ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 December 2007 - 11:43 AM
Цитат
рони също киха от време на време забелязала съм,че започва от по остра миризма -парфюм или когато почиствам нещо с препарат ;D
Попринцип и той киха от такива миризми.Но последните няколко дни нямаше причина да киха.Майка ми каза че през ноща много е кихал.Даже не ми дава да го извеждам навън /е само до тоалетна сутрин обед и вечер/ за да не стане по зле.
Публикувано: 29 December 2007 - 12:34 PM
Здравейте сладурковци
Надявам се, че сте добре, както и шпицоните.
Прочетох за кихането. Арес също киха, но това според мен е от факта, че постоянно си врът нослетата на всякъде. Но може и да не е от това, но определено и Арес покихва доста. След празниците така или иначе ще ходим при нашата док, така че съм си направила списък от въпроси и това е един от тях.
Желая на всички ви весело посрещане на Новата 2008 Година. И нека тя донесе на всички ни здраве, щастие, късмет и много любов :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Надявам се, че сте добре, както и шпицоните.
Прочетох за кихането. Арес също киха, но това според мен е от факта, че постоянно си врът нослетата на всякъде. Но може и да не е от това, но определено и Арес покихва доста. След празниците така или иначе ще ходим при нашата док, така че съм си направила списък от въпроси и това е един от тях.
Желая на всички ви весело посрещане на Новата 2008 Година. И нека тя донесе на всички ни здраве, щастие, късмет и много любов :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 29 December 2007 - 06:42 PM
Хей здравейте момичета с най - красивите кучета, как сте :wub:
Днес се опитвах да направя снимка на моят снежко с коледна шапчица ще ви покажа резултата да се посмеете и вие.
През цялото време моята бяла душица се опитваше да докопа и плячкоса шапката.. ;D
Хубава и усмихната вечер сладури
ваша: дури :palqcho:
Днес се опитвах да направя снимка на моят снежко с коледна шапчица ще ви покажа резултата да се посмеете и вие.
През цялото време моята бяла душица се опитваше да докопа и плячкоса шапката.. ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 06:47 PM
Цитат
Хей здравейте момичета с най - красивите кучета, как сте :wub:
Еее Дури както винаги твоя Волфи е прекрасен.Много е сладйк с тази шапчица.Утре и аз ще рискувам и ще снимам Ричко така. ;)
Публикувано: 29 December 2007 - 06:54 PM
Хаха!Ми то не е страшно, Дидка ;D
Само дето вероятно и твоя мъник ще се полакоми по шапчицата и ще иска да ти я отмъкне.
Тия дни като бях на рутинен преглед при нашия любим ветеринарен лекар Богомил Рошев, който все по-рядко виждаме защото живее в Люксембург, докато си приказвахме сладко- сладко с него, влязоха двойка мъже..
Японци ли бяха..Или може би китайци?Не зная.Но единия гушеше в прегръдките си малко черно- бяло шпицче на 4 месеца..
Случайната "среща" с тях ми припомни един отдавна забравен епизод, който бях гледала от сериите на Сийзър Милан " The dog wisp."..
Прегръщаха го, целуваха го, танцуваха в умиление край него и докато траеше прегледа единия притича и му купи малки кучешки обувчици..
;D
Вчера пък след дълга и игрива разходка из квартала внезапно ми се дояде обедна баничка с боза.
Купихме си от близката баничарница и тръгнахме да се прибираме.
Волфата, който минаваше по този маршрут за н- ти път същия ден, не пропусна отново да се спре и забие нос в опиканите местенца на връщане.
Почнаха да мятат пиратки и аз го задърпах да си се прибираме..
Една жена зад нас започна да говори на гърба ми:
"Не ти ли дават да подушиш моето момиче?
Ама защо с такава каишка го водите?
Най - удобно ще й е с нагръдниче от мен да знаете, аз имам куче и разбирам от такива неща.
Ее много сте красиви и двете!Но й купи нагръдниче, чу лиии..!
Яаа то било момче!Нищо, пак му купи нагръдниче"
;D
От днес преди малко..
Прибираме се с малкия бял герой и докато отключвам се засичам със съседката до нас:
"Ауу колко дебел си станаал!
А какъв беше нищожен преди..Сега си добре!"
А истината е че Волфата си седи на постоянното си тегло от 10 кг. и не е мръднаал.
Като й казах това с усмивка съседката зяпна от изненада.
Просто вчера го бях разресала с металния гребен от което на нея и се сторило, че е.. дебел. :meche:
"Той е дебел!
Не е дебел!
Той е дебееел!"
:palqcho:
Само дето вероятно и твоя мъник ще се полакоми по шапчицата и ще иска да ти я отмъкне.
Тия дни като бях на рутинен преглед при нашия любим ветеринарен лекар Богомил Рошев, който все по-рядко виждаме защото живее в Люксембург, докато си приказвахме сладко- сладко с него, влязоха двойка мъже..
Японци ли бяха..Или може би китайци?Не зная.Но единия гушеше в прегръдките си малко черно- бяло шпицче на 4 месеца..
Случайната "среща" с тях ми припомни един отдавна забравен епизод, който бях гледала от сериите на Сийзър Милан " The dog wisp."..
Прегръщаха го, целуваха го, танцуваха в умиление край него и докато траеше прегледа единия притича и му купи малки кучешки обувчици..
;D
Вчера пък след дълга и игрива разходка из квартала внезапно ми се дояде обедна баничка с боза.
Купихме си от близката баничарница и тръгнахме да се прибираме.
Волфата, който минаваше по този маршрут за н- ти път същия ден, не пропусна отново да се спре и забие нос в опиканите местенца на връщане.
Почнаха да мятат пиратки и аз го задърпах да си се прибираме..
Една жена зад нас започна да говори на гърба ми:
"Не ти ли дават да подушиш моето момиче?
Ама защо с такава каишка го водите?
Най - удобно ще й е с нагръдниче от мен да знаете, аз имам куче и разбирам от такива неща.
Ее много сте красиви и двете!Но й купи нагръдниче, чу лиии..!
Яаа то било момче!Нищо, пак му купи нагръдниче"
;D
От днес преди малко..
Прибираме се с малкия бял герой и докато отключвам се засичам със съседката до нас:
"Ауу колко дебел си станаал!
А какъв беше нищожен преди..Сега си добре!"
А истината е че Волфата си седи на постоянното си тегло от 10 кг. и не е мръднаал.
Като й казах това с усмивка съседката зяпна от изненада.
Просто вчера го бях разресала с металния гребен от което на нея и се сторило, че е.. дебел. :meche:
"Той е дебел!
Не е дебел!
Той е дебееел!"
:palqcho:
Публикувано: 29 December 2007 - 06:55 PM
здравеите ас имам 6пиц казжа се сани но е мини а не среден но ж един друг блок йивее среден 6пуц 6те пусна снумки B)
Публикувано: 29 December 2007 - 07:10 PM
ето ги това са те :meche:
Публикувано: 29 December 2007 - 07:39 PM
Здравейте и от нас с Линда! Нас пък днес ни сбъркаха ... с момченце! Играем си на двора, а някакъв мъж влиза в двора на съседната къща, дели ни телена мрежа. Линда се разлайва, естествено. Даже тича успоредно с него покрай оградата и се дере юнашки, че и ръмжи - смях! ;D Човекът спря да се посмее и й приказва: "Защо ме лаеш така, мойто момче, и аз имам куче три пъти по-голямо от от теб, а не лае така!" Реших да не влизам в обяснения за спецификата на породата му казах, че ние сме момиченца, по-приказливи сме и обясняваме по-подробно - че този двор е наш, ние си го пазим, че няма да пуснем никого... И ме разбра ме човекът! ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 07:42 PM
Хихих!Линдичка я бъркат с ..момче..Волфата с..момиче.. ;D
Общо взето непознатите винаги говорят :"Много красиво момиченце си имате!"
Важното обаче е, че като цяло хората са доброжелателни в реакциите си, макар, че ся кат се сетя за "тиранията на твоите услужливи съседи" ..
Не знам дали бих понесла чак такова фнимание. ;D
Хей римела дай някоя снимка на родата, молим!
Ще се изкефя да видя нова фотография на "твоя 6пуц" ..пардоне моа..шпиц :P
п.с.Пуснете си сега бтв от 20ч. ще дават комедията
"Снежни Кучетааа"! :yahoo:
Общо взето непознатите винаги говорят :"Много красиво момиченце си имате!"
Важното обаче е, че като цяло хората са доброжелателни в реакциите си, макар, че ся кат се сетя за "тиранията на твоите услужливи съседи" ..
Не знам дали бих понесла чак такова фнимание. ;D
Хей римела дай някоя снимка на родата, молим!
Ще се изкефя да видя нова фотография на "твоя 6пуц" ..пардоне моа..шпиц :P
п.с.Пуснете си сега бтв от 20ч. ще дават комедията
"Снежни Кучетааа"! :yahoo: