Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#3031 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 April 2007 - 12:59 PM

:)  

#3032 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 01:05 PM

еех - ако не бях и аз на работа.......можеше да се пробваме с една разходчица? wink а за МОНК - мерсиииииииииииии за новината - имам една приятелка, която е маниачка на темата чистота - и като си почисти несъществуващо влакънце от дрехата - поглежда ме и казва: Ми........Монк b)

#3033 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 01:14 PM

cheers  

#3034 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 01:20 PM

ох, това с пропускането на командите ........много ме ядосва - обикновено Кора е изпълнителна - ЕЛА ТУК - и тя идва; СЕДНИ ДОЛУ - сяда; СЕДНИ ДОЛУ - пуска захапаното /така и не усвои командата ПУСНИ - но го пуска на СЕДНИ b). Обаче като сме навън - набележи ли си нещо, в което да се отъркаля.....нито "ела тук", нито "седни", нищо не действа. И като почне да скубе батко си /котарака/ - мога да викам колкото си искав - докато не оскубе козина колкото тя си реши - не го оставя на мира. Ще го водим на доктор - защото не мога да разбера - Кора ли го е оскубала толкова много, или има гъби и от тях му оредя кожухчето s)

#3035 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 01:21 PM

oleeee  

#3036 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 01:27 PM

ааааааааа и след като застрашително стана и тръгна да ги разтървавам - тя с един скок се озовава на дивана, ляга послушно, гледа ме невинно, пърхайки с белите си клепки, неосъзнавайки, че кичура котешка козина, висящ от сладката й муцунка я издава b) сега се сещам като беше малка й направеше пакост - почваме да я възпитаваме - говорейки й на висок тон - а тя почваше неистово да квичи......даже веднъж една съседка ми звънна по телефона /не знаеше, че сме си вкъщи/ да ми каже притеснено: "Нещо става у вас - Кора много лае - ама сякаш плаче - така лае" b) Много е хитричка тя - сутрин като излизам за работа - оправям й креватчето в антрето, слагам й играчките там, сипвам вода в паничката - а тя през това време - знаейки какво ще последва - ляга или на спалнята, или на дивана в хола.......и толкова умолително гледа или се прави на мноооооооого дълбоко заспала - и всичко в нея говори: Аз много ще слушам - няма да ям матрака, остави ме тук - виж как хубаво съм задрямала oo
Другият й номер е: когато й се карам за непристойно поведение - рязко й се доспива - изтичва на леглото, ляга, затваря очите и все едно ми казва: Ама какво си ми се развикала - не видиш ли, че спя дълбоко b)

#3037 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 01:29 PM

1. И двамата спят
2. Алекс спи - Волфи го закача
3. Обратното - Волфи спи - Алекс го закача
4. катерят се по тебе и те целуват
b)

#3038 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 01:36 PM

r)  

#3039 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 01:39 PM

super best  cheers

#3040 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 01:45 PM

b) аааааааааааа кучетата са всеизвестни ловци на мухи! nok Мисля, че по-голям домашен враг от мухите за тях няма! Нашите двама ловци са в състояние да се пребият в гонене на врага! В началото се гнусях, като си мислех, че ги ядат и после ни раздават с тия същите муцки целувки - ама после видях, че само ги сдъвкват и изплюват /то почти същото де - дали са я изяли или сдъвкали b) Веднъж, гледайки ТV - се зачудих - какво толкова привлече Кора в телевизора - обикновено не му се впечатлява - изправи се дзадни лапички, и понеже й висок уреда - стъпи с едното краче на масичката под телевизора да се повдигне - и като почна да драпа по екрана....а даже и куче нямаше да джавне от ТV-то......и като хвана мухата, лазеща по екрана - разбрах b) А за високия тон - имах предвид не че повишавам тон - рязко и твърдо казвам КОРА НЕ - и когато й се карам - клякам да съм й на нивото - щото си мисля, че сигурно за нея е много гадно да й се надвеся отвисоко и да й се карам s)

#3041 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 01:54 PM

:)

#3042 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 02:00 PM

аз не знам Кора като зарови нос някъде - дали урина души - защото понякога само душка, друг път ако й допада миризмата - търкаля се в нея s) ама от всичките неща - мисля, че най-любимо й е да се появи куче - вчера сутринта минаваме през една детска площадка - и от съседния двор излезе Чопър - дворна булонка - много сладко кученце.....пристъпи радостно към Кора - а тя като го видя - включи турбото......и почна да тича в кръг - и Чопър горкия - дори не можа да я подуши.......беше много смешен: седи и я гледа - а тя тича, сякаш да поставя рекорд....тича-тича......отиде до него - бутне го с муцунка...и пак хукне...и Чопър постоя-постоя....па се обърна вяло и се прибра d) е това мисля, й е най-любимото - себеподобен да срещне навън b) може би, защото вкъщи си има приятелче, ама усеща, че не са от една порода - въпреки че й той честичко я кани на гонки - отива в друга стая и почва едно протяжно МИИАУУУУУУУУУУУУУ - т.е. - ела тук да се гоним ма, пача b)

#3043 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 02:10 PM

oo

#3044 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 02:22 PM

w)  

#3045 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 02:31 PM

не че не мога да измисля нещо друго по различно от теб - но откакто с Кора за пръв път отидохме на вилата на едни прятели....равен двор - само тревичка и мнооого дървета - оттогава за това си мечтая - КЪЩА С ДВОР - да има къде да тича Кора - а аз може и доматки и мерудии да садя b) Като се разхождаме из квартала - си харесваме разни къщи - ама все не ни харесват дворовете им - много малки b) b) b) другите къщи - палатите - те пък нямат дворове - най-много един басейн да турят и тва е bl) В момента чета една книга, която се казва Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне......и кат се замисля - че какво лошо има в това, да ми се сбъдне мечтата за къща? освен мишки да се завъдят? dribble

#3046 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 02:41 PM

хххмммммммммммм......най-голяма беля? ми тя доста има......та не знам коя да степенувам като най- bl) като се почне от изяждането на : 1 диван, 1 фотьойл - като казвам изяждане - разбирай ме буквално - изхвърлихме ги на боклука. един /от чифта ми най-скъпи и красиви/ ботуш b) но най-смешната й беля е /мисля съм я разказвала/ с един пакет брашно. В петък съм излязла за работа в 9.30 сутринта, прибрала съм се към 2.30 през нощта, в събота ставам за работа в 8 и се прибирам около 14 с блажената мисъл: вкъщи е изчистено - лягам и заспивам . Да ама не! Отключвам входната врата, отварям я - и първата ми мисъл е: паднал е тавана! Точно насреща ми в кухнята виждам на пода някакви бели купчинки, в антрето също - тръгвам невярваща да обхождам целия апартамент - навсякъде бели купчинки - тавана на цялата къща е паднал /мисля си/, навсякъде има бели следи от кучешки лапички....изтрещях направо - не че ме заинтересува какво е станало, а че ми замина съня b) а то какво мислиш станало? Кора да вземе да докопа един неразпечатн пакет брашно от кухнята - свалила си го от рафтчето, разкъсала го и го е влачила из цялата къща. Сигурно е било уморително, та на почивките е пила водичка и щрапала с лапи във водата, след което - в купчинките брашно /ама много равномерно беше влачила трофея из цялата къща/ - а тая страховита смес брашно+вода като засъхне - бая трудно се чисти. В новата къща я усмирихме, като я озаптихме в антрето, защото бяхме й отпуснали антрето + спалнята......няколко дена мирно и тихо, докато започна да яде чисто новия матрак worthy и затова сега обитава антрето - миналата седмица се чудехме - дали й е дошел акъла - да я пускаме пак в спалнята през деня s) ама много се съмнявам b) ако се сетя за още някоя беличка......ще я опиша b)

#3047 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 03:16 PM

bravoS 

#3048 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 06:46 PM

ето ме отново - Вики - за да ти стане още по-прегледна брашняната история, ще спомена само, че в онази къща плочките на пода бяха.....червени - защото на червен фон брашното изпъква много по-добре b) bravoS тук близо до нас се продава една къща - ама и е много малък двора....и струва само 175 000 eur n)
спирам кокалите на Корайма Торес - сега като се прибрах, намерих жълти локвички повръщано на 3 места......освен това се е ширила в спалнята... и душицата златна е повръщала само на пода....нямаше и щети super best
бях на гости на едни приятели сега в Овча купел - старата част........ако знаеш, Вики, на каква приказна улица живеят r) толкова люляци едва ли има другаде! на улицата има само хубави къщички с китни дворчета - и понеже докато бях на гости дакелката Тара искаше да стои само в мен - Кора сега не ми дава мира - едва пиша от нея - само се вре да ме обдушва b)

#3049 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 April 2007 - 07:00 PM

w)  

#3050 Потребителят е офлайн   Milko_Ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 07:09 PM

ми.......какво да направя, като имаме повече зимни снимки s)
ТАНЦУВАЩАТА С ВЪЛЦИ

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема