ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 December 2007 - 06:52 PM
Здравейте от мен и Линда - и двете вече в празнично настроение! Ура! :->)
Виждам хубави снимки и колажи - много са готини! Амбицирам се и аз да се отчета подобаващо. Току-що Линда беше най-сетне тържествено изкъпана и е готова за снимки, така че - утре действам!
Дури и Иве, виждам че, сте прекарали чудесно срещата, а и Арес сигурно е останал доволен - щом е имало и шунка... :blink: За кучовците май не важат Коледните пости! ;D
Виждам хубави снимки и колажи - много са готини! Амбицирам се и аз да се отчета подобаващо. Току-що Линда беше най-сетне тържествено изкъпана и е готова за снимки, така че - утре действам!
Дури и Иве, виждам че, сте прекарали чудесно срещата, а и Арес сигурно е останал доволен - щом е имало и шунка... :blink: За кучовците май не важат Коледните пости! ;D
Публикувано: 21 December 2007 - 07:12 PM
Снимките и колажите са много сладки!Поздрави на всички! :wub:
Публикувано: 21 December 2007 - 10:14 PM
Здравейте :wub: :wub: :wub:
Дури много ти благодаря за снимките, които си пуснала и също така за невероятната вечер прекарана снощи. Много съм доволна от нея, а и факта, че имахме време да си побъбрим не е за изпускане.
Сега остава само да направим и един излет с кучевците... :wub: :wub: :wub:
Целувки на всички: Ива и Арес
Дури много ти благодаря за снимките, които си пуснала и също така за невероятната вечер прекарана снощи. Много съм доволна от нея, а и факта, че имахме време да си побъбрим не е за изпускане.
Сега остава само да направим и един излет с кучевците... :wub: :wub: :wub:
Целувки на всички: Ива и Арес
Публикувано: 22 December 2007 - 11:49 AM
Здравейте момичета с прекрасни кучета :wub:Най-накрая намерих малко време да седна пред компа ,че тази седмица направо нямаше край :rolleyes:Детето вече е във ваканция ,че покрай нея и аз :yahoo:Снегът в Пловдив вече се стопи, но съм ви запазила снимчици с Пуфка - за нея това беше първият сняг който вижда ,но удоворствието й да си завира главата под снега нямаше край ;DПоради тази причина не сметнах за нужно да я снимам в неприлична поза -с вирнато дупе и тук- таме успях да я хвана в анфас :sedni!:Направо ви завиждам за срещите които си уреждате :drugarche:, но много се надявам , че пролетта -живот и здраве -когато тръгнем за София-та ;) и ние да се включим към някоя сбирка :izcherven:
Публикувано: 22 December 2007 - 11:23 PM
И аз желая на всички вас
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ. И В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА ВСИЧКИ ХОРА СТАНАТ ПО- ДОБРИ, ПО - СЪСТРАДАТЕЛНИ И ПО- ЧОВЕЧНИ!
ДА БЪДЕ МИР И ЛЮБОВ :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Римелка много сте сладурести бе..... А от ДУри очакваме да ни зарадва с нови снимки :P
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ. И В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА ВСИЧКИ ХОРА СТАНАТ ПО- ДОБРИ, ПО - СЪСТРАДАТЕЛНИ И ПО- ЧОВЕЧНИ!
ДА БЪДЕ МИР И ЛЮБОВ :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Римелка много сте сладурести бе..... А от ДУри очакваме да ни зарадва с нови снимки :P
Публикувано: 23 December 2007 - 03:29 PM
Здравейте момичета!Ние с Айс решихме да си направиме една почивка в планината на чист въздух!Айс остана на село за 2 дни аз ще съм в София.Много ми е мъчно ,тъй като за пръв път съм без него :'( :'( :'( ,но във вторник ще го видя :yahoo: от преди 1час съм без него и ми е много тежко. :'(
Публикувано: 23 December 2007 - 03:43 PM
Здравейте на всички сладурани със сладки шпицове ето че и на мен ми остана малко време да пиша и да ви разкажа за аксел и неговата среща с една красива самоедка беше много красиво падна голяма игра тя също е на 4 месеца но много по голяма от него разбира се .Голямо удоволствие беше да ги гледам две бели като сняг красоти да играят и скачат в снега сажелявам само че неможах да ги снимам защото беше тъмно а телефона ми няма светкавица.Надявам се следващата тяхна среща да бъде по светло и да споделя с вас картината :blink:
Публикувано: 23 December 2007 - 04:00 PM
Наистина това са много енергични кучета - просто се чудя колко чевръсти могат да бъдат! Моята хубостница е луда фенка на играта с топка - сега тренираме "хващане във въздуха", "спиране воле с муцуна", "пресрещане на отскочила топка"... Всичко това - на вниманието на треньора на националния отбор по футбол! ;D