ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 05 January 2008 - 09:30 PM
Страшно ми е гот да си разпускам след работа тук с всички ви, хем съм малко разсеяна.
Ако ме понесете такава..оставам с вас?
Сега за зъбките ако недай Боже не ги смени по естествен път, ще й ги махнат с упойка.
Ако си гризе опашката..ммм..май и трябва другарче в игрите да се изтощава и вътре като се прибере да се струполи..да се разпадне на атоми, изтощена от весели доги гонитби.
Аз моя шпиц го изтощавам като търча като изоглавена с него, ето преди малко се върнах от работа, но го грабнах и се гонихме из снега, сега докато пиша, ето обръщам се да погледна къде е..ами лежи и дремуца навирил крачета.
Това са много енергични, жизнени кучета, ако не ги изцеждаме навънка те ще се самоизцеждат вътре с каквот им попадне..
:wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 09:44 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 09:47 PM
Да се съберем с вас и да се нАпиеме като смоци, Мариянс?
Или поне да изпием по 3?
Ах разсипах се от смях..
Мариянс я кажи сега тя разсипва ли си водата и после да носи празната вече купа или?
Обясни ако искаш по- детайлно за да те разберем и да предложим идеи ;)
Публикувано: 05 January 2008 - 10:06 PM
Я да фърля един боб или едни миди да видя кога ще плащат хонорари, че требе да се купува чувал Р.Канин
( дано фанем прИмоцията с чашата).
А сега малко сериозно( ама само за малко).
Мариянс нямаш проблем.
Вземаш един леген, пълниш го с вода в банята и закачливо я поканваш там да цапа и пляска с лапки.
Абсолютно същия очарователен трик ми правеше Волфиньон като беше мъниченце.
Тичаше насам- натам па току се спусне към голямата обща купа с вода, праас с лапките вътре, следваше един бесен танц - разплискване и нова гонка из апартамента.
Освен воден барабанист беше и шпиц - гмурец..
Ех, спомени, спомени..
п.с.Ти каква вода и даваш да пие?
Не знаеш ли, че немските СРЕДНИ шпицове пият само Евиан? ^_^
:wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 10:14 PM
А ако пак разсипе купичката-щи ти я пратя на обучение-но само за ден,няма да издържа без нея по дълго..Става ли?/майтапя се/...Ще се справим,нали?
Публикувано: 05 January 2008 - 10:44 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 10:48 PM
Цитат
rimela не се притеснявай,ако се наложи да махате зъбките като при нас,раничката се затваря буквално за часове и се дава антибиотик в продължение на няколко дена.....все пак се посъветвай с вашият лекар,щом сте към 8 мес......в интерес на истината Арес стана доста по-спокоен след като му махнаха зъбчетата,преди като ли го мъчеха ....
Поздрави на всички!!!!!!! :wub: :wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 11:07 PM
Благодаря ти, Markizza_Silv, знам, че минахте през това - ако трябва, и ние ще минем, няма как! Впрочем, ако след това ще се кротне - да вадя още сега керпедена! ;D
Гледах филмчето "8 героя" - удоволствие беше, сега го рекламирам сред приятели. Е, спред мен тази хъски-дружинка беше малко идеализирана (не вярвам, че е било точно така), но като филм си струва да се гледа.
Публикувано: 05 January 2008 - 11:09 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 11:15 PM
Лека нощ,момичета и кучета!Обичаме ви! :wub: :blink: :wub:
Публикувано: 05 January 2008 - 11:18 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 11:22 PM
Цитат
Ами да, поне на кино да гледаме нещо хубаво - за очите и душата!
Днес водя Линда на разходка - ами точно пред вратата някой изхвърлил торбичка с обелки и боклуци, просто я метнал през прозореца, вместо да си я изхвърли в контейнера за боклук! Просто побеснях - ако имах зъбите на хъскито Мая, щях да му прегриза гърлото! Защо трябва да тънем в боклуци отвсякъде - и в прекия, и в преносния смисъл, като толкова просто е да не го правим!
Дано феята ни донесе сладки сънища...
Айде наздраве аз пия чаша бира, а вие?
Капни и на мен, Дури!

Вход

Горе
Цитиране +