ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 April 2007 - 10:21 PM
Привет Софи!Как е Нера?
Кученцето от снимките е продадено от зоомагазин в провинцията за порода померанска лисица..
И то за не малка сума пари.
Вчера ми пуснаха на кю-то няколко негови фотографии и с разрешението на този човек ,който ме заговори там-пуснах тази фотография на кученцето.cheers
Кученцето от снимките е продадено от зоомагазин в провинцията за порода померанска лисица..
И то за не малка сума пари.
Вчера ми пуснаха на кю-то няколко негови фотографии и с разрешението на този човек ,който ме заговори там-пуснах тази фотография на кученцето.cheers
Публикувано: 30 April 2007 - 08:52 AM
Привет Вики,
Мнооого съм съгласна с теб 1super Знаеш как купихме Нери... прекрасно същество, но все като я гледам се чудя какъв шпиц ще излезе..! Като ни питат на улицата отговаряме, че е мини шпиц, но все съм на косъм да си "прехапя" езика cl) ...а разбирачи бол l) Вече знаем реда, евентуално за в бъдеще - но за сега нямаме такива мераци l)
Ето и малко снимчици...
Мнооого съм съгласна с теб 1super Знаеш как купихме Нери... прекрасно същество, но все като я гледам се чудя какъв шпиц ще излезе..! Като ни питат на улицата отговаряме, че е мини шпиц, но все съм на косъм да си "прехапя" езика cl) ...а разбирачи бол l) Вече знаем реда, евентуално за в бъдеще - но за сега нямаме такива мераци l)
Ето и малко снимчици...
Прикачени файлове
-
28apr07_0019.jpg (42.34K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 30 April 2007 - 08:56 AM
пресни, пресни... w)
Прикачени файлове
-
28apr07_0030.jpg (31.75K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 30 April 2007 - 08:59 AM
angelpik
Прикачени файлове
-
28apr07_0032.jpg (32.95K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 30 April 2007 - 09:06 AM
...тази седмица съм решила да кастрирам тази красавица и да и сложа чип, защото вече "кара" 6ти месец. мисля това да стане в "анимо" младост1А(само там сме ходили до сега за ваксините)-какво ви е мнението??
моля, да ме подкрепите с мнения и съвети...
моля, да ме подкрепите с мнения и съвети...
Публикувано: 30 April 2007 - 10:26 AM
мерси за инфото, Вики 1super
мноооого ми се иска да дойда утре, но няма да мога s) (освен, ако срещата не е вечерна) в момента се намирам в балчик и утре ще пътуваме към софия... следващия път, надявам се dribble
ще чакам да разказвате как е минала срещата d) d) d) целувки на северния мустак и корайма wink b)
мноооого ми се иска да дойда утре, но няма да мога s) (освен, ако срещата не е вечерна) в момента се намирам в балчик и утре ще пътуваме към софия... следващия път, надявам се dribble
ще чакам да разказвате как е минала срещата d) d) d) целувки на северния мустак и корайма wink b)
Публикувано: 30 April 2007 - 01:45 PM
Цитат
Привет Вики,
Ето и малко снимчици...
Ето и малко снимчици...
Прилича на "померанската лисица" от по-горната снимка b)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 30 April 2007 - 06:29 PM
тук сме на двора,където той сега прекарва доста време,ама много лае ,ужас,много е дразнещо понякога.качвам го горе,не иска да седи ,иска на двора,като го сваля на двора,не иска да е сам ,лае :)
Прикачени файлове
-
Photo_0517.jpg (71.01K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 30 April 2007 - 06:50 PM
Вики - привет b) най-после "втасах" да седна пред компютър - дано не е късно - да се наговорим за утре! cheers Искрено се надявам да не съм ужасно закъсняла и да си се ангажирала с нещо за утре - за да ти разкажа, че и аз познавам д-р Димов 1super 1super b) b) b)