ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 December 2007 - 04:59 PM
Цитат
Lucky на magi1999.
Маги не си могла да прикачиш снимката самичка по една основна причина - снимката е била във формат bmp!
Форума приеми фотографии, които са в следните формати:
Позволени файлови типове: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, zip.
За да пусна твоята снимка тук я конвертирах чрез IrfanView
в jpg и в същото време я смалих до 600 КВ
( за да е удобна за гледане).
;)
Маги не си могла да прикачиш снимката самичка по една основна причина - снимката е била във формат bmp!
Форума приеми фотографии, които са в следните формати:
Позволени файлови типове: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, zip.
За да пусна твоята снимка тук я конвертирах чрез IrfanView
в jpg и в същото време я смалих до 600 КВ
( за да е удобна за гледане).
;)
Дури много хубав колаж си направила на Лъки.Браво! :->) :OK: :palec:
Публикувано: 27 December 2007 - 07:05 PM
Цитат
хъски колажа не е мое дело, а на маги1999.
;)
;)
Опс извинете ме. :mazohist: Браво magi1999.Много е хубав колажа.А Дури аз съм сигурна че и ти би се справила и би направила един много готин колаж.Затова не си поправих предния пост.Той ще бъде за това което ти сътвориш защото знам че ще е хубаво и твоето произведение.
В Плевен хората доста избързват и още от сега гърмат.Всяка вечер ту от един ту от другия прозорец брат ми наднича и гледа зарята.На мен вече ми писна. ;D
Имам един въпрос-на Нова Година ще сме на ресторант.Ако Ричи остане сам вкъщи възможно ли е да се стресира от многото гърмежи или няма да има проблеми.
Публикувано: 27 December 2007 - 07:08 PM
Цитат
как сте девойки,как е карате по празниците? :blink:.ние сме го ударили на ядене и полягване ;D
Ми ние сме добре да чукна на дърво.Ричко малко се е запекъл ама ще му дам малко прясно млекце и ще се оправи.Линда се е разтроила Ричко се е запекъл ;D Надявам се от млякото да се оправи.
Публикувано: 27 December 2007 - 10:07 PM
Ами то няма добро на тоя свят - или ще е така, или онака ... все лошо! ;D
Днес Линда, явно подразбрала какво и се готви, ме сюрпризира с "перфектно изпълнение", достойно за илюстрация към учебник за ветеринарния техникум! :palec: И, разбира се, с нови глезотии - реши, че няма да яде гранулки. Боже, какъв спектакъл изигра! Подуши ги с вид на величайша погнуса, извърна глава, погледна ме с болка в очите: "Нима трябва да ям тази гадост?!". След настойчива покана, с физиономия на света мъченица, лапна една от ръката ми и веднага я изплю, после хукна към купичката с вода да си изплакне устата. :blink: Истинска актриса! Затворих вратата и я оставих насаме с паничката, след секунди се чу енергично хрупане, а след минута купичката беше празна! Как не успях да я снимам, за да ви я покажа! Готова е за Холивуд! ;D
Днес Линда, явно подразбрала какво и се готви, ме сюрпризира с "перфектно изпълнение", достойно за илюстрация към учебник за ветеринарния техникум! :palec: И, разбира се, с нови глезотии - реши, че няма да яде гранулки. Боже, какъв спектакъл изигра! Подуши ги с вид на величайша погнуса, извърна глава, погледна ме с болка в очите: "Нима трябва да ям тази гадост?!". След настойчива покана, с физиономия на света мъченица, лапна една от ръката ми и веднага я изплю, после хукна към купичката с вода да си изплакне устата. :blink: Истинска актриса! Затворих вратата и я оставих насаме с паничката, след секунди се чу енергично хрупане, а след минута купичката беше празна! Как не успях да я снимам, за да ви я покажа! Готова е за Холивуд! ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 11:43 AM
Цитат
рони също киха от време на време забелязала съм,че започва от по остра миризма -парфюм или когато почиствам нещо с препарат ;D
Попринцип и той киха от такива миризми.Но последните няколко дни нямаше причина да киха.Майка ми каза че през ноща много е кихал.Даже не ми дава да го извеждам навън /е само до тоалетна сутрин обед и вечер/ за да не стане по зле.
Публикувано: 29 December 2007 - 12:34 PM
Здравейте сладурковци
Надявам се, че сте добре, както и шпицоните.
Прочетох за кихането. Арес също киха, но това според мен е от факта, че постоянно си врът нослетата на всякъде. Но може и да не е от това, но определено и Арес покихва доста. След празниците така или иначе ще ходим при нашата док, така че съм си направила списък от въпроси и това е един от тях.
Желая на всички ви весело посрещане на Новата 2008 Година. И нека тя донесе на всички ни здраве, щастие, късмет и много любов :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Надявам се, че сте добре, както и шпицоните.
Прочетох за кихането. Арес също киха, но това според мен е от факта, че постоянно си врът нослетата на всякъде. Но може и да не е от това, но определено и Арес покихва доста. След празниците така или иначе ще ходим при нашата док, така че съм си направила списък от въпроси и това е един от тях.
Желая на всички ви весело посрещане на Новата 2008 Година. И нека тя донесе на всички ни здраве, щастие, късмет и много любов :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 29 December 2007 - 06:42 PM
Хей здравейте момичета с най - красивите кучета, как сте :wub:
Днес се опитвах да направя снимка на моят снежко с коледна шапчица ще ви покажа резултата да се посмеете и вие.
През цялото време моята бяла душица се опитваше да докопа и плячкоса шапката.. ;D
Хубава и усмихната вечер сладури
ваша: дури :palqcho:
Днес се опитвах да направя снимка на моят снежко с коледна шапчица ще ви покажа резултата да се посмеете и вие.
През цялото време моята бяла душица се опитваше да докопа и плячкоса шапката.. ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 06:47 PM
Цитат
Хей здравейте момичета с най - красивите кучета, как сте :wub:
Еее Дури както винаги твоя Волфи е прекрасен.Много е сладйк с тази шапчица.Утре и аз ще рискувам и ще снимам Ричко така. ;)

Вход

Горе
Цитиране +