ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 April 2007 - 09:48 PM
С Кора много ви благодарим за топлите и сърдечни пожелания w) w) w) Вики - лилиумите от картичката са невероятни!.....усетих миризмата им чак w) Софи - благодарим и на теб - пък като се видим, Кора черпи cheers BEER cheers drink Днес като излязохме на разходка с Кора, почерпихме дечицата от нашта улица за ЧРД b) имаше нов играч на улицата - бебе на около годинка и нещо - Софи се казва - много сладко бебенце - идва до Кора, казва БАУ-БАУ, протяга ръчички към Кора - и след това побягва при майка си с писъци, попитах я Софи "Страх ли те е от бау-бау?", тя каза да - и пак си навря бебешките ръчички в муцунката на бау-бау b)
Публикувано: 23 April 2007 - 09:59 PM
bravoS Честит Рожден ден и от нас на бялата сладурка drink Много любов и радост да ви носи,те това го умеят най-добре l) Целувчици за Корайма!И поздрави от нас wink
Прикачени файлове
-
P1030717.jpg (59.49K)
Брой сваляния: 40

Виолета
Публикувано: 24 April 2007 - 01:05 PM
еех - ако не бях и аз на работа.......можеше да се пробваме с една разходчица? wink а за МОНК - мерсиииииииииииии за новината - имам една приятелка, която е маниачка на темата чистота - и като си почисти несъществуващо влакънце от дрехата - поглежда ме и казва: Ми........Монк b)
Публикувано: 24 April 2007 - 01:20 PM
ох, това с пропускането на командите ........много ме ядосва - обикновено Кора е изпълнителна - ЕЛА ТУК - и тя идва; СЕДНИ ДОЛУ - сяда; СЕДНИ ДОЛУ - пуска захапаното /така и не усвои командата ПУСНИ - но го пуска на СЕДНИ b). Обаче като сме навън - набележи ли си нещо, в което да се отъркаля.....нито "ела тук", нито "седни", нищо не действа. И като почне да скубе батко си /котарака/ - мога да викам колкото си искав - докато не оскубе козина колкото тя си реши - не го оставя на мира. Ще го водим на доктор - защото не мога да разбера - Кора ли го е оскубала толкова много, или има гъби и от тях му оредя кожухчето s)
Публикувано: 24 April 2007 - 01:27 PM
ааааааааа и след като застрашително стана и тръгна да ги разтървавам - тя с един скок се озовава на дивана, ляга послушно, гледа ме невинно, пърхайки с белите си клепки, неосъзнавайки, че кичура котешка козина, висящ от сладката й муцунка я издава b) сега се сещам като беше малка й направеше пакост - почваме да я възпитаваме - говорейки й на висок тон - а тя почваше неистово да квичи......даже веднъж една съседка ми звънна по телефона /не знаеше, че сме си вкъщи/ да ми каже притеснено: "Нещо става у вас - Кора много лае - ама сякаш плаче - така лае" b) Много е хитричка тя - сутрин като излизам за работа - оправям й креватчето в антрето, слагам й играчките там, сипвам вода в паничката - а тя през това време - знаейки какво ще последва - ляга или на спалнята, или на дивана в хола.......и толкова умолително гледа или се прави на мноооооооого дълбоко заспала - и всичко в нея говори: Аз много ще слушам - няма да ям матрака, остави ме тук - виж как хубаво съм задрямала oo
Другият й номер е: когато й се карам за непристойно поведение - рязко й се доспива - изтичва на леглото, ляга, затваря очите и все едно ми казва: Ама какво си ми се развикала - не видиш ли, че спя дълбоко b)
Другият й номер е: когато й се карам за непристойно поведение - рязко й се доспива - изтичва на леглото, ляга, затваря очите и все едно ми казва: Ама какво си ми се развикала - не видиш ли, че спя дълбоко b)
Публикувано: 24 April 2007 - 01:45 PM
b) аааааааааааа кучетата са всеизвестни ловци на мухи! nok Мисля, че по-голям домашен враг от мухите за тях няма! Нашите двама ловци са в състояние да се пребият в гонене на врага! В началото се гнусях, като си мислех, че ги ядат и после ни раздават с тия същите муцки целувки - ама после видях, че само ги сдъвкват и изплюват /то почти същото де - дали са я изяли или сдъвкали b) Веднъж, гледайки ТV - се зачудих - какво толкова привлече Кора в телевизора - обикновено не му се впечатлява - изправи се дзадни лапички, и понеже й висок уреда - стъпи с едното краче на масичката под телевизора да се повдигне - и като почна да драпа по екрана....а даже и куче нямаше да джавне от ТV-то......и като хвана мухата, лазеща по екрана - разбрах b) А за високия тон - имах предвид не че повишавам тон - рязко и твърдо казвам КОРА НЕ - и когато й се карам - клякам да съм й на нивото - щото си мисля, че сигурно за нея е много гадно да й се надвеся отвисоко и да й се карам s)