Цитат
здравейте,момичета да ви кажа какво ни се случи днес при сутрешната разходка,рони си има едно приятелче коли-чаро и всяка сутрин си играят в градинката до нас,но днес се появи едно ОГРОМНО куче мисля,че беше кавказка овчарка (без предружител) и се преближи до нашите който си подскачаха весело,аз по принцип рончо го пазя от големи кучета,защото нищо не се знае как може да реагира,но собстивиника на колито беше някак си сигурен,че е добро куче(няколко пъти били се заигравали с чаро),аз обаче като че ли имах предчуствие,че заигравката може да загрубее и не позволих на моя хубосних да се преближи до кучето(мутант)-наистина беше нещо огромно,та така и изведнъж този звяр като се хвърли върху чаро захапа го за врата и започна да го души,кученцето взе да скимпи беше нещо ужасно аз грабнах ронката на ръце,а собственика на колито взе да рита звяра голям екшън стана,но слава богу всичко се размина освободихме колито нямаше рани само малко понакуцваше,но така се уплаши милото,че заприпка да се пребира. :(решила съм да потърса собственика на това зло куче и да се разправям с него незнам ако ми се беше случило и бях сама как щях да си спасявам животинката :(пазете си кученцата мили момичета,защото не знаете как може да реагира отсрешното куче :(
Този път си имала късмет. :palec: Преди около седмица майка ми като извежда Ричи ми каза че един шар-пей е щял да го... :rolleyes: Но този път грешката беше на майка ми защото постоянно и повтарям да извежда Ричи на каишка ама тя не иска защото трюбвало кученцето да потича малко понеже аз не го пускам много често като го извеждам на такива малки разходки защото ме е страх да не стане фал с някое друго куче.Слава богу при нас няма толкова грамадни кучета като кавказка овчарка.Имаме си съсед пинчер с който Ричи не са много добри приятели защото и двамата са мъжки.Имаме си съседка между овчарка и нещо друго.И както вече казах имаме си и мъжки шар-пей от който дружелюбния ми Ричко щеше да си изпати.