ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 August 2007 - 11:19 AM
Вижте!Това дори е със сини очи!Който иска мини хъски това куче е за него. l)
Прикачени файлове
-
IMAG010.JPG (17.93K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 19 August 2007 - 08:54 PM
Цитат
Привет jijafka!
Благодарим за симпатичните фотоси.
Ами така или иначе на Франи ушетата не са острички като при среден шпиц, нито пък са мънички, изправени и обли като при пом затова въпроса ви на мен ми седи лееко странен.. r)
Така, че щом Франи е с обли ушенца - значи може. l)
Ами така или иначе на Франи ушетата не са острички като при среден шпиц, нито пък са мънички, изправени и обли като при пом затова въпроса ви на мен ми седи лееко странен.. r)
Така, че щом Франи е с обли ушенца - значи може. l)
питам дали може да е от това,защото когато я купих бях 50 на 50 дали е шпиц или не....има много белези на шпиц,но има и някой който не са.... и понеже не знам много за помераните и типичните им белези питам дали може "недостатъците" й да са от това ,че е м/у тези две породи ....
тя си ми е голям сладур но просто искамда знам ...що за дзверче съм си взела ..... w) w) w)
Публикувано: 19 August 2007 - 08:58 PM
Цитат
Привет jijafka!
Не може да се очаква при кръстоска между две породи различни по размер и екстериор кученцето да изглежда само като единия си родител.
Като го гледам от фотосите е високо около среден шпиц има дълга, остра муцунка и високи крака и по - скоро по снимка ми клони към интересна и невиждана за мен вариация на мителшпиц.
А относно ушенцата щом Франи е с обли ушенца - значи може. l) И определено се дължи на това, че е микс брийд ( смесена порода).
Но пък това не го прави по - малко харесван от вас, нали?
Най - важното е кученцето ви да е здраво и да си го обичате.
Поздрав.
Не може да се очаква при кръстоска между две породи различни по размер и екстериор кученцето да изглежда само като единия си родител.
Като го гледам от фотосите е високо около среден шпиц има дълга, остра муцунка и високи крака и по - скоро по снимка ми клони към интересна и невиждана за мен вариация на мителшпиц.
А относно ушенцата щом Франи е с обли ушенца - значи може. l) И определено се дължи на това, че е микс брийд ( смесена порода).
Но пък това не го прави по - малко харесван от вас, нали?
Най - важното е кученцето ви да е здраво и да си го обичате.
Поздрав.
Мерси за отговора....тя стана нашето малко съкровище w) ....по-глезена от нея няма ....само от време на време котката ...... даже ,когато се прави салата ..се прави и за нея,защото умира за краставици и домати .... l) :P
Публикувано: 19 August 2007 - 09:01 PM
Цитат
По-важно е слуша ли Франи с тия ушенца? Защото нашите май са прекалено остри - пропускат всичко, което не им изнася, а чуват само това, което им харесва. При вас как е?
Ми... явно е от ушите.....изключително послушна е ....за първи път имам толкова послушно куче ....най- ме радва факта,че не ме кара да ставам рано да я извеждам ....тя спи ,докато аз спа ....ставаме ....чака да изпия една глътка кафе и отиваме навън .....проблем е само, че слуша само мен ...никой друг от семейството .... d) d) d) w)
Публикувано: 19 August 2007 - 09:36 PM
Малък въпрос на тема "хранене". Оказа се, че моята хубостница (както и аз самата впрочем,) е луда фенка на доматите. Облая ме, докото си правех салата, и не млъкна, докато не й дадох няколко парченца. А днес си открадна цял домат и си го отнесе в къщичката, за са си го изяде на спокойствие! Взех й го, разбира се - не обичам крадлите! И не мисля, разбрира се, да я храня с домати, но колко мога да и давам?
Публикувано: 19 August 2007 - 09:54 PM
Лощото е, че забелязвам у Линда нездрав интерес към моята "паничка" - чучва до масата, опитва се да се катери и вре носа в чинията ми. Не съм спец, но знам, че ако сега не я отуча от тези номера, няма да изям и една хапка на спокойствие. Да не говорим за това, че това, което ям аз, не е за нея...