ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 11:35 PM
ееееееееее защо само на мен ми се отваря този сайт... s) s) s) клипчето, Софи - е с ЯКИ ПРЪДНИИИИИИИИИ b) b) b) b) b) b) b) b) b) b) два динозавъра се надпърд.........т....и накрая едно прасенце тъничко пръдна, зелен газ обви динозаврите- те се гътнаха и умряха - ето така са изчезнали от лицето на земята - от свинска пръд....я! b)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:39 PM
Цитат
ИИХ Петя!Неее s) Софи ти няма ли да се включииш.. oo И ..Софи гледам ,че ти е до някъде забавно ,но това наистина е ПРОБЛЕМ за любимото ти кученце!Заведи го на ветеринарен лекар и обсъди този въпрос,обещаваш ли?Иначе..никакви срещици.. l)
ок,обещавам- въпреки че до сега не е показвала симптоми на някакква болка или колика, а и от какво?????? няма!!!! глезена до не май къде....
лека вечер на всички шпицчета и родители на такива-беше ми драго ;)
поздрави cheers
Публикувано: 26 March 2007 - 11:41 PM
Цитат
ееееееееее защо само на мен ми се отваря този сайт... s) s) s) клипчето, Софи - е с ЯКИ ПРЪДНИИИИИИИИИ b) b) b) b) b) b) b) b) b) b) два динозавъра се надпърд.........т....и накрая едно прасенце тъничко пръдна, зелен газ обви динозаврите- те се гътнаха и умряха - ето така са изчезнали от лицето на земята - от свинска пръд....я! b)
l) l) l) l) l) l) 1super 1super cheers
Публикувано: 26 March 2007 - 11:44 PM
Цитат
Прякореца Иш на моят северняк идва от..мишле.Миш..И накрая остана само ИШ.Защото ми напомня на мъничко,бяло мишленце с тези бели мустачки,бели мигли..Харесвам този му прякор.Хората навън понякога мислят ,че му говоря"на чужди езици",а това си е "наш си сленг",който аз си ползвам,а то откликва с ентусиазъм.Та така за прякора. ;)
а на мен нера когато се набира да тича, а каишката не е отпусната(тя е на 2 задни крака и се набира) ми прилича на зайче l) b)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:45 PM
oo
Прикачени файлове
-
_IGP6559.jpg (311.76K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 27 March 2007 - 01:46 PM
Привет, Dury b) Кора се появи 2 години след несполучливия опит за летене на косматия нацист b) Ама страх ме е дори да си представя следното: той /с гипс/ и тя заедно! n)
за котките и кучетата: Кора е много благородна - като й сложа храната /ако е консерва/ - котарака, привлечен от миризмата, се примъква до купичката й и почва да близка сосчето...мръвките не ги яде...а тя чинно седи до него и го чака да приключи. Не знам котарака как би реагирал на грамадния боксер Аксел на съседите, но май милия не предполага, че съществуват кучета и Кора я приема кой знае като какво s) Ние, Dury, не сме като при вас - с много улични котки - имаме си само един Гарфийлд, който живее между 2 кооперации и една къща и е бая охранен - отвсякъде го хранят. И като излезем от входа - Кора може да се препъне в него - пак няма да му обърне внимание - отминава го като неживо същество b) Не знам дали това идва от опита и съжителството й с котарак s)
Ето как обикновено минава един кучешко-котешки ден
за котките и кучетата: Кора е много благородна - като й сложа храната /ако е консерва/ - котарака, привлечен от миризмата, се примъква до купичката й и почва да близка сосчето...мръвките не ги яде...а тя чинно седи до него и го чака да приключи. Не знам котарака как би реагирал на грамадния боксер Аксел на съседите, но май милия не предполага, че съществуват кучета и Кора я приема кой знае като какво s) Ние, Dury, не сме като при вас - с много улични котки - имаме си само един Гарфийлд, който живее между 2 кооперации и една къща и е бая охранен - отвсякъде го хранят. И като излезем от входа - Кора може да се препъне в него - пак няма да му обърне внимание - отминава го като неживо същество b) Не знам дали това идва от опита и съжителството й с котарак s)
Ето как обикновено минава един кучешко-котешки ден

Публикувано: 27 March 2007 - 01:48 PM
.........и когато на котарака му писне Кора да го гняви и скубе, влиза в окопа - на снимката зад окопа се вижда къщата му - но тя не е стабилно убежище от набезите на Кора - то не че окопа е - ето тя как се чуди дали да не скочи вътре при него b) d)

Публикувано: 27 March 2007 - 02:03 PM
хмммммм.......като се замисля........Кора също се гуши - ама чак като котарака-лигльото не умее b) Тя се прозява много смешно - когато я чух за пръв път - бях сама вкъщи - УМРЯХ ОТ СТРАХ! Знам че съм си сама - и изведнъж чувам едно викане от спалнята - което не мога с думи да опиша - сега ми е смешно - щото си е смешна тая прозявка с провикване.... b) b) На теб настина ще ти дойде в повече и котка b) b) b) Друг ужас! Пак съм си сама вкъщи.......и изведнъж разбирам, че не съм сама - някой пусна водата в тоалетната! Познай кой беше? c)
ето още една "скришна" снимка
ето още една "скришна" снимка