ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 December 2007 - 08:23 PM
Razbira se,trqbva da se grijim podobava6to za tqh! :wub: :wub:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:42 PM
Всички са сладки много!Арес-ите най-вече!!! :yahoo:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:53 PM
Хихи! Такаа си е..
"От нашто гардже ( кученце) по - убаво нЕма !".
Малко офф топ инфо, гледате ли бтв в момента "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Барбра Стрейзанд?
В комбинация с усмихнато куче край мен тази комедия ми въздейства като шампанско за сетивата! :palqcho:
"От нашто гардже ( кученце) по - убаво нЕма !".
Малко офф топ инфо, гледате ли бтв в момента "Запознай се с нашите" с Робърт де Ниро, Дъстин Хофман, Барбра Стрейзанд?
В комбинация с усмихнато куче край мен тази комедия ми въздейства като шампанско за сетивата! :palqcho:
Публикувано: 09 December 2007 - 08:56 PM
И двете части са много забавни :P Има ли др. сладури от Варна тук?
Публикувано: 09 December 2007 - 08:59 PM
Здравейте на всички симпатяги и привет на новия Арес и неговата стопанка.Последно време нямам възможност да пиша понеже съм много ангажирана,преглеждам на бързо темата и задълженията пак ме викат.Бих искала да кажа на стопанката на новия Арес ако има възможност да разбере родословието на нения любимец не защото ще го води по изложби ,а защото е хубаво за самото куче за неговото добро здраве и прочие , би било добре да му знаеш поне цялото име.Моето е от зоомагазин и затова незная кои са му родителите, много бих искала да знам бих искала също и по изложби да го водя и да показвам на хората колко е красив колко е послушен и да споделям радоста си стях както правя в този сайт.
Публикувано: 09 December 2007 - 09:01 PM
И вие разбира се,всички са нашите бижута! :wub: :wub:
Публикувано: 09 December 2007 - 09:36 PM
Мерси, Дури, нали знаеш, че усмивките на Волфи аз си ги слагам на десктопа (скоро там няма да има място за икони! ;D). Много ме кефи сутрин, като пусна компютъра, кисела, че трябва да бачкам - да ми се лези така насреща на 101 карата - е, няма начин да не се захиля! Някак по-лесно ми тръгва деня!
Публикувано: 09 December 2007 - 09:43 PM
да бебе е.ето няколко бебешки снимки.