ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 January 2008 - 11:15 PM
Днес гледах как Линда съблазнява своята "първа и голяма любов" - кварталния красавец Роби! ;D Утре ще нося апарата, дано успея да ги щракна да се посмеете! Разделяше ги вратата на двора (метална, с мрежа), така че могат да се ухажват на воля! ;D Тя моята въртиопашка отдавна, още откакто тръгнахме на разходки, му беше хвърлила око, но той не и обръщаше внимание, отминаваше я като "бърз влак - малка гара". Даже не спря един път да се подушат! Е как да не си разбиеш сърцето с такива мъже! :'( Вечер по тъмно Роби обикаляше по кварнала и лаеше срещу луната. Е, само да го чуеше, и тая моята беше мигом на прозореца и започва "джаф-джаф" - обясняваше му се в любов :wub: Ако не я изгонех оттам да затворя - до зори щеше да си "пее" песничките... :yahoo:
И най-после щастието я споходи - той я ЗАБЕЛЯЗА! Дойде да я подуши, завъртя опашка... Боже, Линда пощръкля! Такъв любовен танц изигра, че щях да се подхлъзна на леда и да падна, докато протягах шия да зяпам. Подскоци, прикляквания, пируети "на палци"...
Е, не е прав Иван да твърди, че от мен се била учела! Бога ми, аз така не мога! ;D
Публикувано: 15 January 2008 - 11:46 PM
Уникални същества са това кучетата - и така приличат на нас! ;D
Публикувано: 16 January 2008 - 11:17 AM
Публикувано: 16 January 2008 - 02:07 PM
Момичета я кажете е ли е възможно да съществува разлика от 7 кг.!при теглене на кантар?
Преди малко се претеглих 3 пъти по бельо и 3 -те пъти съм 45 кг.,
а вчера на ел.кантара в зоомагазина показа 52 кг.
Тоест чудя се наистина ли Волф е напълнял или тегленето нещо не е било съвсем както трябва..?!
Разликата е, че навън се теглихме като аз бях яко навлечена, а вътре се мерихме като бях nude.
Според оня кантар Волф е 12 кг., а аз 52 кг., а според моя той е 10 кг., а аз 45 кг..
В крайна сметка..колко килограма ми е шпица?! :rolleyes:
Хубав и усмихнат ден сладури!
дури :wub:
п.с. разбира се вие няма как да ми дадете отговор на този въпрос, но исках да си споделя с вас своите размишления..
То се е видяло, че трябва да купувам ел.кантар, може би моя е развален вече, хмм..
И все пак чудна работа такава разлика в килограмите..
Публикувано: 16 January 2008 - 02:36 PM
http://bgphoto.net/p...02815937500.jpg
http://bgphoto.net/p...03483906250.jpg
http://bgphoto.net/p...04050156250.jpg
много мило че ни приемате при вас :blink:
Поздрави на всички
Публикувано: 16 January 2008 - 02:47 PM
Цитат
Публикувано: 16 January 2008 - 03:23 PM
Публикувано: 16 January 2008 - 08:21 PM
добре дошла при нас. Поздравявам те за твоят невероятно сладък мечо и ти желая да сти много щастливи заедно.
Целувки от мен и Арес
Публикувано: 16 January 2008 - 08:48 PM
Преди малко се върнах от работа, изведох си кучетата, нахраних ги и сега сядам да разпускам с вас!
Хахах неосведомената разсмя ме, благодаря ти!
За съжаление там са млади момичета - лекарките, красивия доктор Рошев е в Люксембург, та не би имало ефект от подобна есхибиционистка проява, хиихихи!
Какво си праикате, а?Ааа?
Иве да утре сме в Ибис и май ..някой ще има да черпииии! :Танц: :drugarche: :P
Публикувано: 16 January 2008 - 09:01 PM
Не приемаме неизвинени отсъствия на утрешния ден!
Ке се напИеме, нали? :yahoo: :meche:
Шегувам се милички, но се кефя, че ще се видим утре и че римела ще има повод да черпи, ихихи!
Как са кучетата ви, споделете, моля ? :wub:
Публикувано: 16 January 2008 - 09:05 PM
Публикувано: 16 January 2008 - 09:06 PM
Идвай, Иве, таман ще се видим на живо! Който може - да заповяда! :->)
Но "виновницата" за тържеството няма да ви я водя - тя днеска цял ден е унила, не яде... Май е влюбена! Но, надявам се, не за дълго! :blink: Както казваше една позната: "Колко е хубаво да си "флюбен" и как бързо минава..." :yahoo:

Вход

Горе
Цитиране +