ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 14 November 2007 - 03:13 PM
"Това е чисто и просто начинът, по които кучето само се кара да повръща и така се облекчава от някакво леко храносмилателно неразположение.
Страдащите от жлъчка кучета го правят, за да се освободят от излишната събрала се в стомаха жлъчка. Доста често, след като повърнат, те се чувстват напълно добре и са готови да се хранят."
http://216.239.59.10...s...&lr=lang_bg
Публикувано: 14 November 2007 - 03:38 PM
Много хубав материал, макар някои неща да ми се виждат поостарели, но в същността си е много добър. Много хора би трябвало да го прочетат и преди да си вземат животно, да си отговорят на всички въпроси, които материалът задава
Поздрави и целувки от мен и Арес :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 November 2007 - 04:08 PM
Не виждам нищо " скромно" тъдява..
Все сме събрали едни сладки женички с готини шпицове..
Айде моля не ни "остроумничете" ами скоро темата украсете с нова снимка на 4- лапите ви красоти. :P
Публикувано: 14 November 2007 - 04:15 PM
Не че това не се отнася и за вас, ама ... Волфиньо е важна част от тази тема, така че...
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 November 2007 - 04:17 PM
Смело, с размах и от любов към шпицовете и симпатия към собствениците и феновете скоро -скоро снимки тук приложете.
:wub:
А аз от ся се чудя дали да си нося столчето за изложбата на 18.11.по мои далечни спомени баскет залата на Локото не е особено голяма..
Мдаам..
Публикувано: 14 November 2007 - 04:21 PM
Браво Марея да го цункаш от мен сладурангела :wub:
Иве..живот и здраве след изложбата ще пееш друга песен
"стига с тия снимки на Волфатааа" ама тогава няма да има спирка..
Шегувам се милички не приемайте всичко дословно винаги нали..?
:P
Публикувано: 14 November 2007 - 04:28 PM
Изобщо изложбен - маратон предстои ..и..дано всичко свърши добре и се приберем живи и здрави - това е най - важното.
А след като се прибера и изведа големия ще седна и ще ви разкажа подробно какво и що е било.
Ще опитам да направя снимки не само на моя шпиц, но и на другите шпицове.И ако успея да ги отснема ще видите най- красивия
( за мен) към момента немски малък шпиц, разкошни померани..
Като се надявам да видя наживо 2 от моите любимци Буги на сеска и Принц Анди на божидар и да им направя поне една снимка, която да споделя след това тук с вас. :P
..
Иве ако идваш на 18 - ти ще имаш ли възможност да вземеш фотоапарат?
Имам само една карта- памет за моя цифров фото-апарат и се притеснявам, че няма да съумея да направя достатъчно фотоси.
Ще съм ти безкрайно благодарна ако ни направиш поне една снимка, обикновено нас не ни снимат на изложбите..
Ако дог.бг. е там и ни направи някоя и друга снимка - иначе разчитам само на моя фотоапарат и моя познат, с който ходим.
Публикувано: 14 November 2007 - 10:08 PM
Публикувано: 14 November 2007 - 10:52 PM
Май черните са ми слабост. Колкото и сайтове да разглеждам, черните мител шпицове най- много ми допадат. Много са царствени.
Но естествено Арес остава №1 ;D ;D ;D
Публикувано: 14 November 2007 - 11:09 PM
И аз като теб много харесвам черните шпицове.
Но номеро уно, голямата ми слабост си остава белия цвят..
Ко да прая.Купища снимки съм изгледала в интернет, очите си развалям вече да се блещя по цели вечери из сайтове на развъдници и колкото и да гледам видя ли бял шпиц сърцето ми трепва.
Голямата ми слабост си остава белия шпиц..
:wub: