ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 January 2008 - 11:14 AM
Здравейте на всички!Ето ме отново.Отсъствах известно време.Нещо беше станало на нета и вчера вечерта баща ми кво прави не го знам ама го оправи.Доста съм изпуснала ама ще наваксам.Ккавото можах вчера вечерта прочетох.Много се радвам че имаме нов член на нашата разрастваща се компания от метелшпицове.Имам много снимки за показване.За сега ще пусна само някой.
снимка 1:избирам си "кака"
снимка 1:избирам си "кака"
Публикувано: 11 January 2008 - 07:06 PM
Здрасти компанията!
Ми и ние така..
Излизаме за кратце навънка, постояваме малко и бам вътре, че времето "не е за мъже, камо ли за нежни, двукраки дамички" ;D
Много нови снимки, браво!
Радвам им се от сърце :palqcho:
п.с.в момента качвам части от "Шоуто на шампионите"на клуб за Северни Кучета България провело се в ресторант "Чушките" Панчарево на 28 януари 2007г.
Като се качи видеото ще ви намигна тук.
Скоро отново ще имат какво да гледкат моите мили приятелки.. ;)
Да презентирам малко какво ще гледате, а?
Ще видите кучета сибирско хъски, немски малък шпиц Дорсдорф Амарилис и собственичката му, танц с куче порода лхаса - апсо, пеещ съдия, мителшпиц как маркира стола на стопанина си, истински чистокръвен японски хин - гост
(Ксюша на Елен) и разбира се, класирането за изминалата 2006г. на кучета и развъдници членове на клуба ни - в ролята на водещ и връчващ наградите Николина Давидовска развъдник за
сибирско хъски "Голдън Никол".. :palqcho:
Ми и ние така..
Излизаме за кратце навънка, постояваме малко и бам вътре, че времето "не е за мъже, камо ли за нежни, двукраки дамички" ;D
Много нови снимки, браво!
Радвам им се от сърце :palqcho:
п.с.в момента качвам части от "Шоуто на шампионите"на клуб за Северни Кучета България провело се в ресторант "Чушките" Панчарево на 28 януари 2007г.
Като се качи видеото ще ви намигна тук.
Скоро отново ще имат какво да гледкат моите мили приятелки.. ;)
Да презентирам малко какво ще гледате, а?
Ще видите кучета сибирско хъски, немски малък шпиц Дорсдорф Амарилис и собственичката му, танц с куче порода лхаса - апсо, пеещ съдия, мителшпиц как маркира стола на стопанина си, истински чистокръвен японски хин - гост
(Ксюша на Елен) и разбира се, класирането за изминалата 2006г. на кучета и развъдници членове на клуба ни - в ролята на водещ и връчващ наградите Николина Давидовска развъдник за
сибирско хъски "Голдън Никол".. :palqcho:
Публикувано: 11 January 2008 - 08:11 PM
Публикувано: 11 January 2008 - 08:26 PM
Здравейте приятели!!!
Вече съм щастлива че мога да ви пиша. Имахме голям проблем с компа. Но важното е че всичко е ОК. Така ме е яд че не можах да се класирам за Ибис, но в последният момент ми извикнаха нещица за въшене. Но ще направя всичко възможно следващия да отида. Да пийнем по едно червено винце и да си побъбрим.
Иначе в този студ тичаме с Арес като ненормални, щото на него си му харесва и се кефи. Вече се научи да ме гони или аз него и пада едно тичане... Но важното е, че на мен ми е приятно и не съжалявам и за един миг, че той е до мене.
Целувки на всички ви от мен и Аресито :wub: :wub: :wub:
Лека вечер
Вече съм щастлива че мога да ви пиша. Имахме голям проблем с компа. Но важното е че всичко е ОК. Така ме е яд че не можах да се класирам за Ибис, но в последният момент ми извикнаха нещица за въшене. Но ще направя всичко възможно следващия да отида. Да пийнем по едно червено винце и да си побъбрим.
Иначе в този студ тичаме с Арес като ненормални, щото на него си му харесва и се кефи. Вече се научи да ме гони или аз него и пада едно тичане... Но важното е, че на мен ми е приятно и не съжалявам и за един миг, че той е до мене.
Целувки на всички ви от мен и Аресито :wub: :wub: :wub:
Лека вечер
Публикувано: 11 January 2008 - 08:35 PM
Здрасти Ива81.
Не се притеснявай, че не успя да дойдеш защото ..
Защото живи и здрави другия четвъртък с rimela пак ще сме таам!
С надежда да си получат родословието на Линдорела ще идем ний.
Та..имай предвид ;)
Всеки фен и любител на северните кучета е Wellcome :yahoo:
Не се притеснявай, че не успя да дойдеш защото ..
Защото живи и здрави другия четвъртък с rimela пак ще сме таам!
С надежда да си получат родословието на Линдорела ще идем ний.
Та..имай предвид ;)
Всеки фен и любител на северните кучета е Wellcome :yahoo:
Публикувано: 11 January 2008 - 09:20 PM
;)
http://ru.youtube.co...h?v=Nz_BrbYepFA ( 2 част)
http://ru.youtube.co...h?v=ThJil6VYCZE ( 3 част)
(следва продължение..)
http://ru.youtube.co...h?v=Nz_BrbYepFA ( 2 част)
http://ru.youtube.co...h?v=ThJil6VYCZE ( 3 част)
(следва продължение..)
Публикувано: 12 January 2008 - 10:49 AM
Здравейте и от нас с Линда! При нас времето е отвратително и ми разваля настроението. Имам чувството, че през зимата животът спира - така я мразя! Тази сутрин в най-голямата мъгла моята хубостница реши, че трябва да се разходи - подлуди ме, докато не я изведох! Зорът й беше, разбира се, да припикае всяко жълто петно по снега и да облае де що види двукрако и четирикрако! ;D
Обикновено любимото й място за пишкане е едно дърво пред банковия клон на ъгъла, точно пред очите на мно-о-го сърдития охранител! :gnqv: Но днес банката не работи,та и нея си припикахме с кеф! ;D
Хубава събота на всички! :wub:
Мони, разгледах ти галерията, снимките са много хубави и Айс е сладур! Най ме развесели тази дето се е заврял да хърка под колелцата на въртящ се стол - моята прави същото, не мога да я изгоня от там и стоя на стола като на тръни да не смачкам някоя лапа! Що му дирят тия кучета там под стола?:P
Обикновено любимото й място за пишкане е едно дърво пред банковия клон на ъгъла, точно пред очите на мно-о-го сърдития охранител! :gnqv: Но днес банката не работи,та и нея си припикахме с кеф! ;D
Хубава събота на всички! :wub:
Мони, разгледах ти галерията, снимките са много хубави и Айс е сладур! Най ме развесели тази дето се е заврял да хърка под колелцата на въртящ се стол - моята прави същото, не мога да я изгоня от там и стоя на стола като на тръни да не смачкам някоя лапа! Що му дирят тия кучета там под стола?:P