ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 30 December 2007 - 08:35 PM
Целуни моля те от мен и Волфата твоето малко русо ангелче :wub: :wub:
Незабравимо посрещане, желани подаръци всред любими същества това пък ти пожелавам аз от сърце.
Твоят шпиц расте и става все по- красив и по- красив.. :OK:
Публикувано: 30 December 2007 - 08:40 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 09:19 PM
( снимка от преди минутка..) :wub:
И отдолу малко стари снимки дано ви се харесат..
Прикачени файлове
-
Весели и слънчеви празници за всички ви от нас.jpg (126.09K)
Брой сваляния: 182
Публикувано: 30 December 2007 - 09:21 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 09:21 PM
Цитат
Много симпатично и миличко шпицче!
Но е така наречения "пет - клас" тоест кученце, което е само за домашен любимец.
Да е живо и здраво и да си го обичкате много!
Благодаря ти, мила Дури!
Това куче е в приятеля ми, не знам колко дълго ще се задържи там, търсят му дом, защото дъщерята на бившия стопанин била алергична...Исках да го взема у дома, мисля, че ти бях споделила назад в тая тема, че моето пуделче умря тази година и исках ново кученце. Това бяло шпиц-че беше подходящо, приятелят ми искаше да ми го подари. Животното е толкова жизнерадостно и игриво, толкова нежно и добро, че се влюбих в него! Но в момента, в който го донесох у дома, баща ми се ядоса, защото не бил очаквал :o Имал си достатъчно проблеми на главата и не искал и още! Мисля, че не му хареса това, че кучето е с дълга козина, много се било скубело и трябвало постоянно да се чисти след него :huh: Проблемът е, че той толкова беше свикнал със старото ни пуделче, че имам чувството, че сега е сляп за красотата на всяко друго куче! Баща ми си е малко консерватитен, извади ме от релси днес, но нищо...След няколко месеца(ако е решил Господ) ще стана студентка, ще се махна от тук и ако имам квартира и възможности да гледам куче, ще си имам и ще му дам обичта, която заслужава. Яд ме е, толкова готино и толкова мило куче...Разнасяхме го цял ден в колата насам-натам, а накрая го върнахме :(
Публикувано: 30 December 2007 - 09:53 PM
Разбирам те, ясно си го написала..
Представям си как се чувстваш, представям си как се усеща самото животинче..хм..
Може би само да попитам кученцето има ли си постояннен дом?
Ако ли не - да му търсим тук всички..нали момичета..
Публикувано: 30 December 2007 - 10:21 PM
Този, който го е гледал досега имал проблеми, дадоха го на приятеля ми. Хората искат по принцип да си остане наблизо, ние сме от малък град, далеко от София. Ако не му намерим дом обаче, ще се обърна към вас и знам, че ще намерим хубаво семейство за миличката снежинка...Ако знаете колко е мила, такова излъчване има това момиче, толкова е послушна! Не ме познава, само от 2 дни си играя с нея, а като й се скарам нещо, като й казвам да дойде до мен(защото я бях пуснала в двора на къщата му и ме беше страх да не избяга от една пролука), тя идва и се снишава да не й се карам. Така ми се радва и така ме целува, че може да стопли сърцето на всеки. Яд ме е, че баща ми не я пожела, чудесна е...Ще следя как се развива ситуацията тея дни, ако наистина няма къде да иде, ще й търсим дом, тя заслужава.
Публикувано: 30 December 2007 - 10:31 PM
Такива са шпицовете, Светле.
Откликващи, адаптивни, слънчеви кучета..Дано си намери човек, който да я иска, да и даде сърцето си, в замяна ще получи вярност и безусловна любов.
Стискам палци, дръжте ни в течение как се развива ситуацията там и ако се наложи да се търси нов, истински, постояннен дом ще трябва да й направите добри, ясни снимки.
Изпращам много късмет на малката бяла душица..
Много късмет!
:wub:
Публикувано: 31 December 2007 - 12:15 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 01 January 2008 - 12:44 AM
Дано за всички идващите дни да носят радост,да се сбъднат мечтите ни и всеки да открие най хубавите мигове с нашите любими шпицове!!!
:wub: Наздраве на всички!Обичаме ви!!! :wub:
Нека това,което си пожелаете, да се сбъдне и весел празник от мен и Чарлита!!! :yahoo:
Публикувано: 01 January 2008 - 12:02 PM
Как посрещнахте Новата година? Аз лично - в "битка" с Линда! Тя просто пощуря от тези пиратки и пукотевици - чудя се как не прегракна, лаеше като бясна. Таман успея да я успокоя - и хоп! - нова порция гърмежи, хайде отначало... Естествено, изчетох съветите в съответните теми тук във форума, но там се говори основно за уплашени кученцата, а моята не само не се уплаши, ами искаше да излиза през прозореца да е по-близко до събитията! ;D
Много късмет и хубави емоции през вече насъпилата 2008г. Да сме здрави и щастливи с нашите рошави четириноги приятели!

Вход

Горе
Цитиране +