Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5972 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 December 2007 - 11:32 PM

За табелата - добре звучи! Аз съм намислила да сложа една на врата на Линда - с надпис "Не съм гладна!" ;D
А за картичката ... не знам. Жокер?

#5973 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 11:41 PM

The dentist, зъболекаря дет ми прави пломби за последноо!
Ама това га беше..ей това виж не помня!Интересното бе, че се бях размислила върху необходимостта скоро да посетя пак тези..така нужни и така омразни лекари..
И както си мислех за зъболекаря - БУМ!майка ми носи картичкаа от когоо?
;D
Аз например дотам не понасям манипулациите по слагане на пломба, почистването на зъба преди това и прочее, че винаги настойчиво моля да ми слагат..упойка!
И като говорим за зъбкиии - rimela миеш ли зъбките на Линдичка? ;D
**
"Аз съм намислила да сложа една на врата на Линда - с надпис "Не съм гладна!"

Хахаа!Сложи надпис при пощенските кутии предполагам имате си табло за съобщения, там барни една дизайнерска табелка:
"Скъпи съкооператори, с огромна радост искам да ви отправя следното съобщение:нашата, ваша, любима Линда порода немски среден шпиц не е гладна днес!
Благодаря ви за помоща в нейното изхранване, неоценим и незабравим жест от ваша страна, но от тук надире позволете ни тегобата по нейното угояване да тежи на съвестта на остатъците от нашата трапеза!
Весели празници" :kuchence: :sarkastichen:

#5974 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2007 - 11:58 PM

Миналата година също даваха този филм "Снежни кучета" и реших да пробвам с ухапването.Ричи тогава беше мъничък и затова съвсем лекичко го захапах ама нищо не му стана даже не разбра че съм го ухапала.Ама сега ако направи някоя беля... ;D
User's Signature

Качена снимка

#5975 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 12:13 AM

Май всички сме си мислили едно и също. Гаранция това ще сполети и Арес при първия удобен случай. Да пробвам може и да стане.
Утре идва дългоочаквания момент, заминаваме за РИла. Арес вече е изкъпан, изсушен и след малко ще се разресваме. Надявам се искрено там да има сняг, за да се забавляваме. Ще бъдем заедно с едно наше приятелче - немска овчарка и май ще падне игра. А после искате - неискате ще ви затрупвам със снимки.
И понеже днес ми е последното влизано до 01.01.08
Желая на всички Новата Година да ви донесе здраве, щастие, късмет и любов. Нека усмивките не слизат от лицата ви, а кучовците ви все така да ви радват и да имате незабравими мигове заедно.
Обичам ви много и ви благодаря, че ви има, защото благодарение на вас, живота ми стана по- различен :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5976 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:15 AM

Весело изкарване Ива!Със сигурност ще има сняг и Арес ще си потича на воля.
До нови срещи, до година - до амина в новата 2008г. :yahoo:

#5977 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 12:20 AM

:izcherven: Като четох се осмелявам и аз да разкажа нещо за ухапването по ушето.Така...като съм бях  по-малка и сме гледали бултериери(не става въпрос за породата) женската е родила малки,обаче те като порастнали и знаета как са със зъбките малките кученца и че всичко дърпат,късат и само за игра и папане мислят.Та едно от кученцата ме е ухапало леко,ама аз като съм била малка и нищичко не разбирам ;D съм взела да се правя на куче и съм го захапала за ушето,ама чак парченце съм му откъснала с моите остри зъбчета ;D ее то не е смешно за кучето,ама на мене толкова ми е било акъла.Иначе и аз сега някой път с Кери като си играя и боря и ръмжа и я хапя,но всичко на игра и нарочно я обръщам по гръб да разбере кой е господаря. :yahoo: Поздрави и да си изкарате весело и да разказвате :blink:

#5978 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:29 AM

Аз на моята така съм й набрала, че ако я захапя - кръв ще пусна! B)
Иве, весело прекарване! Чакаме снимките!
Dury, ти се смееш, но аз се видях в чудо! Въпросните комшии са семейство пенсионери, които просто пощуряха на тема "Линда"! Обявиха, че са влюбени в нея! :blink: Тя, естествено, надуши "далаверата", скача по тях и им се радва, а те се разтапят от кеф, дебнат кога ще я изведа и се почва една... Аз съм "лошото ченге", дойдоха при мен официално да ме питат дали се дразня, че харесват Линда. Че как мога да се дразня, радвам де, разбира се... но с тия "подханвания" - ужас! Тя скача по тях им се радва, те се чувстват длъжни да и дадат нещо за ядене и става една...
Един ден се засякохме - човекът се връщаше от магазина, беше си купил хляб. Ами отряза й една филия! Докато обяснявах, че вече съм я нахранила, нашата грабна филията, хукна навън и защото беше "на зор", клекна ... но не изпуска филията! В този момент се появи непознат - опита номера "3 в 1" - пишка, стиска филията в зъбите и лае! ;D

#5979 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:33 AM

Хаха представям си картинката! ;D
Умниците са ни те освен, че са ни необикновено красиви и артистични.
Защо не поговориш с тях, че сега я водиш на специално училище и там треньора е забранил да приема кучето храна от всеки друг, освен от вас?
Ако питат защо кажи им, че това е важна част от нейното обучение, че не всички хора са толкова мили и добронамерени като тях и някой може да й подхвърли на улицата нещо опасно за живота й..
Опитай и сподели с нас ако искаш има ли ефект? :P

#5980 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:47 AM

Ами май нещо такова трябва да измисля...Те имаха овчарка - отровиха я, така че мога да пробвам тази схема. Но въобще са многа странна порода тези шпицове - сякаш вадят от хората най-доброто,  което има в тях! Имаме едни други съседи  (аз живея в този квартал, откакто се помня - всички се знаем като на село! :blink:) - та има едно семейство, единодушно обявено от кварталната общественост за "странни птици". Майката - лека й пръст, още едно време хранеше бездомните котки под прозореца си, обясняваше, че на "оня свят" те щели да я измъкват с ноктите си от "катрана"! ;D Синът е публично обявен за сухар и темерутин. Та оня ден го срещнахме на улицата. Линда има странни вкусове - по Ботевски люби и мрази, подушва и решава :blink:, него си го хареса, заподскача... та тоя темерутин я грабна на ръце и почна да я целува по муцуната! Е, щях да падна...

#5981 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 01:07 AM

Даааа! :OK:
Такива са мителшпицовете!Необикновена порода кучета..
Докато ви пиша моята бяла снежинка спинка похърквайки сладко ..хххъррр..

#5982 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 01:12 AM

Моята отдавна отмърка, след като успя три пъти за една вечер да ми качи кръвното!  ;D Ами то май и за нас е време... Лека нощ и хубави сънища - за хора и кученца!  :sviruka:

#5983 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 02:09 AM

Специален видео поздрав за всички фенове на мителшпица!
Ето това е дебеличък шпиц, че и мързеланест ми се чини.. ;D
Ноо пък красавец, нали? :wub:

http://www.youtube.c...h?v=Gz-OK6SXp2o

И още един хубавец от нашата любима порода с типичната за породата гъста, обилна козина, пухеста опашка винаги гордо преметната на вирнатото като на танцьорка дупенце.

http://www.youtube.c...h?v=GY-0RvyaQdM

А под тях едно клипче, което съм показвала и преди, но си струва пак да го погледнете..
Бебе мителшпиц бял като сняг!
Насладете се!

http://www.youtube.c...h?v=HhRMazmzcdA

#5984 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 December 2007 - 09:17 AM

момичета пожелавам ви приятно изкарване в новогодишната нощ,много емоции и усмивки ;Dние ще празнуваме на една вила като се върнем ще ви почерпа с малко снимки(дано има сняг).много целувки от нас :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#5985 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 10:36 AM

Скъпи приятели,щом филма с хъскитата ви е харесал,ви препоръчвам да гледате на всяка цена "8 герои".От сега предупреждавам,4е ще има много сълзи :'( :'(... пишете после за впечатленията от филма. :P

#5986 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 11:18 AM

Благодаря, Markizza_Silv, ще го потърся непременно. Нали в него има кучета? Нещо напоследък, кой знае защо, ми се гледат повече филми за добри животинки, а не за лоши хора...  ;)

#5987 Потребителят е офлайн   Markizza_Silv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 11:22 AM

Мда...има много,много кучета и е по истински случей....на англ. е EIGTH BELOW!!! ;)

#5988 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 11:30 AM

Ура, отивам да го търся! Лошото е, че не мога да гледам филми за кучета заедно с Линда - я джафне някой на екрана и тя моментално се отзовава, залаят ли няколко кучета - веднага се включва в хорчето! Преди малко гледах клипчетата от линковете на Dury - тя най-сериозно се "заприказва" с единия шпиц, даже отиде да го търси зад екрана на лап-топа!  ;D Много ми е гламава още! :yahoo:

#5989 Потребителят е офлайн   *Svetleto* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 11:43 AM

Здравейте  :blink:
На приятеля ми му подариха куче...Някакъв мъж гледал кученцето в апартамен около година, но дъщеря му имала някаква алергия към него(поне аз така разбрах) и въпросният го подарил на приятеля ми. Отивам онзи ден да го викам и гледам това кученце там. На около годинка е, женско. Много мило и весело е. Нямам си на идея каква порода е, реших да я снимам с телефона ми(качеството на снимките е лошо), за да кажете дали според вас прилича на шпиц. На мен лично ми прилича, има дълга козинка на вратлето, на гърба е по-къса, защото онзи стопанин бившия я бил подстригал много есента  :( Та ето личицето й, кажете на какво ви прилича. Благодаря ви  :wub:
http://img201.images...7600/003sk8.jpg
http://img167.images...5533/009um3.jpg
User's Signature

Качена снимка

#5990 Потребителят е офлайн   silvety17 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 01:44 PM

Zdraveite na vas i na vashite sladki  mittelspitzove.  :blink: Kak ste? Kak sa razhodkite? :blink:
Eto i malko snimki na Axel. 
Качена снимка    Качена снимка
Качена снимка    Качена снимка
Качена снимка  Pozdravi Silvety i Axel  :wub: :blink:

#5991 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 01:44 PM

Цитат

Здравейте  :blink:
На приятеля ми му подариха куче...Някакъв мъж гледал кученцето в апартамен около година, но дъщеря му имала някаква алергия към него(поне аз така разбрах) и въпросният го подарил на приятеля ми. Отивам онзи ден да го викам и гледам това кученце там. На около годинка е, женско. Много мило и весело е. Нямам си на идея каква порода е, реших да я снимам с телефона ми(качеството на снимките е лошо), за да кажете дали според вас прилича на шпиц. На мен лично ми прилича, има дълга козинка на вратлето, на гърба е по-къса, защото онзи стопанин бившия я бил подстригал много есента  :( Та ето личицето й, кажете на какво ви прилича. Благодаря ви  :wub:
http://img201.images...7600/003sk8.jpg
http://img167.images...5533/009um3.jpg

Да.Прелича на шпиц но все пак я снимай цялата за да я видим защото само по личицето не се разбира много много.Иначе изглежда сладурана. ;) :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема