Публикувано: 20 July 2007 - 06:04 PM
Здравейте, ние с Линда наминаваме набързо, за да се похвалим и оплачем. Все още нямам постоянно интернет (рутера се е повредил), но за това пък се оказа, че си имаме ... бълхи! Т.е. Линда ги е развъдила - докато аз се разправях с компютърните си проблеми, тя взе да се чеше нещо много активно. Да си призная, не обърнах много внимание - нали още не излиза от къщи, а и на времето котката ми редовно ми правеше демонстации на уставно пощене "намирам бълха и я изяжам", макар че никога не бе и виждала такива - тя си живееше в апартамента, а това бяха рефлекси.
За мой ужас се оказа, че бълхите на Линда не са виртуални, а съвсем реални и си щъкат! Направо ме втресе! Вече сме обезпаразитени и изкъпани, но какво ще ме посъветвате да ползвам за постоянно? Сега екстрено се справих с Bio Kil, но едва ли е най-подходящ, а и пухчето й пожълтя. На колко време трябва да се слага нещо против тези гадове, за да не стигна пак до тоя кошмар?
А можем да се похвалим, че растем бързо, ставаме все по-палави, не слушаме, когато ни казват "не", дъвчем наред и правим локвички и тортички, където ни хареса! В интерес на истината наистина се удивявам колко бързо расте това мъниче! Дойде с една бебешка физиономия, къси крачета, зъбчета като иглички и приличаше на уплашено плъхче. Сега вече порасна видимо, муцунката й се оформи и ми подарява най-хубавото, което има един немски шпиц - усмивката си! Снимах я и ще ви я покажа най-скоро.
Това е за сега, поздрави на всички, специални на батко Волфи за 14-тия му месец!