм ви досадил!
Публикувано: 27 March 2007 - 08:00 PM
Цитат
хахаха -ле леее ,серйозен щпиц ! май и покрай ушите на леопард ще мине незабелязано:)))
как ли се хваща подобна фурия?! b)
Публикувано: 27 March 2007 - 08:05 PM
Цитат
а ми ,андалусииския штрайхмус е много,,известна,,порода ку4ета ,произлизаща от Андалусия и штрайхмус (немска машина) r) всеки път когато се зачуда на невероятните възможностите на някоя порода ку4ета и като не мога да измисла нещо по-умно си казвам :,-Е тва трябва да е с произход на андалусииски щтраихмус !,,а ако има двоумене ,може да се добави ,абрихт или банциг super best cheers
Публикувано: 27 March 2007 - 08:06 PM
Колкото хора толкова и мнения, нали ?
Е и аз познавам стопани на немски овчарки хранени с каквото им подхвърлят (кокали, остатъци от масата, всевъзможни боклуци и дивотии).
Кой може да каже и да отсече и даде панацея в храненето на едно куче?
Разбира се, има всякакви храни.
И всеки стопанин прави избор с какво ще изхранва своето куче.
wink
Публикувано: 27 March 2007 - 08:12 PM
Цитат
така де ,нямах идея за НЕМСКИЯТ СРЕДЕН ШПИЦ и колкото повече ги гледам толко ми е по-лесно да си ги обясна с ,андалусииския штрайхмус ,--естественно че се шегувам victoryVVV
Публикувано: 27 March 2007 - 08:33 PM
jepetooooo - Шпиц, не Щпиц
Публикувано: 27 March 2007 - 08:47 PM
е това не мога да си го обясня...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!