Публикувано: 12 August 2007 - 08:14 PM
"Изглежда или поне аз оставам с това впечатление, че информацията в тази тема за породата немски среден шпиц не ви е достатъчна и явно вие търсите други източници за да приучите вашия среден шпиц към ред и дисциплина"
Въобще не подлагам на съмнение получената в тази тема информация за немския шпиц и съветите за отглеждането му - напротив, приемам ги с пълно доверие. А противоречивата на тях информация прочетох в същия този сайт, но в други теми, за други породи кучета - беше ми любопитно и я споделих спонтанно с молба за коментар. Не искам да споря, разбира се, с никого - нямам опит, сега го трупам.
А за временните ми неудачи, разбира се, сама съм си виновна - изтървах момента и сега ще ми е по-трудно. Линда беше започнала да свиква с тоалетната, но настанаха ужасните жеги и тя избра да лежи там на теракотата - мисля, че разказах историята, да не се повтарям. Просто нямах резервен вариант - в банята ми не е удобно, така че нямаше какво да й предложа и я оставих да прави, каквото си знае. Сега, три седмици преди излизането навън, едва ли е удачно да въвеждам нови порядки, защото наистина ще я объркам съвсем - така мисля, докато въртя парцала. Може и да греша, но така се получи.
Впрочем стига съм излагала малката госпожица Линда, като ви я описвам такава пикла. Кой кавалер ще я хареса?