ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 April 2007 - 08:40 PM
здравйте приятели cheers
ние нямаме проблем с къпането, ресането(но чвстно казано се разресваме един път седмично-все забравяме) а и вече дори и лапите когато мием след разходка си седи мирна, милата ми angelpik cl) и аз не знам дали и харесва или го приема като нещо неизбежно... l) в началото обаче доста се дърпаше l) l) l)
ние нямаме проблем с къпането, ресането(но чвстно казано се разресваме един път седмично-все забравяме) а и вече дори и лапите когато мием след разходка си седи мирна, милата ми angelpik cl) и аз не знам дали и харесва или го приема като нещо неизбежно... l) в началото обаче доста се дърпаше l) l) l)
Публикувано: 30 April 2007 - 10:35 PM
Цитат
Софи, привет b) съжалявам, че се връщате утре чак вечерта s) от снимките разпознавам, че с Нера сте били в Двореца wink права ли съм? r)
привет петя b)
позна bravoS от двореца в балчик са тези прекрасни снимки. майка ми живее тук в къща до морето, въпреки, че сме от варна по принцип... абе вече с варна нищо не ни свързва освен спомените, разпиляхме се, аз в софия, сестрами в чужбина... и така. събираме се при мама. на нери много и харесва тук(на мама по-малко) l) l) l) - има голяма тераса на която тя тича с кеф, и двор в който не и даваме да не измачка цветята на мама l) абе, направо кучещки рай victoryVVV само дето мойта мама много, много не понася около нея животинки. харесва ги, но е "луда" на тема дезинфекция и чистота... worthy днес най-после реших какво куче искам за нея, та да и отговаря на изискванията- кеесхонд. май няма в бг?? някой ден ще я сюрпризирам и ще и подаря wink b)
"Когато едно куче свикне от малко с къпане,ресане,почистване на зъби,даване на хапчета и тн."манипулации"по себе си от страна на стопанина -няма как в последствие да имате проблеми било с ресане,било с къпане и тн."
вики, ние не си мием зъбките cl) , трябва ли bl) r) с четка??? bl) ouu
Публикувано: 30 April 2007 - 10:50 PM
поздрав, с пожелание за спокойна нощ
Прикачени файлове
-
28apr07_0048.jpg (30.26K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 30 April 2007 - 10:51 PM
...и приятни сънища!
Прикачени файлове
-
28apr07_0049.jpg (27.32K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 30 April 2007 - 10:52 PM
d) d) d) наиграйте се утре и заради нас 1super
Прикачени файлове
-
28apr07_0053.jpg (28.31K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 30 April 2007 - 10:53 PM
Dury ,не не го реша като е мокър,ама примерно преди лягане го реша,за да събера малко от козинката му,че навсякъде по апартамента хвърчат космите му :) иначе ме хапе,леко по ръката и като види четката,дим да го няма :) все гледа да ми се скрие ,ама няма как иначе на супето много се затупва и отстрани на бутчетата.
Публикувано: 02 May 2007 - 09:57 AM
Здравейте, приятели и приятелки b) първото, което ще напиша е, че вчера видях Волфи на живо! И да ви кажа - невероятен е! На снимките е красив, но на живо... w) w) w) w) w) w) второто, което искам да покажа е - как изглежда едно фалшиво родословие - това е родословието на Кора - издадено от развъдник в Словакия - но очевидно развъдника е за колита /влизайки в интернет търсачка, изписах няколко от имената на родители и прародители като търся изображения - появяват се КОЛИТА/ , а не за шпицове, и според името на един от прародителите й, който е с красивото име GLENALAN`S JAZZ SINGER, реших че тя ще е музикално надарена....... b) , а паспорта й е издаден пък в Унгария. Надявам се това да видят и хора, които имат намерение да се сдобият с кученце - да попаднат на това тук - за да знаят жертви на какви измами могат да станат!
А вчера Волфинио и Корайма бяха най-белите и най-младите симпатизанти на Първомайската манифестация на БСП! Вики ще ви покаже картините от една манифестация b) b)
А вчера Волфинио и Корайма бяха най-белите и най-младите симпатизанти на Първомайската манифестация на БСП! Вики ще ви покаже картините от една манифестация b) b)