ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 November 2007 - 04:36 PM
храним го с ProPlan джуниар или с фрискас.Мого обича сиренце,кашкавалче и най чудното за мен е че обича кисели морковчета като ме види да ги слагам на масата направо полудява.
Прикачени файлове
-
DSC00144.JPG (795.7K)
Брой сваляния: 23 -
DSC00144.JPG_thumb (45.25K)
Брой сваляния: 15
Публикувано: 15 November 2007 - 04:45 PM
Като го гледам на снимките, които слагате нищо му няма на ушичките на Акселчето.
Често чета за "странни"вкусови предпочитания на някои шпицове, което е доста интересно.Например чувала съм за шпицове, които обичат чесън, домати..
Уви, моя шпиц няма никакво желание да похапва никакви плодове и зеленчуци.:(
Впрочем и голямото ми куче е така.Колкото и да намирам за полезно да си хапват от време на време плодове и зеленчуци кучетата ми не искат дори да опитат някой плод или зеленчук..Какво ли не съм им предлагала спрямо сезона..
Не, не и не.
Единствено като беше бебе голямото куче го прилъгвах да гризе сурови, сочни моркови и..до там.
Често чета за "странни"вкусови предпочитания на някои шпицове, което е доста интересно.Например чувала съм за шпицове, които обичат чесън, домати..
Уви, моя шпиц няма никакво желание да похапва никакви плодове и зеленчуци.:(
Впрочем и голямото ми куче е така.Колкото и да намирам за полезно да си хапват от време на време плодове и зеленчуци кучетата ми не искат дори да опитат някой плод или зеленчук..Какво ли не съм им предлагала спрямо сезона..
Не, не и не.
Единствено като беше бебе голямото куче го прилъгвах да гризе сурови, сочни моркови и..до там.
Публикувано: 15 November 2007 - 04:54 PM
Благодаря на всички момичета.Аз от снощи съм в форума и съм очарована от всички колко сти мили и учтиви.Аксел го имам от 22.10.07 и се чуствам толкова щастлива че немога да ви опиша ,това беше една моя мечта,но досега нямах възможност да гледам кученце защото работя сезонна работа,но ето отвори се възможност да си остана вече у дома и моят съпруг реши да ми осъществи мечтата.Все още не съм научила имената на вашите любимци ,но ще се постарая да ги запомня всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 15 November 2007 - 04:59 PM
juja75 вие сте от морската столица, нали?
В темата за малък шпиц и померан има стопани на шпицове от същия град.
Бихте могли да се присъедините някой път към тяхна шпиц среща.
Дето се вика"Шпицове от цялата страна - да се обединяваме и сприятеляваме" за да могат да си играят кученцата ни със себепородни.
Следете и другите шпиц теми - има какво да се прочете полезно и любопитно, а и да се види.
дури :blink:
В темата за малък шпиц и померан има стопани на шпицове от същия град.
Бихте могли да се присъедините някой път към тяхна шпиц среща.
Дето се вика"Шпицове от цялата страна - да се обединяваме и сприятеляваме" за да могат да си играят кученцата ни със себепородни.
Следете и другите шпиц теми - има какво да се прочете полезно и любопитно, а и да се види.
дури :blink:
Публикувано: 15 November 2007 - 07:49 PM
Фото - поздрав за добро настроение и усмивки! :wub:
Прикачени файлове
-
Mittelspitz-1.jpg (14.92K)
Брой сваляния: 79 -
IMG_0921.jpg (35.36K)
Брой сваляния: 82 -
marraskuu7.jpg (46.53K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 15 November 2007 - 08:02 PM
Ооо Аксел е стархотен! ;D Гоооолям сладур.Да е жив и здрав и да продължава да расте и хубавее.А стопанката да ни радва със страхотни негови снимки. B)
Като взехме Ричи ушенцата му бяха изправени и ни казаха да му даваме калций на Вирбак но не помня дали бяха Делис или Плюс.Не съм забелязала да му сее прегънало ушенцето може би заради витамините които му давахме.Продължавайте и вие с калцийте и се надявам да се оправи.На снимките не се забелязва пречупването на ушенцето.Единствено което се вижда е едно малко сладко бяла тримесечно бебе мителшпиц. :wub:
Ричи също много обича да играе с мен или с брат ми.Да се борим да се ръмжим ;D ;D ;DДаже като излезем навън започва да гони децата да си играе и ги ръмжи/на игра/ те викат и пищят:"О кучето ще ме ухапе!" ;D Но аз знам че е само на игра и не се тревожа. ;)
Като взехме Ричи ушенцата му бяха изправени и ни казаха да му даваме калций на Вирбак но не помня дали бяха Делис или Плюс.Не съм забелязала да му сее прегънало ушенцето може би заради витамините които му давахме.Продължавайте и вие с калцийте и се надявам да се оправи.На снимките не се забелязва пречупването на ушенцето.Единствено което се вижда е едно малко сладко бяла тримесечно бебе мителшпиц. :wub:
Ричи също много обича да играе с мен или с брат ми.Да се борим да се ръмжим ;D ;D ;DДаже като излезем навън започва да гони децата да си играе и ги ръмжи/на игра/ те викат и пищят:"О кучето ще ме ухапе!" ;D Но аз знам че е само на игра и не се тревожа. ;)
Публикувано: 15 November 2007 - 08:14 PM
Здравейте сладурковци :wub: :wub: :wub:
Първо искам да кажа "Добре дошла в голямото ни и задружно семейство" на Жужа75. Искрено се радвам за вас, въобще не сте сбъркали с избора на порота, като ви пожелавам това щастие да продължава да ви обвива заедно с прекрасната душичка Аксел. Той е невероятно красиво куче
Поздравления :wub: :wub: :wub: :wub:
Първо искам да кажа "Добре дошла в голямото ни и задружно семейство" на Жужа75. Искрено се радвам за вас, въобще не сте сбъркали с избора на порота, като ви пожелавам това щастие да продължава да ви обвива заедно с прекрасната душичка Аксел. Той е невероятно красиво куче
Поздравления :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 15 November 2007 - 10:34 PM
Здравейте, шпицове и шпицарки! Ние с Линда бяхме доста заети тези дни - аз имах щуро бачкане, а Линда се вживява като куче-пазач и ... съвестно охранява изрезките от чертежи на пода на офиса! Някакви идеи как да събера хартиите?
Прикачени файлове
-
100_0387.jpg (15.19K)
Брой сваляния: 29 -
100_0387.jpg_thumb (41.72K)
Брой сваляния: 12
Публикувано: 15 November 2007 - 10:50 PM
ето ни и нас ;D Привет на всички ,как сте ?Dury ,как е сладкия Волфи?На моя Поршко нещо,много взеха да му сълзят очичките,особенно вечер,сега по-често съм на Сф за университета и сега забелязах много лошо.Случвало ли ви се е ?
Прикачени файлове
-
S8002845.JPG (22.27K)
Брой сваляния: 142