ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 March 2007 - 08:12 PM
Цитат
cheers jepeto,благодаря за превода,но уважаеми определено сте в грамадна заблуда.Ние тук сме фенове на НЕМСКИЯТ СРЕДЕН ШПИЦ.Ако недай Боже до сега 100 и кусур страници наред не сте забелязали този прост и радостен за всички нас-факт. wink
така де ,нямах идея за НЕМСКИЯТ СРЕДЕН ШПИЦ и колкото повече ги гледам толко ми е по-лесно да си ги обясна с ,андалусииския штрайхмус ,--естественно че се шегувам victoryVVV
Публикувано: 27 March 2007 - 08:33 PM
нормално е смятам - за всяко куче - да не изпитва приятелски чувства към всички кучета...Кора както се държи с хора - така и с кучета - някои са и симпатични ...други не... b) само веднъж се е срещала с "роднина": померн...но тогава беше много малка...и не лаеше по всичко живо като сега....ама струва ми се - повече лае хора, отколкото кучета bl)
jepetooooo - Шпиц, не Щпиц
jepetooooo - Шпиц, не Щпиц
Публикувано: 27 March 2007 - 08:47 PM
Моят Ричи е дружелюбен и може да играе с часове в парка с всякакви кучета (там го пускам да тича на воля) - няма лай, няма умора, нито страх, нито непоносимост, но когато е у нас или е на разходка на повод, лае безумно по всеки, и по всичко, което се движи...
е това не мога да си го обясня...
е това не мога да си го обясня...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 27 March 2007 - 08:54 PM
хехе забавлявате си се вие без нас!Колко жалко че сме далече,иначе с удоволствие щях да се присъединя към вашата планувана среща b) Аз мисля да отида на изложбата в Пловдив да се полюбувам на красиви кученца,после ще пусна снимчици 1super Като чета за поведението на кученцата ви,явно е присъщо за шпицовете Лъки също не контактува с всички кучета,избира си ги,но същото е и с хората,отсява си кой да допусне до него да го погали и кой не l) А за галено аз му викам джуданчо l) миличко,слънчице l)

Виолета
Публикувано: 27 March 2007 - 09:05 PM
Да да разбире се l) Въпреки че бях решила да не ходя,но как да се лиша от тази възможност да се порадвам на красиви кучета 1super Лъки е добре работи на 5часов работен ден l) и после спи и почива в къщи l) Радва всичко живо по улиците,любимец на децата angelpik
Прикачени файлове
-
P1030561.jpg (75.42K)
Брой сваляния: 43

Виолета
Публикувано: 27 March 2007 - 09:24 PM
:-*
Прикачени файлове
-
PICT7319.jpg (47.95K)
Брой сваляния: 41