ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 December 2007 - 11:28 PM
Дуричка, май се включвам късно, но само искам да ти кажа, че утре ще дойда. и моля те ако си още тук да драснеш едно бързо инфо къде точно е кафето.
Публикувано: 20 December 2007 - 11:08 AM
ЛЪВ (23 юли - 23 август)
От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак животни са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, кучетата лъвове винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за вашите владения, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!
Това че е куче-пазач е вярно. :palec: Наистина моя Ричко е голяма аларма. ;D Но това за очите :- За това че се стреми да опознае неизвестното също е част от характера на моя шпиц. ;)
Ако искате и вие да видите какво зодия е вашето кученце влезте тук http://dogbg.net/index.php?catid=12
От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак животни са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, кучетата лъвове винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за вашите владения, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!
Това че е куче-пазач е вярно. :palec: Наистина моя Ричко е голяма аларма. ;D Но това за очите :- За това че се стреми да опознае неизвестното също е част от характера на моя шпиц. ;)
Ако искате и вие да видите какво зодия е вашето кученце влезте тук http://dogbg.net/index.php?catid=12
Публикувано: 21 December 2007 - 06:52 PM
Здравейте от мен и Линда - и двете вече в празнично настроение! Ура! :->)
Виждам хубави снимки и колажи - много са готини! Амбицирам се и аз да се отчета подобаващо. Току-що Линда беше най-сетне тържествено изкъпана и е готова за снимки, така че - утре действам!
Дури и Иве, виждам че, сте прекарали чудесно срещата, а и Арес сигурно е останал доволен - щом е имало и шунка... :blink: За кучовците май не важат Коледните пости! ;D
Виждам хубави снимки и колажи - много са готини! Амбицирам се и аз да се отчета подобаващо. Току-що Линда беше най-сетне тържествено изкъпана и е готова за снимки, така че - утре действам!
Дури и Иве, виждам че, сте прекарали чудесно срещата, а и Арес сигурно е останал доволен - щом е имало и шунка... :blink: За кучовците май не важат Коледните пости! ;D
Публикувано: 21 December 2007 - 07:12 PM
Снимките и колажите са много сладки!Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 10:14 PM
Здравейте :wub: :wub: :wub:
Дури много ти благодаря за снимките, които си пуснала и също така за невероятната вечер прекарана снощи. Много съм доволна от нея, а и факта, че имахме време да си побъбрим не е за изпускане.
Сега остава само да направим и един излет с кучевците... :wub: :wub: :wub:
Целувки на всички: Ива и Арес
Дури много ти благодаря за снимките, които си пуснала и също така за невероятната вечер прекарана снощи. Много съм доволна от нея, а и факта, че имахме време да си побъбрим не е за изпускане.
Сега остава само да направим и един излет с кучевците... :wub: :wub: :wub:
Целувки на всички: Ива и Арес
Публикувано: 22 December 2007 - 11:49 AM
Здравейте момичета с прекрасни кучета :wub:Най-накрая намерих малко време да седна пред компа ,че тази седмица направо нямаше край :rolleyes:Детето вече е във ваканция ,че покрай нея и аз :yahoo:Снегът в Пловдив вече се стопи, но съм ви запазила снимчици с Пуфка - за нея това беше първият сняг който вижда ,но удоворствието й да си завира главата под снега нямаше край ;DПоради тази причина не сметнах за нужно да я снимам в неприлична поза -с вирнато дупе и тук- таме успях да я хвана в анфас :sedni!:Направо ви завиждам за срещите които си уреждате :drugarche:, но много се надявам , че пролетта -живот и здраве -когато тръгнем за София-та ;) и ние да се включим към някоя сбирка :izcherven:
Публикувано: 22 December 2007 - 11:23 PM
И аз желая на всички вас
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ. И В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА ВСИЧКИ ХОРА СТАНАТ ПО- ДОБРИ, ПО - СЪСТРАДАТЕЛНИ И ПО- ЧОВЕЧНИ!
ДА БЪДЕ МИР И ЛЮБОВ :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Римелка много сте сладурести бе..... А от ДУри очакваме да ни зарадва с нови снимки :P
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ. И В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА ВСИЧКИ ХОРА СТАНАТ ПО- ДОБРИ, ПО - СЪСТРАДАТЕЛНИ И ПО- ЧОВЕЧНИ!
ДА БЪДЕ МИР И ЛЮБОВ :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Римелка много сте сладурести бе..... А от ДУри очакваме да ни зарадва с нови снимки :P

Вход

Горе
Цитиране +