ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 03 January 2008 - 07:47 PM
Хе, аз в началото не знаех как да претегля Линда. Единственото, което измислих, беше домакинското кантарче до 3кг - от тия, дето висят на стената, отваря се капака надолу и върху него се слага нещото за теглене. Представяте си физиономията на кученцето, когато го сложих там! :o Сега я тегля на моя си кантар - първо аз без куче, после с кучето в ръце. Лошото е, че научавам и собствените си килограми... :(
;D ;D
;D ;D
Публикувано: 03 January 2008 - 09:51 PM
Здравейте!!!
Снега вече е на ниво и ние сме много щастливи
Както ви бях обещала снимки от нова година вече има, а също така обещанието за затрупване с тях ще се осъществи сега ;D
Снега вече е на ниво и ние сме много щастливи
Както ви бях обещала снимки от нова година вече има, а също така обещанието за затрупване с тях ще се осъществи сега ;D
Публикувано: 03 January 2008 - 10:03 PM
Честито и от нас :wub:
Страхотен е и е много сладурест. Пожелавам ви много да ви радва. Да знаете, че сте попаднали на порода ;D
Поздрави: Ива и Арес
Страхотен е и е много сладурест. Пожелавам ви много да ви радва. Да знаете, че сте попаднали на порода ;D
Поздрави: Ива и Арес
Публикувано: 03 January 2008 - 10:37 PM
Ох, питаш ли ме! :'( Ставам на шушулка, докато разхождам Линда. Тя, нахалката, гази в най-големите преспи, а аз тичам подире й! :P Днес, докато чакахме пред пощенския клон, тя успя да усуче повода около едно дърво, та една добра жена с ботуши нагази, за да я отмотаем някак. А през това време Линда се лезеше нагло с оная шпиц-усмивка! :P
Нищо, ще дойде "Видов ден"! Това й е хубавото на зимата, че след нея идва ЛЯТО-О-О! :yahoo:
Нищо, ще дойде "Видов ден"! Това й е хубавото на зимата, че след нея идва ЛЯТО-О-О! :yahoo:
Публикувано: 04 January 2008 - 08:50 AM
И Айс по същият начин онзи ден сутринто го извеждам и очаквах да има малко сняг,но като видях колко сняг има направо ми идваше да се прибера :o :rolleyes: И на всичкото отгоре тряваше да газа в наи големия сняг на поляните за да Айс си свърши работата. :rolleyes: А никъде по поляните не е отъпкан снега само има някакви малки пътечки ;D.Поздрави :wub: :wub:
Публикувано: 04 January 2008 - 09:27 AM
Здравей и от мен krasi_kyneva ,добре дошла при нас,вече и ти имаш едно малко бижу ;)
Публикувано: 04 January 2008 - 09:13 PM
Момичета искам да ви попитам на вашите кученца напукват (цепнат) ли се лапите,на Айс и четирите лапи са му се цепнали и понякога когато искам да го избърша с кърпа или нещо друго той си дърпа крачето(най-вече задното дясно краче или ляво)?С какво могат да му се оправят? :rolleyes: Май ще трябва да мо купя обувчици!?! :(
Публикувано: 04 January 2008 - 09:22 PM
Цитат
Момичета искам да ви попитам на вашите кученца напукват (цепнат) ли се лапите,на Айс и четирите лапи са му се цепнали и понякога когато искам да го избърша с кърпа или нещо друго той си дърпа крачето(най-вече задното дясно краче или ляво)?С какво могат да му се оправят? :rolleyes: Май ще трябва да мо купя обувчици!?! :(
Мони пробвай да го намажеш с крем "Невен" той е против рани и мисля че ще помогне.Този проблем май често се среща при кучетата които се гледат в апартамент,защото по цял ден стъпрат на топлия под и когато излязат и стъпят на студения сняг ги болят лапките.накарай баба да му оплете търлъчки! ;D ;D

Вход

Горе
Цитиране +