Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5901 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 December 2007 - 03:28 PM

"Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни.
Поздравявам ви с  Коледните и Новогодишни празници!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата."

#5902 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 09:00 AM

Арес участва с една бебешка снимка във фотоконкурса за м.Декември....ако има желаещи за подкрепа,няма да откажем ;) ;)

#5903 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 10:47 AM

Със закъснение честита на всички Весела Коледа и ви поздравявам с един колаж на нашите съкровища.Моля да не ми се сърдите ако съм изпуснала някой.Пишете ми на ЛС и ще направя нов колаж с изпуснатата снимка. ;)
User's Signature

Качена снимка

#5904 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 10:51 AM

Мерси за колажа.Много е свеж! :wub:

#5905 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 11:35 AM

Haski .Dury и Rimela направо супер се справяте с колажчетата  :->) Ако не е тайна как ги правите ,защото искам да изтракам няколко семейни снимки с кучо и детето -за радост на бабите :P Предварително благодаря за съдействието :yahoo:
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

#5906 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 11:50 AM

Мерси! :izcherven: Колажите аз ги правя с програмата Wondershare Photo Collage Studio която изтеглих от http://www.download.bg/ . Другата програмка е Photo Frame Show.Нея я намерих в google.И Мастер Коллажей също я изтеглих от http://www.download.bg/ . Това е.Ако имаш нужда от още информация пиши.
User's Signature

Качена снимка

#5907 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 12:20 PM

Много ти благодаря  :wub:В момента правя опит да я изтегля и ако стане веднага ще се похваля :->)
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

#5908 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 December 2007 - 06:41 PM

ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!живи,здрави и много усмивки от вас и вашите любимци!колажа е супер,хъски мерси много! :yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#5909 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 07:18 PM

Няма проблеми. :izcherven: ;) Само кажете и ще направя още ако желаете. ;)
User's Signature

Качена снимка

#5910 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 08:37 PM

Весели празници

#5911 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 09:09 PM

Много сладко колажче juja75
Ето едно поздравче и от мен.Не е много коледно ама все пак е с бяло меченце. ;D
За да не пълня форума ако искате да видите останалите колажчета направени от мен вижте тук http://dog.bg/forum/...n=gallery;cat=8
User's Signature

Качена снимка

#5912 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 09:37 PM

Здравейте, шпиц-фенове и колаж-майстори! Всички картинки са много хубави - явно са правени с мерак и настроение! С тях и нашата тема е коледно украсена, както му е редът!  :yahoo:
Никой не разказва как е прекарал празника - е, тогава аз първа ще си кажа! Тая моята хубостница ме побърка! След като се беше оправила, и изведнъж - хоп! - нова серия от онова там ... хм, "щастие", сещате се. Вет-а ни е зачезнал в провинцията по празниците, а моята дрисла, бодра-бодра, през час-два пристига при мен и ме бута с муцунката си -"Хайде долу!". В други дни тези номера не минават, но сега ... знам ли? Тичам аз с нея навън, кога-как има причина, но в повечето случаи на нея просто й се играе, та хитрушаната откри начин да ме "разхожда"! ;D
Та така изкарахме празника! Утре ще проверя появил се е докторът и въобще какво да я правя - не ми се посреща Нова година на двора!
Този път съм сигурна, че не е от храна, която съм й давала - може да е пипнала някой вирус или е изяла някой боклук!  :(

#5913 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 09:51 PM

Цитат

Здравейте, шпиц-фенове и колаж-майстори! Всички картинки са много хубави - явно са правени с мерак и настроение! С тях и нашата тема е коледно украсена, както му е редът!  :yahoo:
Никой не разказва как е прекарал празника - е, тогава аз първа ще си кажа! Тая моята хубостница ме побърка! След като се беше оправила, и изведнъж - хоп! - нова серия от онова там ... хм, "щастие", сещате се. Вет-а ни е зачезнал в провинцията по празниците, а моята дрисла, бодра-бодра, през час-два пристига при мен и ме бута с муцунката си -"Хайде долу!". В други дни тези номера не минават, но сега ... знам ли? Тичам аз с нея навън, кога-как има причина, но в повечето случаи на нея просто й се играе, та хитрушаната откри начин да ме "разхожда"! ;D
Та така изкарахме празника! Утре ще проверя появил се е докторът и въобще какво да я правя - не ми се посреща Нова година на двора!
Този път съм сигурна, че не е от храна, която съм й давала - може да е пипнала някой вирус или е изяла някой боклук!  :(

Дано се оправи твоята пакосница.А номера с разходките навън ми е познат.Ричи понякога като започне да скимти да лае да се върти около мен да му бута с муцунка си мисля че му се върши нещо навън.И като го изведа мойта хитряга отива точно на мястото където е пишкала някоя женска и почва да ближи.Преди време с Дури си бяхме писали за това че имаме чуството че наште мъже само заради това искат да излизат навън-да си напъхат муцуната в тревата и да ближат.Ама какво да се прави-МЪЖЕ. ;D
User's Signature

Качена снимка

#5914 Потребителят е офлайн   juja75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 09:53 PM

Хаски твоите колажи са много добри аз само се опитвам да направя нещо и незная защо не ми публикува по големите колажи преди малко направих един с цялото семейство и реших да го пусна ,но ми дава грешка.Римела много жалко че те претеснява твоята хубостница дано доктора вече е на работа за да се оправи ,но и хитрините са малко в повече ми се струва защото моят Аксел пиша на терасата все още и сега нали знаете че по коледните празници има малко повечко боклук за изхвърляне,а коша е там и той иска през две минути да излиза ,но се оказа ,че не излиза да пиша ,а да бъркоти из коша,затова си мисля ,че като видят,че им се обръща малко повече внимание и се възползват от това. B)

#5915 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2007 - 10:04 PM

Здравейте шпиц - сладурковци :wub: :wub: :wub:
Тъй като любимата ни Римела е започнала темата за празниците, реших и аз да напиша някой - друг ред. За хапването и пийването сигурно нищо ново няма да кажа, ама вече като видя ядене и ми става лошо, а колкото до Арес, той май е най- щастлив от всички. Игрите ни бяха от по няколко часа, нищо че бяхме самички, нали всеки е на някъде. Особено с пръчки, яко тичахме, изнасях топки и още всевъзможни играчки, но вчера, вчера ни се случи нещо, което не пожелавам на никого. Нападна го немска овчарка - мъжкар. ПУскам си го аз на редовното място, хвърлям му пръчка и в този момент той изпищя. Обръщам се и немската овчарка вече го хапе. Изпаднах в ужас и започнах да крещя. Приближих се и изритах кучето, то се отдръпня и точно когато вземах Арес, той нападна отново. В това време се появява някакво момиче и разцъквайки си на телефона нещо, започна да изрича някакво име, което така или иначе не разбрах. Аз продължих да крещя и явно от викането кучето не нападна отново, но мисълта, че виждам Арес да лежи под него ме караше да откача отново. След около минута пристига едно момче, което от 3-я етаж е чула как викам и започна да успокоява кучето си, за да може да го хване, а тоя звяр само ръмжи. представете си какво куче си имат, щом те не могат да го доближат. След около минута той успя да го хване и от там мацката каза "Еми какво толкова, те си играят". А Арес веднага щом се почувства в безопастност ми скочи в ръцете. Сърчицето му щеше да изхвръкне. Миличкият ми той, още изпитвам ужаса от вчера. Знам, че на повечето хора им се е случвало, но... Момчето ми каза, че е цяло чудо след като съм излитала немската овчарка, че не ме е нападнал.
Извинете ме зъ дългото обяснение, просто исках да споделя
ВАжното е, че слънчицето ми е добре и му няма нищо. Прибрах ме се и за още по- голямо успокоение му дадох подубаващо луканчица и кашкавалче, но за напред вече не знам къде да излизам с него. СУтринта пък някакъв лумпен с доберман. Излизаме и аз с кафенцето както обикновено, пускам Арес да си тичка и изведнъж пристига някакъв чичка с доберман и започва да ми крещи да ходя с кучето си другаде, защото той като си пусне кучето и то ще сръфа моето. извиках Арес и продължихме разходката си м/у блоковете с усещането, че или ще бъдем нападнати или пък има голям риск за това.
Желая приятна вечер на всички и ви пожелавам никога да нямате досег с ненормални хора и такива, които се гордеят със злите си кучета
Целувки: Ива и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5916 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 10:05 PM

Здравейте момичета.
Аз изкарах Коледа чудесно, вкусно и много приятно.
Единственото неудобство по това време на годината са гърмежите и бомбите, които неспирно мяткат из целия квартал- почти денонощно.
Всеки получи подаръче и всички сме доволни.
римела ако имаш възможност заведи кученцето да го види друг лекар, освен ако не държиш да го преглежда само и единствено вашия ветеринар..
Мога да ти препоръчам ако искаш друг лекар?
Дано се оправи без да се налага да я гледа лекар.
Стискаме палци и лапки да се оправи Линда и да не ходите по лекари.
Не се сещам какво друго да ви кажа затова ви изпращам много целувки: дури, Алекс и Волфи  :wub:

#5917 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 10:15 PM

Привет Ива искрено съжалявам, че ви се е случила подобна случка..
Не зная какво друго да добавя, освен..
Явно трябва постоянно да сме нащрек, когато сме с куче навън, когато сме без куче и...въобще една постоянна( досадна и изнервяща)предпазливост няма да е излишна..
Вчера на следобедна разходка две хлапета, около 10 годишни метнаха бомбички покрай голямото ми куче, което по начало има панически страх от изстрели и гърмежи..
Добре, че не съм на работа до края на годината защото след "срещата" ни с тия гамени, не можех да говоря..
А хората минаваха край нас все едно сме невидими..
Само една бабка от близкия блок се провикна и даде акъл
"Пуснете му кучето да го наръфа по гъзот..". :huh:
Никога и през ум не би ми минало да плаша някого с което и да е мое куче.
Изключение прави форсмажорна ситуация ако недай Боже нещо застрашава живота ни.
Пу, пу плюя си в пазвата!
За мен, лично за мен е недопустимо дори да стреснем някого, който и да е, когато се разхождаме навън, а камо ли мое куче да се метне да дави друго непознато куче разхождащо се навън.
Та аз дори им се карам, когато лаят през терасата разхождащите се кучета..Ама..хората сме различни..
..
Бог да ни пази, но явно и ние трябва да сме постоянно нащрек.
Например заради едно агресивно към моите кучета - улично куче, не минавам от едната страна на блока и се разхождаме постоянно съобразявайки се с всичко, с всички..
Още веднъж: искрено съжалявам за душицата и стреса, който му се е наложил да преживее.
п.с.агресивни кучета, които нападат се водят на повод и с намордник..
мисля, че така пишеше в наредбата за притежаване на куче..
ако я намеря из форумите ще цитирам въпросния пасаж тук.
дури

#5918 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 10:47 PM

Дури, благодаря за отзивчивостта - и аз отдавна щях да я замъкна на лекар, ако виждах, че е зле, но тя си дивее юнашки, периодично се нормализират нещата и аз се успокоявам, после пак и... Явно има проблем, няма май да се размине без Чичо Доктор, колкото и да не ми се ще! Лошото е, че в момента съм и без транспорт, а знаете как се влачи куче през половин град - ужас! Последният път я носих за ваксина в транспортната кутия с 4 превозни средства и половин час пеша - ами тя се поболя само от кандилкането! Знам адресите на "Ита-вет" и "Син кръст", както и на една добра клиника в кв.Иван Вазов мисля беше - ако се сещаш и за други, ще съм признателна за инфрмацията. Утре ще видим как е "хавата" и ще пиша до къде сме я докарали...
А по темата, която повдигна Ива - признавам си, сестрички, разходките с Линда не ми доставят абсолютно никакво удоволствие точно по същата причина! Вървя, водя дърпащото се насам-натам куче и се оглеждам като престъпник - откъде ще изкочи някой! Вчера изкочи ... доберман! Естествено - без повод, хукна към нас като стрела, Линда се уплаши... Не казвам, че е бил с агресивни намерения, просто не знам. Трябвало да се гледа дали кучето размахва опашка - ами опашката му беше отрязана, откъде да знам дали я размахва! Ако кучетата били от един пол, т.е ако е женско - ами как да проверя, извинявам се, то лети срещу мен -да се наведа да погледна?! Вдигнах я на ръце, доберманът подскача около мен, за да я докопа - да я подуши или сръфа не знам... Собственикът най-сетне цъфна, погледна ме презрително и процеди "Е, не бойте се де, няма да ви изяде..."
Та според някои вината си била в мен, защото взимам кучето си на ръце - трябвало е да го оставя да го "социализират"!

#5919 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 11:02 PM

Ох Боже ама стига вече и аман с това натрапчиво "социализиране" на малки и млади кучета!
Социализацията на младо куче ТРЯБВА да се прави САМО с проверени, нормални, неагресивни кучета!!!
Никому не препоръчвам да "бута" младото си куче всред непознати кучета на непознати стопани, а най-малко пък в "кучешки мелета" по полянките.
Така стават доживотните травми на не едно куче, по дяволите..
Това не е мое си мнение, научих това макар, уви,  постфактум от треньорите по спортна дресура в "Клуб Сириус", когато бяхме техни членове- аз и Алекс.
И аз така в началото, когато голямото ми куче бе малко, разреших, допуснах ГРЕШКА да се "социализира" с едно старо, зло куче боксер и зле възпитания му стопанин, който за да
"научел моето да не се плаши от лай - насъска неговото да лае до главата на моето, като хвана за нашийника малкия Алекс и онова му загърмя в ушите".
Няколко месеца по - късно, една нощ Алекс се изплаши от лая на улични кучета зад оградата на едно училище и избяга от мен..
Но тогава, когато оня ми "възпитаваше" кучето какво направих аз?
Какво правех ли, милички?
Хилех се тъпо и се радвах!
Чела из форума разни вредни, дааа вредни такива недомислици си мислех, че постъпвам правилно..
Ох..направо побеснявам сега като се сетя..
Истината, за мен, истината е, че възпитаните, толерантни хора никога не биха допуснали що зависи от тях - тяхно куче да предизвика дискомфорт у непознати хора и преминаващи наоколо други кучета..
Общата култура, възпитание, етика и прочее си личат винаги - и какво да добавя, освен , като при шофирането: видите ли неадекватник или идиот - пазете се, изнесете далече..
:angry:
римела ако искаш утре се обади по телефона на "Син Кръст" и се консултирай с някой лекар?
Така като те чета щом не е от храната, може би поглъща някакви "боклуци" навън или си открадва нещо некучешко от вас и си разстройва стомахчето, но това са само мои си несериозни догадки..
Само специалист може да прогнозира за какво става дума с твоя помощ, разбира се, защото ти знаеш най - добре характера, поведението, храната на малката бяла палавница.
;)

#5920 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 December 2007 - 11:32 PM

Дури, разбирам гнева ти и мисля като теб. Струва ми се, че някои хора използват кучетата си така, както други - джиповете си. Ръмжат с тях, за да се страхуват другите и с това избиват комплексите си.
За жалост в нашия квартал любителите на тази мода "разхождане кучета бе повод" са цяла гвардия! Последния "хит" - появи се огромно куче, някаква рунтава овчарка, която се разхожда сама-саменичка по улиците. Комшийката, която има кученце дребна порода (един весел и палав мъник, тя му вика  "дедо Джери", защото е на възраст), пропищя - ами овчарката се залепила за тях и искала да си играе с "дедото", но след първото побутване с лапа той се търкалял по тротоара, а после се криел зад гърба й и скимтял. Женицата се тюхкаше какво да прави. Жал и е за "бездомното куче", което вървеше след тях като сянка, чудеше се какво да прави - "антрето ми е малко, не мога да го побера там..." След време видях през през позореца един юнак, който свиреше и викаше, въпростото куче се появи и той си го прибра. И така е всеки ден - просто му е намерил колая! Защо да губи време да го разхожда, като то може да се разходи само?!
А ние с Линда играем на топка в двора...

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни